Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είμαι apple funboy αλλά διαπιστώνω πως η apple οδηγεί τις εξελίξεις και οι άλλοι ακολουθούν. Έβγαλε διπλή κάμερα τρεξαν όλοι να βάλουν διπλές κάμερες. Έκανε αναλογία οθόνης 18:9 Έτρεξαν πάλι κάποιοι να κάνουν το ίδιο... Καμία φαντασία σε νέες τεχνολογίες

σκεψου οτι το 80% των κιν εχουν στο σχημα του iphone...

Δημοσ.

Επειδή πεσατε να με φάτε. Πρώτος έγραψα πως δεν είμαι fun boy apple. Η διαπίστωση μου έχει να κάνει με το γεγονός πως ακόμα και αν μια εταιρεία έχει λανσάρει μια καινοτομία δεν εκλαμβανεται από το σύνολο της αγοράς ως κάτι επαναστατικό. Από την στιγμή όμως που το λανσάρει η apple γίνεται αμέσως mainstream και σπευδουν όλες οι εταιρείες να το υοθετήσουν. Το πρώτο πραγματικό smartphone που έπιασα στα χέρια μου το μακρινό 2008 ήταν ένα apple 3gs και πραγματικά ήταν τα μόνα 700 περίπου ευρώ που δεν λυπηθηκα. Μέχρι τότε χρυσοπληρωνα κάτι Nokia και κάτι startac Motorola που η μόνη τους καινοτομία ήταν ένα αλουμινένιο περίβλημα. Φυσικά τότε το android έκανε τα πρώτα του δειλά βήματα και αυτή την στιγμή υπάρχουν αξιολογοτατες προτάσεις που χτυπάνε στα ίσα της παντοκρατορια της apple. Η επόμενες συσκευές μου από τότε ήταν όλες android και είναι ένα λειτουργικό που ικανοποιεί περισσότερο τις ανάγκες μου χωρίς περιορισμούς. Από την apple ζηλεύω μόνο το μηδενικό lagarisma σε οποιαδήποτε εφαρμογή της ενώ μέχρι τώρα δεν έχω πετύχει android τηλέφωνο ή ταμπλετ που να μην μου έχει κρασαρει αρκετές φορές με αναγκαστικές επανεκινησεις. Όσο λοιπόν και αν εθελοτυφλουμε η apple οδηγεί της εξελίξεις καθώς είναι premium έταιρεια που δημιουργεί τις τάσεις της μόδας στον κόσμο της τεχνολογίας όπως αντίστοιχα κάνουμε μεγάλοι σχεδιαστικοι οίκοι που ο ρόλος τους είναι να δημιουργούν μόδα. Δυστυχώς η ευτυχώς για κάποιους το ρητό μόδα είναι θα περάσει δεν φαίνεται να έχει επιπτωση στην apple και παρότι καταφευγει σε ακροτητες με την τιμολογιακη πολιτική της, έχει τέτοιο "ρεύμα " που θα την κρατάει ζωντανή για πάρα πολλά χρόνια ακόμα...

Fanboy γράφεται όχι Fun.

Δημοσ.

Επειδή πεσατε να με φάτε. Πρώτος έγραψα πως δεν είμαι fun boy apple. Η διαπίστωση μου έχει να κάνει με το γεγονός πως ακόμα και αν μια εταιρεία έχει λανσάρει μια καινοτομία δεν εκλαμβανεται από το σύνολο της αγοράς ως κάτι επαναστατικό. Από την στιγμή όμως που το λανσάρει η apple γίνεται αμέσως mainstream και σπευδουν όλες οι εταιρείες να το υοθετήσουν. 

Αυτη ειναι δικια σου ερμηνεια και δεν εχει σχεση με την πραγματικοτητα.

Εγραψες αυτο:

Δεν είμαι apple funboy αλλά διαπιστώνω πως η apple οδηγεί τις εξελίξεις και οι άλλοι ακολουθούν. Έβγαλε διπλή κάμερα τρεξαν όλοι να βάλουν διπλές κάμερες. Έκανε αναλογία οθόνης 18:9 Έτρεξαν πάλι κάποιοι να κάνουν το ίδιο... Καμία φαντασία σε νέες τεχνολογίες

Πριν βαλει διαφορετικη αναλογια η apple, ειχαν βαλει τετοια αναλογια οι ακολουθες εταιρειες:

xiaomi, lg, samsung, sharp και μερικες μικροτερες που μου διαφευγουν.

Αρα ειχε ηδη γινει mainstream και η apple καθυστερημενα "εσπευσε χωρις φαντασια" για νεα τεχνολογια και προσθεσε και αυτη κινητο με διαφορετικη αναλογια οθονης.

Το ιδιο και με τις διπλες καμερες.

Ειχαν ηδη γινει mainstream και τις ειχαν προσθεσει αρκετες εταιρειες και μετα ακολουθησε η apple.

Δημοσ.

σκεψου οτι το 80% των κιν εχουν στο σχημα του iphone...

Σκέψου ότι το iPhone έχει το ίδιο σχήμα με το 80% των κιν., ότι το 100% έχουν σχήμα σαν παραλληλεπίπεδο και ότι αποτελούνται από μόρια γενικότερα και ειδικότερα από μέταλλα, πλαστικό, γυαλί και μερικές φορές δέρμα!!!111!!11!1!

Σκέψου επίσης ότι το 100% των κιν. έχουν οθόνη! Και το 99% των smartphone έχει κάμερα μπροστά ή πίσω ή και μπροστά και πίσω!!11!!1

• Like 3
Δημοσ.

Ολα καλα, ενα κορυφαίο soc δεν μπορουσε να βαλει? 

Ας εβγαζε μια έκδοση με τον 835.

Οι οθόνες είναι οντως amoled ή σκετο oled? 

Γιατι amoled βγαζει μονο η σαμσουνγκ και δεν εχει βγαλει σε 6.43 κινητο η σαμσουνγκ, έβγαλε σε τετοιο μέγεθος οθονη αποκλειστικά για πουλημα?  Άκουγεται λίγο περίεργο.. Και σε 18:9 οταν ολες οι νεες οθόνες της σαμσουνγκ ειναι 18.5:9

Δημοσ.

Ολα καλα, ενα κορυφαίο soc δεν μπορουσε να βαλει? 

Ας εβγαζε μια έκδοση με τον 835.

Οι οθόνες είναι οντως amoled ή σκετο oled? 

Γιατι amoled βγαζει μονο η σαμσουνγκ και δεν εχει βγαλει σε 6.43 κινητο η σαμσουνγκ, έβγαλε σε τετοιο μέγεθος οθονη αποκλειστικά για πουλημα?  Άκουγεται λίγο περίεργο.. Και σε 18:9 οταν ολες οι νεες οθόνες της σαμσουνγκ ειναι 18.5:9

Δεν εχει ιδιαιτερη σχεση το μεγεθος και το ratio στο πως ειναι η γραμμη παραγωγης των oled, σε αντιθεση με τις lcd.

Τις oled τις κοβεις οπως θελεις απο την γραμμη παραγωγης.

• Like 1
Δημοσ.

Οτι πεις κολλητε... 

Δημοσ.

Σκέψου ότι το iPhone έχει το ίδιο σχήμα με το 80% των κιν., ότι το 100% έχουν σχήμα σαν παραλληλεπίπεδο και ότι αποτελούνται από μόρια γενικότερα και ειδικότερα από μέταλλα, πλαστικό, γυαλί και μερικές φορές δέρμα!!!111!!11!1!

Σκέψου επίσης ότι το 100% των κιν. έχουν οθόνη! Και το 99% των smartphone έχει κάμερα μπροστά ή πίσω ή και μπροστά και πίσω!!11!!1

Εχω κλαψει αληθεια... ειδικα με τα !!11!!111!

Δημοσ.

http://www.insider.gr/epiheiriseis/tehnologia/62173/meiomeni-i-proseleysi-gia-tin-agora-toy-iphone-8-pics

Δημοσ.

Ας πληροφορηθούν κάποιοι εδώ μέσα ότι η VIVO είναι Νο5 σε πωλήσεις στον κόσμο...πανω απο τις "γνωστές" στην Ελλάδα LG,LENOVO και XIAOMI.

Όσο για τα υπόλοιπα που γράφονται πιο πάνω μιλάμε για πολύ γέλιο...

Λες και παίρνουν bonus από τις εταιρείες κάνουν κάποιοι...

Ρε παίδες...η υπερApple αγοράζει οθόνες από τη superSamsung...βγαζουν ναυαρχίδες με 6 μήνες διαφορά για να μοιράζεται η πίτα!!!

Ξυπνήστε λίγο και μην τρώγεστε σαν τα κοκόρια!!!

Ο καθένας επιτέλους ας πάρει αυτό που γουστάρει και σηκώνει η τσέπη του και το γούστο του!!! Ήμαρτον

• Like 1
Δημοσ.

Ξυπνήστε λίγο και μην τρώγεστε σαν τα κοκόρια!!!

Ο καθένας επιτέλους ας πάρει αυτό που γουστάρει και σηκώνει η τσέπη του και το γούστο του!!! Ήμαρτον

Τώρα τους έκανες την μούρη κρέας...

Δεν υπάρχει σωτηρία...

Δημοσ.

Κορίτσια αφήστε το ποιος το έβγαλε πρώτος. Η αλήθεια πονάει και είναι απλή. Το μήλο βγάζει κάτι είτε πρώτο είτε τελευταίο και μετά γίνεται mainstream σε όλες τις ναυαρχίδες. Είτε αυτό είναι σχεδιασμός είτε ψηφιακή βοηθός είτε διπλή κάμερα. Δεν ειπαν ότι το κάνανε πρώτοι αλλά το κάνανε σωστά είτε σας αρέσει είτε όχι...και μετα από το μήλο γίνεται μόδα και ξεκινάνε να κράζουν όλοι ότι υπάρχει χρόνια. Και το face id υπάρχει σαν ιδέα χρόνια αλλά κανένας δεν το δίνει σημασία γιατί δεν δουλεύει σωστά. Θα δείτε από του χρόνου όλοι θα εχουν κάτι παρόμοιο. Όπως έγινε και με το touch id. Υπήρχε χρόνια σαν ιδέα αλλά η υλοποίηση είναι που τους έκανε όλους να ακολουθήσουν....φιλιά.

• Like 1
Δημοσ.

μας μαμησατε.. ας μιλήσουμε για τα κινητά του τίτλου.

Φίλος παραπάνω λέει ότι δεν θα παίζουν σε gear and banggood.

Γιατί έτσι?

Γενικότερα τα vivo τι λένε, έχουν γυμνό android?

Νομίζω παλιότερα είχα ακούσει για ενσωματωμένο malware.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...