JOHNNAK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα..τωρα τελευταια μου εχει εμφανιστει ενα προβλημα: Το καλωδιο που εχω ειναι https://www.skroutz.gr/s/7218604/Powertech-Cable-DVI-D-male-HDMI-male-1-5m-CAB-H023.html το dvi στην οθονη και το hdmi στο πυργο Παιζοντας shadow of mordor χθες..ξαφνικα μετα απο 10 λεπτα μου βγαζει η οθονη no signal..βγαζω το hdmi απο το slot της καρτας και το βαζω στο slot της μητρικης και το σημα επανερχεται.κλεινω pc και βαζω το hdmi παλι στην καρτα ανοιγω pc και ολα καλα εχω σημα...Σημερα μετα απο καμια 1 ωρα shadow of mordor ξαναπαθα το ιδιο...Ti διαολο φταιει..η καρτα γραφικων?
panos- Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Αν το βάλεις στο hdmi της μητρικης και κανεις ότι έκανες τι κάνει?
JOHNNAK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 παιζω με τα γραφικα του επεξεργαστη
johnnnnavrozidis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μηπως δεν ειναι καλα κουμπωμενη η καρτα στο κουτι?
kinq1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Περιέργως συνέβη και σε μένα! Ηρθε ένας φίλος με το pc του στο σπίτι μου, συνδέσαμε την οθόνη μου στο pc του και κάθε πέντε-δέκα λεπτά έχανε το σήμα στην οθόνη. Στην αρχή λέμε ότι δεν θα το έχουμε κουμπώσει καλά, αλλά, παρόλο που το βιδώσαμε στην κάρτα γραφικών, αυτό συνέχιζε να το κάνει. Διορθώθηκε μόνο όταν αντί για full screen βάζαμε το παιχνίδι σε full screen window. --μέχρι να το βρούμε, είχε σβήσει η οθόνη πάνω από 10 φορές, όταν έβγαζες το καλώδιο και το ξανάβαζες λειτουργούσε κανονικά.-- Στο δικό μου pc εντωμεταξύ, δεν το έχει κάνει ποτέ, ούτε πριν, ούτε μετά που έφυγε ο φίλος με το pc του. Η σύνδεση ήταν DVI, η κάρτα γραφικών του φίλου nvidia1080ti, η δική μου nvidia970, οι drivers ίδιοι και στα δύο μηχανήματα (385.41). Η οθόνη είναι παλιά, viewsonic αγορασμένη το 2005.
BloodDonor89 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Εμένα μου το κάνει όταν βάζω το ΦΙΦΑ να τρέξει σε χαμηλότερη ανάλυση απο 1080 και σε φουλ σκριν. Σε windowed mode κανένα πρόβλημα. Εκανα δοκιμαες για το που και πως δηλώνει το παιχνιδι και παρατήρησα αυτή την ανωμαλία. Βέβαια σε μενα δεν έγραψε no signal αλλά οτι προσπαθούσε να διορθώσει την ανάλυση μόνη της η οθόνη. Και η δικιά μου οθόνη είναι σχετικά παλιά μια lg faltron. Για δοκιμαστε να παιξετε λίγο με την ανάλυση του παιχνιδιού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα