Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.gadgetsnow.com/slideshows/dual-cameras-in-smartphones-7-little-known-facts/dual-cameras-made-debut-in-2011/photolist/56853404.cms

"Dual cameras were first introduced in the HTC Evo 3D smartphone way back in 2011. At the time, the dual camera was used to capture 3D images to work with the 3D screen of the HTC. Post that, manufacturers kept experimenting with the tech, but it never really took off. That is, until 2014, when the HTC one M8 arrived with its Duo camera setup and the impressive depth of field effect."

Γατάκια ακόμα πιο πριν υπήρχε και το LG Optimus με την 3D διπλή κάμερα στο πίσω μέρος με δύο φακούς των 5Mpixel. Οπότε για άλλη μια φορά η Apple δεν ανακάλυψε τον τροχό, δεν αντιλέγω ότι στα τελευταία iPhone 8 Plus και X η Apple κατάφερε να ξεπεράσει σε ποιότητα την κάμερα του Lumia αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι η πρώτη εταιρία που το έκανε Mainstream το setup με τις δύο κάμερες. Μην ξεχνάμε ότι μέχρι πέρσι το Lumia που είναι και πόσο χρονών έσπερνε σε ποιότητα φωτογραφίας παρόλο που οι κατασκευαστές είχαν διπλές κάμερες.

Δημοσ.

Απίστευτο! Ένα τόσο ενδιαφέρον smartphone και σχεδόν όλα τα σχόλια αφορούν το αν αντέγραψε την Apple!!!

Εγώ έχω να πω πως από την στιγμή που το μηχανάκι φοράει τον Snap 660 και έχει Amoled τότε είναι πολύ ενδιαφέρον.

Ωστόσο ακόμα περιμένω να δω υλοποίηση με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή στις 5.5. ίντσες και κάτω από 300$.

Επίσης εδώ να σημειώσω κάτι που πολλοί δεν το ξέρουν και δεν το έχω δει να γράφεται πουθενά.

Μπορεί να ακούγεται εντυπωσιακό για ένα φθηνό σεχτικά κινέζικο ότι φοράει Amoled αλλά επειδή έχω δοκιμάσει πολλά κινέζικα σας πληροφορώ πως οι Amoled που φορούν τα φθηνά κινέζικα δεν έχουν καμία σχέση με τις Amoled των ακριβών brandnames όπως της Samsung.

Μπορεί να δίνουν εντυπωσιακά χρώματα αλλά έχω διαπιστώσει μετά από διάφορα τεστς πως είναι πολύ ποιο αργές, και στα videos με γρήγορη κίνηση δεν μπορούν να ανταποκριθούν και κάνουν σπασίματα. Αυτό το διαπίστωσα σε δύο διαφορετικά κινέζικα smartphones με δυνατούς μάλιστα επεξεργαστές και κατέληξα πως είναι πρόβλημα της οθόνης και όχι των επεξεργαστών που δεν ζοριζόντουσαν καθόλου ειδικά στην αναπαραγωγή videos.

Δημοσ.

Ελα ρε apple δειξε το δρομο ακομα μια φορα.

Και να προλαβω αυτους που θα πουν ‘εβγαλε και η ντατσουν πριν 25 χρονια κινητο με μπεζελ-λες οθονη και διπλες καμερες’

Το ποιος το βγαζει πρωτη φορα δεν λεει κατι αλλα αυτος που το λανσαρει στο ευρυ κοινο,το κανει γνωστο,δημιουργει επανασταση και αλλαζει την αγορα.

Πριν κανει η apple οτιδηποτε ολοι κοιτανε επιφυλακτικα,μολις το βγαλει,τοτε ολοι λενε οκ η τεχνολογια ωριμασε παμε να το δοκιμασουμε,μετα ακολουθουν ολοι οι δευτεροτριτοι.

Και σε αυτην την περιπτωση η apple ειναι η "δευτεροτριτη" οπως λες, που αφοτου ειδε xiaomi, samsung, lg να λανσαρουν στο ευρυ κοινο οθονες amoled με αλλη αναλογια οθονης(~18:9 αντι για 16:9) ακολουθησε και αυτη.

• Like 3
Δημοσ.

Στην apple μαζι με τις συσκευες δινουν και ληγμενα ναρκωτικα μαζι με τις αλλιως δεν εξηγουνται αυτα που γραφονται περι πρωτοποριας. Μονο ως αστειο μπορει να τα εκλαβει καποιος.

• Like 3
Δημοσ.

Αν δεν τρολαρεις εχεις σοβαρο προβλημα

Ναι καλά θα σου βάλω μία λίστα με πρωτοπορίες της Apple που έδειξαν τον δρόμο στον ανταγωνισμό:

/troll  mode on

OLED οθόνες,

Ασύρματη φόρτιση,

Διπλές κάμερες,

18:9 Ratio

Night Mode

Lift to wake

Tap to wake

Screen Recording

Screenshot editor

Low Power mode

Proactive, spotlight search

Εγκατάσταση εναλλακτικού πληκτρολογίου από το App Store

Split Screen

Hey Siri

Widgets

πληκτρολόγιο σε tablet

στέρεο ηχεία

• Like 1
Δημοσ.

Όχι όλοι.

Η Sony πχ επέλεξε την επιπλέον μνήμη στην κάμερα και την τεχνολογία Motion Eye αντί της διπλής κάμερας.

Πάντως, αντιγραφή υπάρχει αρκετή ...και πως να μην υπάρχει εφόσον μία εφεύρεση πλασαριστεί και πουλάει;

Μου αρεσει που του απαντας σοβαρα

Δημοσ.

Ναι καλά θα σου βάλω μία λίστα με πρωτοπορίες που έδειξαν τον δρόμο στον ανταγωνισμό:

OLED οθόνες,

Ασύρματη φόρτιση,

Διπλές κάμερες,

Night Mode

Lift to wake

Tap to wake

Screen Recording

Screenshot editor

Low Power mode

Split Screen

Hey Siri

Widgets

Πες τα γιατι θα μας τρελανουν οι κινεζολαγνοι εδω μεσα. Επειδη δε μπορουν να αποκτησουν μηλο ουτε μεταχειρισμενο, τα θαβουν και εκθειαζουν οτι κινεζικη φθηνατζουρα για τα πανηγυρια βγαζουν τυχαρπαστες εταιριες....

Δημοσ.

Ναι καλά θα σου βάλω μία λίστα με πρωτοπορίες της Apple που έδειξαν τον δρόμο στον ανταγωνισμό:

/troll  mode on

OLED οθόνες,

Ασύρματη φόρτιση,

Διπλές κάμερες,

Night Mode

Lift to wake

Tap to wake

Screen Recording

Screenshot editor

Low Power mode

Split Screen

Hey Siri

Widgets

πληκτρολόγιο σε tablet

στέρεο ηχεία

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Πες τα γιατι θα μας τρελανουν οι κινεζολαγνοι εδω μεσα. Επειδη δε μπορουν να αποκτησουν μηλο ουτε μεταχειρισμενο, τα θαβουν και εκθειαζουν οτι κινεζικη φθηνατζουρα για τα πανηγυρια βγαζουν τυχαρπαστες εταιριες....

Το γεγονος και μονο που δεν καταλαβες την ειρωνια του φιλου τα λεει ολα

• Like 7
Δημοσ.

@badbad

24 σχόλια σε άρθρο για συσκευή της Vivo και όλα είναι για την Apple.

Πολύ γουστάρω πως καταφέρνετε όλους να τους κάνετε να μιλάνε παντού για την Apple, εύγε!!

Δημοσ.

έχει γραψει ο άνθρωπος με μικρά γράμματα troll mode on!

• Like 2
Δημοσ.

Φώτη βγες απο μέσα του, εκστασιάζεται! 

Ποια είναι η Vivo ρωτάνε, που ειναι ανάμεσα στις 5 μεγαλύτερες κατασκευάστριες του Κόσμου, και την εξισώνουμε με την τσουαν τσι, επειδή έχει την Ευρώπη κατουρημένη.

Πολύ καλές συσκευές, αλλα δεν υπάρχουν στο κάδρο ούτε απο GB/Banggood και τα λοιπά μαγαζιά, οπότε στα χέρια μας δε θα φτάσουν ποτέ.

• Like 1
Δημοσ.
http://www.gadgetsnow.com/slideshows/dual-cameras-in-smartphones-7-little-known-facts/dual-cameras-made-debut-in-2011/photolist/56853404.cms

"Dual cameras were first introduced in the HTC Evo 3D smartphone way back in 2011. At the time, the dual camera was used to capture 3D images to work with the 3D screen of the HTC. Post that, manufacturers kept experimenting with the tech, but it never really took off. That is, until 2014, when the HTC one M8 arrived with its Duo camera setup and the impressive depth of field effect."

Εισαι σιγουρος;;;; http://m.gsmarena.com/lg_optimus_3d_p920-3759.php .Επισης,αν δεν κανω λαθος,το 1ο 18:9 ηταν παλι το g6

Δημοσ.

Επειδή πεσατε να με φάτε. Πρώτος έγραψα πως δεν είμαι fun boy apple. Η διαπίστωση μου έχει να κάνει με το γεγονός πως ακόμα και αν μια εταιρεία έχει λανσάρει μια καινοτομία δεν εκλαμβανεται από το σύνολο της αγοράς ως κάτι επαναστατικό. Από την στιγμή όμως που το λανσάρει η apple γίνεται αμέσως mainstream και σπευδουν όλες οι εταιρείες να το υοθετήσουν. Το πρώτο πραγματικό smartphone που έπιασα στα χέρια μου το μακρινό 2008 ήταν ένα apple 3gs και πραγματικά ήταν τα μόνα 700 περίπου ευρώ που δεν λυπηθηκα. Μέχρι τότε χρυσοπληρωνα κάτι Nokia και κάτι startac Motorola που η μόνη τους καινοτομία ήταν ένα αλουμινένιο περίβλημα. Φυσικά τότε το android έκανε τα πρώτα του δειλά βήματα και αυτή την στιγμή υπάρχουν αξιολογοτατες προτάσεις που χτυπάνε στα ίσα της παντοκρατορια της apple. Η επόμενες συσκευές μου από τότε ήταν όλες android και είναι ένα λειτουργικό που ικανοποιεί περισσότερο τις ανάγκες μου χωρίς περιορισμούς. Από την apple ζηλεύω μόνο το μηδενικό lagarisma σε οποιαδήποτε εφαρμογή της ενώ μέχρι τώρα δεν έχω πετύχει android τηλέφωνο ή ταμπλετ που να μην μου έχει κρασαρει αρκετές φορές με αναγκαστικές επανεκινησεις. Όσο λοιπόν και αν εθελοτυφλουμε η apple οδηγεί της εξελίξεις καθώς είναι premium έταιρεια που δημιουργεί τις τάσεις της μόδας στον κόσμο της τεχνολογίας όπως αντίστοιχα κάνουμε μεγάλοι σχεδιαστικοι οίκοι που ο ρόλος τους είναι να δημιουργούν μόδα. Δυστυχώς η ευτυχώς για κάποιους το ρητό μόδα είναι θα περάσει δεν φαίνεται να έχει επιπτωση στην apple και παρότι καταφευγει σε ακροτητες με την τιμολογιακη πολιτική της, έχει τέτοιο "ρεύμα " που θα την κρατάει ζωντανή για πάρα πολλά χρόνια ακόμα...

Δημοσ.

Επειδή βλέπω μόνο άκυρα σχόλια ας πω και εγώ κάτι σχετικό. Πολύ καλό τηλέφωνο κλασσική τέλεια ποιότητα της Vivo. Αναρωτιέμαι γιατί δεν την ξέρετε πολύ εδώ μέσα και είναι γεγονός ότι είναι από τις καλύτερες κατασκευάστριες. Το κινητό έχει αρκετά καλά χαρακτηριστικά αλλά τόσα πολλά λεφτά για έναν entry level επεξεργαστή δεν θα ήθελα να δώσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...