Προς το περιεχόμενο

SATA HDD + αξιοπιστία

hyperionsky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έψαχνα στο forum αλλά σεν βρήκα πολλά πράγματα για το ερώτημα : ποιους SATA σκληρούς θεωρείτε καλύτερους από πλευράς αξιοπιστίας; Έχω ακούσει καλά λόγια για τους Seagate, για WD η εμπειρία μου από ATA είναι διφορούμενη. Οι Maxtor τί λένε; Καμιά γνώμη παίδες;

Δημοσ.

Τα μηχανικά μέρη είναι τα ίδια είτε πρόκειται για SATA είτε για ATA δίσκο. Οπότε, μην περιμένεις διαφορά στην αξιοπιστία, μιας και το μόνο που αλλάζει είναι το interface...

Δημοσ.

Το όλο θέμα είναι να σου κάτσει κάτι καλά ή στραβά και συνήθως αν ο δίσκος δεν πάει καλά το δείχνει πολύ νωρίς και έχεις εγγύηση, καλό θα είναι να έχεις και back up...... :)

Δημοσ.

Οπότε η καλύτερη λύση για storage και αξιοπιστία είναι το raid 1/mirroring; Έτσι μου φαίνεται... Μάλλον πάω για ένα ζευγάρι 120αρηδες. Στο e-shop βρήκα: MAXTOR 6Y120M0 120GB - 8MB CACHE - SERIAL ATA - Εγγύηση: 3 χρόνια

Τί λέτε;

Δημοσ.

Egw tha sou proteina Seagate SATA 120 GB giati, apo prosopiki ebeiria oi Maxtor einai arketa thorubodeis kai gia emena itan arketos logos gia na parw ton Maxtor. Allwste, ama deis sto tomsghardware exei apsogi kritiki.

Δημοσ.

o 120gb maxtor einai poli kalos oso gia to thoribo egw eixa palia ton 120gb ata133 kai twra ton 200 serial kai den akougotan tipota!!!! Mono otan sindesa tous 2 sklirous mou ekane ligo thoribo alla me anim=gmeno kouti . An ksanaeperna ksana pali maxtor tha eperna

Δημοσ.

Paides exete kanei egkatastasi leitoyrgikou se s-ata skliro?

Ego pantos den katafera tipota se win xp pro.

Katebasa drivers alla den otan paei na broun ta xp se poion skliro na ginei egkatastasi leei oti den briskei skliro...

Kamia idea?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...