Raptorex Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Τη ταινία θα τη σκηνοθετήσει ο tim miller και όχι ο cameron από αυτά που ακούγονται μέχρι τώρα.Έξυπνος ο κάμερον εμπλέκεται στη παραγωγή για να διαφημίσει τη ταινία αλλά όχι άμεσα στη σκηνοθεσία για να χρεωθεί μια αποτυχία του reboot στο franchise όπως ο ridley scott με το covenant.Σε κάθε περίπτωση η ομάδα arnold-hamilton-cameron θα δημιουργήσει τεράστιο hype για τη νέα ταινία γιατί οι φαν θα τη συνδέσουν με τις original ταινίες Τ1 και Τ2 και θα τους βοηθήσει να τη δουν σαν απευθείας σικουελ του Τ2 και να ξεχάσουν τα Τ3,Τ4,Τ5 που έτσι και αλλιώς στη νέα ταινία θα είναι σαν μην υπήρξαν.Είμαι περίεργος αν θα είναι r-rated η ταινία η PG-13 γιατί τριλογία και r-rated μου ακούγεται οικονομικό ρίσκο για να γίνει.
volos27 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 terminator ειναι μονο το 1 κ το 2,αυτα θελω μονο να ξερω allien ειναι το 1 κ το 3 κ τελος
KilliK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Τη ταινία θα τη σκηνοθετήσει ο tim miller και όχι ο cameron από αυτά που ακούγονται μέχρι τώρα.Έξυπνος ο κάμερον εμπλέκεται στη παραγωγή για να διαφημίσει τη ταινία αλλά όχι άμεσα στη σκηνοθεσία για να χρεωθεί μια αποτυχία του reboot στο franchise όπως ο ridley scott με το covenant.Σε κάθε περίπτωση η ομάδα arnold-hamilton-cameron θα δημιουργήσει τεράστιο hype για τη νέα ταινία γιατί οι φαν θα τη συνδέσουν με τις original ταινίες Τ1 και Τ2 και θα τους βοηθήσει να τη δουν σαν απευθείας σικουελ του Τ2 και να ξεχάσουν τα Τ3,Τ4,Τ5 που έτσι και αλλιώς στη νέα ταινία θα είναι σαν μην υπήρξαν. Είμαι περίεργος αν θα είναι r-rated η ταινία η PG-13 γιατί τριλογία και r-rated μου ακούγεται οικονομικό ρίσκο για να γίνει. ο Cameron γυριζει τα Αβαταρ, δεν εχει χρονο να γυρισει και τα Τerminator. αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα καθεται, ειναι δικα του τα projects και τα ελεγχει απολυτα, δινοντας τις κατευθυνσεις, οδηγιες και δημιουργικες ιδεες. οτι κανει ηδη με τα Alita και Fantastic Voyage. ειναι φανερο οτι περναει την ιδια φαση με τον Scott, καταλαβαινει οτι δεν θα γινει νεοτερος και ξεκινησε να ολοκληρωσει οτι μακρονονα σχεδια ειχε, ειτε αμεσα ειτε εμμεσα. η διαφορα εδω ειναι οτι οι ταινιες του θα ειναι καλες, και οχι τα σκουπιδια που γυρισε ο Scott. η καινουργια T τριλογια θα πατησει πανω στο δικο του οραμα για το που ηθελε να παει η ιστορια μετα το Τ2, πχ το time-traveling σε διαφορετικες περιοδους η ο γερασμενος Terminator δεν ηταν κατι καινουργιο στο Genisys, ηταν δικες του ιδεες που ειχε εδω και χρονια. φυσικα η υλοποιηση τους εδω θα γινει με σωστο τροπο και οχι το χαλι που ηταν στο Genisys με τον Pops κτλ. επισης μου αρεσει η ιδεα του να φερει πισω την 60αρα Sarah Connor, και εχει δικιο που το σχολιασε, οτι οι ηλικιωμενες ηρωιδες σε blockbusters ειναι μια σπανιοτητα. τωρα θα εχεις την ευκαιρια να δεις τον iconic χαρακτηρα της μεσα απο μια προοπτικη που δεν μας ειχε συνηθισει το franchise μεχρ τωρα, πως ενας badass, σκληροτραχηλος γερολυκος μετατρεπεται σε θρυλο και συμβολο της Future Resistance. και ειμαι σιγουρος η Λιντα θα κανει καλυτερη δουλεια απο το κατσικι που βαλανε στο Genisys. ηδη απο αυτα τα λιγα, καταλαβαινει κανεις οτι η τριλογια ειναι σε καλο δρομο. ελπιζω να χρησιμοποιησει το time-travel για να πει 3 ιστοριες παραλληλα στο παρελθον, παρον και μελλον, οπου μαζι συνιστουν μια μεγαλυτερη ιστορια, οπως ηταν το τελευταιο επεισοδιο του ST:TNG All Good Things. αμα οντως σχεδιαζει να το παει ετσι, θα μιλαμε για την απολυτη scifi επικουρα. 1
jokerakias Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 terminator ειναι μονο το 1 κ το 2,αυτα θελω μονο να ξερω allien ειναι το 1 κ το 3 κ τελος ενδέχεται το alien2(aliens) να είναι καλύτερο και απο το 1...για εμένα... σίγουρα το 1 και το 2 είναι ανώτερα κατα πολύ απο το 3... 5
KilliK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 το 3 ειναι πατατα. υπαρχει λογος που ο Fincher το εχει αποκηρυξει. 1
coffeex Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Προλαβαινει να βγαλει τριλογια? Γιατι τον βλεπω λιγο παρα-σιτεμενο . Εδώ θα βγάλει 4 ταινίες Avatar ακόμα 1
qspock Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 ...το κατσικι που βαλανε στο Genisys. Όχι κατσικι, δρακαινα... ηδη απο αυτα τα λιγα, καταλαβαινει κανεις οτι η τριλογια ειναι σε καλο δρομο. ελπιζω να χρησιμοποιησει το time-travel για να πει 3 ιστοριες παραλληλα στο παρελθον, παρον και μελλον, οπου μαζι συνιστουν μια μεγαλυτερη ιστορια, οπως ηταν το τελευταιο επεισοδιο του ST:TNG All Good Things. αμα οντως σχεδιαζει να το παει ετσι, θα μιλαμε για την απολυτη scifi επικουρα. "STTNG All Goog Things" = RESPECT!!! Οποιος δε το εχει δη ή δε γνωρίζει περι τίνως πρόκειται για μενα ειναι "σαι-φαικώς" ..αναλφάβητος! Κι εγω θεωρω πως ο Καμερον ειναι εγγύηση. Ότι εχει κάνει ειναι αξία. Ο Σκοτ έχει κάνει πολλές π@π@ριές, κάτι Machstick Men κάτι Kingdom of Heaven κλπ. Ο Καμερον δεν κάνει σαχλαμάρες. Λιγα και καλα. Το Αβαταρ ειναι για μενα η χειροτερη του δουλεια, κι αυτο αποδιδεται στο οτι ειναι δουλεια 3d. Καλως η κακως πηγε σε κατι διαφορετικο. Αυτο ακριβως ομως ειναι που δε μου αρεσει. Το διαφορετικο...Αγαπημενοι sci-fi σκηνοθετες δεν κανουν παραδοσιακες ταινιες πλεον. Ο Καμερον το εχει ριξει στο 3D και σε ενα project που δε μοιαζει με τις μεγαλες του δοξες και προσωπικα το θεωρω πεταμενο χρονο, ο Zemekis το εχει ρίξει στα κινουμενα σχέδια και σε σαχλοιστοριουλες που τις κανει ταινιες, ενω ο R.Scot ισως και λογω ηλικιας δηλαδη ελαχιστης πραγματικης ενασχολησης, κανει ταινιες που δεν φτανουν στις μεγαλες δουλειες του παρελθοντος. Γενικα αν δε δω σεναριο ΚΑΙ σκηνοθεσια Καμερον, κραταω μικρο καλαθι... ΥΓ: Ελπιζω να μη δουμε χιουμορ Deadpool σε ταινια Τerminator... ΔΕΝ ΠΑΕΙ!
Tilemaxx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέσα και η Χάμιλτον, ο Κάμερον ως ex. producer και ο πολύ ταλαντούχος Μίλερ στη σκηνοθεσία. Δεν μπορώ να βρώ τρόπο στο να μην είναι (στην χειρότερη) αξιοπρεπείς οι επόμενες ταινίες. Έμπλεξε ο Κάμερον με τα Άβαταρ αν και θεωρώ οτι ακόμη και αυτός να ήταν σκηνοθέτης δεν θα έκανε παραπάνω πράγματα απ' οτι θα κάνει ο Μίλερ. (κυρίως λόγω ηλικίας-κορεσμού).
KilliK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 πιο πολυ με αγχωνει ο Rodriguez με το Alita, παρα ο Miller με το Terminator. φυσικα ο Jim θα ειναι κερβερος πανω απο τα κεφαλια τους, but still..
Tilemaxx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ο Ροντρίγκεζ είναι μανούλα στις fast-paced action ταινίες και πουλέν του Ταραντίνο. Πιστεύω δεν θα έχει προβλήματα το Alita.
KilliK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 ναι, αλλα εχει να γυρισει καλη ταινια πανω απο δεκαετια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα