di maria kun Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Με παίρνουν τηλέφωνο ό,τι κέρδισα κουπόνια δώρα αξίας 800 ευρώ από σούπερ μάρκετ. Μίλησα με τηλεφωνητρια όχι αυτόματο. αριθμός 2120001342. Με ένα άπλο γκουγκλ έχει πολλές αναφορές περί απάτης. Το ίντερνετικο μάρκετ είναι το http://www.websupermarketdeal.gr Εχει συμβεί σε κανέναν? Υπάρχει περίπτωση να είναι κανονικό? Το κινητο μου είναι δεύτερος αριθμό /καρτοτηλ που χρησιμοποιω μόνο για νετ δεν θυμάμαι να το έδωσα πουθενά κιόλας
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μακριά, προσοχή, φεύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Την πάτησε γνωστός μου και μετά μου κλαιγόταν...... Σου λένε να πάρεις τηλ. σε 090...κλπ,κλπ, με χρέωση στον Θεό και σου έρχονται σπίτι με εταιρία courier.
web_assasin Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Στην τυχη παιρνουν. Δεν ειναι καινουργια απατη,απορω πως δεν την εχεις δει στο ιντερνετ. Τι πιθανοτητες εχεις να κερδισεις στο ακυρο 800 ευρω ψωνια? 2
di maria kun Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Ούτε το γνώριζα. Έιναι όντως άκυρο και βρωμάει. Δεν πήρα πουθενά τηλ. Ενημέρωσα υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος. 1
web_assasin Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Κανονας νουμερο 1 του ιντερνετ: ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!Ο κανονας εχει εφαρμογη και στην αληθινη ζωη. 10
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Με παίρνουν τηλέφωνο ό,τι κέρδισα κουπόνια δώρα αξίας 800 ευρώ από σούπερ μάρκετ. Μίλησα με τηλεφωνητρια όχι αυτόματο. αριθμός 2120001342. Με ένα άπλο γκουγκλ έχει πολλές αναφορές περί απάτης. Το ίντερνετικο μάρκετ είναι το http://www.websupermarketdeal.gr Εχει συμβεί σε κανέναν? Υπάρχει περίπτωση να είναι κανονικό? Η απάντηση έχει δοθεί ήδη από την στιγμή που έψαξες στο google.
web_assasin Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Η απάντηση έχει δοθεί ήδη από την στιγμή που έψαξες στο google. Απλα παρακαλουσε μεσα της να βρεθει καποιος να της πει ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ,για να επωφεληθει. Οπως εχουμε δει τοσους εδω μεσα να παραγγελνουν s7 edge στα 180 ευρω απο ebay,μπας και ειναι αληθινο. 2
Damachi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Αστη να παρει και για πληροφοριες τα 9019015952 πρεπει να χει τρελες χρεωσεις ι 3,5€ + ΦΠΑ το λεπτο.
blackdeagle Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 όταν σε παίρνουν και λένε μαλακίες τέτοιες το κλείνεις επιτόπου.
xrist0s4 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Καμια γραμη καταγγελιας δεν υπαρχει; Ετσι συνεχιζουν τις κομπινες ανεξελεγκτα;;
blackdeagle Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Καμια γραμη καταγγελιας δεν υπαρχει; Ετσι συνεχιζουν τις κομπινες ανεξελεγκτα;; 100
vairass Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Από την στιγμή που θα μαζέψουν 500 χιλιάδες ευρώ στα @@ τους για κάποιες μηνύσεις.. Χάχα, άσε που ο σερβερ μπορεί να είναι στην Αμερική. 1
lab_user Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Εντάξει προφανώς σίγουρα πρόκειται για απάτη ευτυχώς που μας έχεις δώσει και το νούμερο ώστε να το γνωρίζουν πιο πολλοί για να αποφύγουνε την απάτη. 2
Kisa01 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Παιδιά έπεσα και εγώ θύμα σήμερα σε αυτή την απάτη νου ζήτησαν εμαιλ στο δεύτερο τηλ , το έδωσα αλλά δεν έχω δώσει παραπάνω πληροφορίες , βέβαια φοβάμαι γτ μου ζήτησαν όνομα και το έδωσα , στα υπόψην σας πριν με κατακρίνεται είμαι ομογενής και είμαι για σπουδές εδώ και ήξερα , τι να κάνω εάν κινδυνεύω ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα