Carebear Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Κατσε τωρα ατο εκανε χωρις τη καρτα πανω; ναι. χωρις καρτα. εκει που επαιζα hearthstone...bluescreen. ειχα και ενα βιτεο να παιζει απο πισω, με 2 tabs, στο chrome. τιποτε αλλο.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 ναι. χωρις καρτα. εκει που επαιζα hearthstone...bluescreen. ειχα και ενα βιτεο να παιζει απο πισω, με 2 tabs, στο chrome. τιποτε αλλο. Άρα είναι θέμα software, αν έχεις 2ο δίσκο περνά φρέσκα windows και δες αν στο κάνει και εκεί Παλιότερα Είχα θέμα τελικά ήταν από κάρτα ήχου έπαιζε conflict με τους οδηγούς της κάρτας γραφικών
Carebear Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Άρα είναι θέμα software, αν έχεις 2ο δίσκο περνά φρέσκα windows και δες αν στο κάνει και εκεί Παλιότερα Είχα θέμα τελικά ήταν από κάρτα ήχου έπαιζε conflict με τους οδηγούς της κάρτας γραφικών Σχετικα με αυτο.. ειχα αλλο σκληρο, πηρα ολοκαινουριο και τα περασα, και παλι το ιδιο. οποτε δεν ειναι ο σκληρος. Με πηραν πριν λιγο και απο το Πλαισιο και μου ειπαν οτι η vga ειναι κομπλε, την τσεκαραν. Καρτα ηχου δεν εχω ξεχωριστη. Οτι εχει η μητρικη.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Σχετικα με αυτο.. ειχα αλλο σκληρο, πηρα ολοκαινουριο και τα περασα, και παλι το ιδιο. οποτε δεν ειναι ο σκληρος. Με πηραν πριν λιγο και απο το Πλαισιο και μου ειπαν οτι η vga ειναι κομπλε, την τσεκαραν. Καρτα ηχου δεν εχω ξεχωριστη. Οτι εχει η μητρικη. Δεν είπα ότι φταις ο σκληρός, απλά για να μην κάνεις format να δοκίμαζες μια καθαρή εγκατάσταση σε άλλο δίσκο, δεν έχει σημασία αν ειν ξεχωριστά η της μητρικής η κάρτα ήχου, η λύση ειναι να κάνεις format και να περνάς ένα ένα τα προγράμματα για να δεις μήπως κάτι που έχεις περασμένο δημιουργεί πρόβλημα
Apaleytos80 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Πιστεύω ότι απλά η κάρτα δεν "άντεχε" τον εργοστασιακό χρονισμό της... (drivers θέμα) Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να ρίξεις τα ρολόγια core & memory 50-100 mhz (afterburner/wattman) η να δώσεις λίγο παραπάνω ρεύμα. Σε δυο κάρτες που έβγαζαν το ίδιο μήνυμα με η χωρίς μπλε οθόνη με 50 και 100 mhz underclock αντίστοιχα έστρωσαν (μόνιμα). EDIT: Αφού στο έκανε και με onboard δοκίμασε με κάνα άλλο τροφοδοτικό.
benign Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Ναι για πες μας,ποιο ειναι το ''υπεραρκετο τροφοδοτικο'' που ειχες γραψει στο πρωτο post?
STORM1978 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Θα γελάσω αν ακούσω τίποτα turbo-x super duper 1000w...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα