MessatsuRoku Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Αγορασα τα εν λογω ακουστικα https://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Hybrid-Pro-Three-Drivers-Graphene-Earphone-Headphone-With-Mic-For-iPhone-Android-p-1103184.html?rmmds=myorder απο το banggood, αξιοπιστο σιτε, και αμεσως καταλαβα απο τον ηχο μονο και μονο οτι παιζει για μουφα... εψαξα λιγο τα reviews γιατι ολοι δινουν 5/5 αστερια και ειδα οτι πανω στα ακουστικα εχουν ενα barcode. Τα δικα μου δεν εχουν τετοιο... στον τιτλο λεει " Original " και δεν τα πηρα απο κανενα ebay η aliexpress. Αν δεν μου δωσουν αυτοι τα χρηματα μου πισω τοτε θα παω στο paypal.
kosmasdel Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Αγορασα τα εν λογω ακουστικα https://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Hybrid-Pro-Three-Drivers-Graphene-Earphone-Headphone-With-Mic-For-iPhone-Android-p-1103184.html?rmmds=myorder απο το banggood, αξιοπιστο σιτε, και αμεσως καταλαβα απο τον ηχο μονο και μονο οτι παιζει για μουφα... εψαξα λιγο τα reviews γιατι ολοι δινουν 5/5 αστερια και ειδα οτι πανω στα ακουστικα εχουν ενα barcode. Τα δικα μου δεν εχουν τετοιο... στον τιτλο λεει " Original " και δεν τα πηρα απο κανενα ebay η aliexpress. Αν δεν μου δωσουν αυτοι τα χρηματα μου πισω τοτε θα παω στο paypal. Το Banggood γενικά είναι αξιόπιστο μαγαζί. Έχω πάρει μερικά power banks Xiaomi αυθεντικά από έκει. Μήπως έπεσες σε ελλατωματικό κομμάτι; Καλύτερα πριν κάνεις οτιδήποτε με paypal μίλα με Banggood.
isay Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Αν είσαι απολυτα σιγουρος οτι είναι αντίγραφο, προχώρα όπως νομίζεις. Απο εκεί και πέρα: Για το barcode δες και βιντεο στο youtube/site για το αν εχουν. Αν εχει σε ολα (τουλαχιστον στα περισσότερα) εχε το σαν παραδειγμα στο bang Για τον ήχο. Τέσσερα τινά μπορώ να φανταστώ (τυχαια σειρα) Προβληματικό κομμάτι - παρτίδα. Ο ήχος που προσπαθείς να ακουσεις ειναι χαμηλής ποιότητας Η συσκευή αναπαραγωγής δεν ειναι ρυθμισμένη σωστα (equil, output, κλπ). Δοκίμασε και σε άλλη συσκευή με πολύ καλό αρχείο ήχου (πχ flac) Εχεις υπερβολικές απαιτήσεις απο ακουστικά. Ο ήχος ειναι κάτι καθαρά υποκειμενικό.
stelios18120 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Αν ειναι μουφα οπως λες (και ελεγε original) επιτοπου μαιλ στον πωλητη και κραξιμο κ επιτοπου dispute για χρηματα πισω. Περιεργο παντως εχω κανει δεκαδες αγορες απο banggood και οπου ελεγε original οντως ηταν.
MessatsuRoku Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το Banggood γενικά είναι αξιόπιστο μαγαζί. Έχω πάρει μερικά power banks Xiaomi αυθεντικά από έκει. Μήπως έπεσες σε ελλατωματικό κομμάτι; Καλύτερα πριν κάνεις οτιδήποτε με paypal μίλα με Banggood. Δεν εκανα τιποτα με το παυπαλ ακομα, εκανα live chat με το banggood και μου ειπαν οτι εστειλαν οι ιδιοι ticket στον salesman τους και οτι θα απαντησει σε 24-48 ωρες... Και ελατωματικο να ειναι μου λες δεν επρεπε να εχει barcode επανω? Αν είσαι απολυτα σιγουρος οτι είναι αντίγραφο, προχώρα όπως νομίζεις. Απο εκεί και πέρα: Για το barcode δες και βιντεο στο youtube/site για το αν εχουν. Αν εχει σε ολα (τουλαχιστον στα περισσότερα) εχε το σαν παραδειγμα στο bang Για τον ήχο. Τέσσερα τινά μπορώ να φανταστώ (τυχαια σειρα) Προβληματικό κομμάτι - παρτίδα. Ο ήχος που προσπαθείς να ακουσεις ειναι χαμηλής ποιότητας Η συσκευή αναπαραγωγής δεν ειναι ρυθμισμένη σωστα (equil, output, κλπ). Δοκίμασε και σε άλλη συσκευή με πολύ καλό αρχείο ήχου (πχ flac) Εχεις υπερβολικές απαιτήσεις απο ακουστικά. Ο ήχος ειναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. Οσες εικονες απο reviews ειδα ειχαν barcode και βιντεο απο youtube... Οταν σου λεω ο ηχος ειναι σκατα εχω κατι ψειρες των 6 ευρω απο τα public για το γυμναστηριο και ακουγονται καλυτερα. Τα τραγουδια που δοκιμασα ειναι ολα σε 320 kbps, τα δοκιμασα σε κινητο και μετα στο PC με τα ιδια αποτελεσματα. Αν ειναι μουφα οπως λες (και ελεγε original) επιτοπου μαιλ στον πωλητη και κραξιμο κ επιτοπου dispute για χρηματα πισω. Περιεργο παντως εχω κανει δεκαδες αγορες απο banggood και οπου ελεγε original οντως ηταν. Θα επεσα εγω μαλλον πανω στην μια περιπτωση... Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2017 από MessatsuRoku
billiboo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) τα xiaomi εχουν στις συσκευασιες τους ενα ξυστο οπου υπαρχει ενας αριθμος μπαινεις στο site της εταιρειας και σου λεει εαν ειναι origianl προιον. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2017 από billiboo
kosmasdel Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 @MessatsuRoku. Αυτο με το barcode δεν ξερω τι είναι. Δεν εχουν ολα τα Xiaomi ξυστό.
stelios18120 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Τα powerbank εχουν ξυστο να δεις κ να βαλεις στο site Λαμπες,miband και διαφορα αλλα δεν εχουν.
billiboo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Τα powerbank εχουν ξυστο να δεις κ να βαλεις στο site Λαμπες,miband και διαφορα αλλα δεν εχουν. κατι ακουστικα που ειχα παρει τα xiaomi original bluetooth headphones και κατι αλλα ψειρες τα οποια δεν θυμαμαι ποιο μοντελο ειναι ειχαν παντως Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2017 από billiboo
MessatsuRoku Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 @MessatsuRoku. Αυτο με το barcode δεν ξερω τι είναι. Δεν εχουν ολα τα Xiaomi ξυστό. Βλεπεις αυτα που εχουν ενα χαρκτακι πανω στο καλωδιο? https://cdn.head-fi.org/a/9349696.jpg τα δικα μου δεν εχουν Τα powerbank εχουν ξυστο να δεις κ να βαλεις στο site Λαμπες,miband και διαφορα αλλα δεν εχουν. δεν εχει...
leftpc Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Βλεπεις αυτα που εχουν ενα χαρκτακι πανω στο καλωδιο? https://cdn.head-fi.org/a/9349696.jpg τα δικα μου δεν εχουν δεν εχει... Ξυστό ούτε σε εμένα έχει. Έχει κανονικά όμως αυτό το χαρτάκι στο καλώδιο.
stelios18120 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μιλα γ αρχη με τον πωλητη να δουμε τι θα σ πει.
MessatsuRoku Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μιλα γ αρχη με τον πωλητη να δουμε τι θα σ πει. Αρχισαν να κανουν τους κινεζους... μου εστειλαν αυτο Thank you for your email. We are sorry for your order , in order to compensate you, we can send 200 points for the compensation. Would you like to receive it ? You can view the points usage instructions on Banggood -Help Center. http://www.banggood.com/help-search-k-?search=points Best regards, Juna Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2017 από MessatsuRoku
stelios18120 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αρχισαν να κανουν τους κινεζους... μου εστειλαν αυτο Thank you for your email. We are sorry for your order , in order to compensate you, we can send 200 points for the compensation. Would you like to receive it ? You can view the points usage instructions on Banggood -Help Center. http://www.banggood.com/help-search-k-?search=points Best regards, Juna Οχι πες δεν θελω 200 ποντους Θελω full money refund Κοφτα κ ξεκαθαρα. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2017 από stelios18120
MessatsuRoku Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Οχι πες δεν θελω 200 ποντους Θελω full money refund Κοφτα κ ξεκαθαρα. αυτο ειπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα