Προς το περιεχόμενο

need for speed underground kai fx 5200

petros61

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

εντάξει είπαμε δεν είναι καλή κάρτα αλλά νομίζω το παιχνιδακι σε low details και 640χ480 θα πρέπει να παίζει άνετα.Δες μήπως έχεις ενεργοποιημένο κανένα antialising και παίξε λίγο με drivers μητρικής-κάρτας μήπως υπάρχει κάποια δυσλειτουργία.Στην ανάγκη κάνε και κάποιο format.Eπίσης βεβαιώσου ότι έχεις το απαιτούμενο directx γιατί δεν είδα να κάνει κάποιο έλεγχο στην εγκατάσταση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι μηχάνημα έχεις φίλε μου?? Δοκίμασε να βρεις κανένα Patch για το παιχνίδι.... γιατί είναι full στα bugs!!! Μέχρι τώρα 4 patch έχει δημιουργήσει η εταιρεία!

ne kala... ama einai kamia fx5200 64bit, mallon ayto fteei...

oso gia esas pou pezete se 640x480 me ola sto low se 7500, gf2mx kai alles tetoies kartoules, o filos den mas eipe se ti analysh to trexei... h se ti THELEI na to trexei... anyway, gia na mhn nomizete oti sas thn lew, radeon9100 ehw... :D :D :D

ki ego exo akrivos tin idia karta. Me ola sto full (800x600) paizei ok.

me ta grafika medium sernetai (800x600 pali)

exo tous teleutaious drivers tou Omega se ru8misi quality

oi teleutaioi tis nVidia einai xali mauro, sernotane to sympan, opote tous evgala.

Τι μηχάνημα έχεις φίλε μου?? Δοκίμασε να βρεις κανένα Patch για το παιχνίδι.... γιατί είναι full στα bugs!!! Μέχρι τώρα 4 patch έχει δημιουργήσει η εταιρεία!

Γιατι εγώ έχω βρει μόνο 3 patch για το παιχνίδι? Το 4ο ποτε βγήκε?

Δεν υπάρχει πάντως στους επίσημους ftp servers την εταιριας για να το κατεβασει κάποιος...

Για του λόγου το αληθές...

ftp://ftp.ea.com/pub/ea/patches/nfs-underground/pc/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...