JOHNNAK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα..τωρα τελευταια μου εχει εμφανιστει ενα προβλημα: Το καλωδιο που εχω ειναι https://www.skroutz.gr/s/7218604/Powertech-Cable-DVI-D-male-HDMI-male-1-5m-CAB-H023.html το dvi στην οθονη και το hdmi στο πυργο Παιζοντας shadow of mordor χθες..ξαφνικα μετα απο 10 λεπτα μου βγαζει η οθονη no signal..βγαζω το hdmi απο το slot της καρτας και το βαζω στο slot της μητρικης και το σημα επανερχεται.κλεινω pc και βαζω το hdmi παλι στην καρτα ανοιγω pc και ολα καλα εχω σημα...Σημερα μετα απο καμια 1 ωρα shadow of mordor ξαναπαθα το ιδιο...Ti διαολο φταιει...η καρτα γραφικων?
ZELOMOTH Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Κοιτα τι θερμοκρασια πιανει την ωρα που παιζεις. Αν ολα οκ εκει, τοτε βαλε τους νεοτερους drivers της καρτας και αν τους εχεις ηδη τοτε βαλε μια η΄ 2 εκδοσεις παλαιοτερους.. Μετα βλεπουμε το τροφοδοτικο...
JOHNNAK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Την θερμοκρασια που την βλεπω..speccy?
mcrae13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Πολλά μπορεί να είναι,όπως οι θερμοκρασίες που αναφέρθηκαν.Πολύ πιθανώς να είναι και τροφοδοτικό και να ξεμένει από ρεύμα.Από τι αποτελείται το σύστημα? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα