Carebear Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημερα. Παθαινω ακριβως αυτο που δειχνει σε αυτο το βιντεακι. Συνεχεια "display driver has stopped working and has recovered". Και στο ακυρο τρωει και κανενα bluescreen οπως δειχνει παλι στο ιδιο βιντεο. https://www.youtube.com/watch?v=nicOsicdDek Δεν εχει συγκεκριμενο λογο απ' οσο εχω καταλαβει. Το κανει περισσοτερο οταν εχω ανοιχτο το battlenet (blizzard app) εστω και στο background. Ή οταν ανοιγω καποια εικονα "Open with Photoshop" ενω το εχω κλειστο (αλλα αμα ανοιξω το PS σκετο Και μετα κανω Open with Photoshop" δεν εχει θεμα. Και το χειροτερο του ειναι οταν ανοιγω πολλα βιντεακια μαζι στο Chrome. Εχω κανει ολα τα updates σε windows κλπ, και εχω κανει re-install τα drivers γραφικων, αλλα δεν αλλαζει κατι. Καποιος μου ειπε φταινε οι ram, μου τις αλλαξαν, αλλα τα ιδια Και format εκανα και ολα installs/updates απο την αρχη, αλλα... Μεχρι και δισκο αλλαξα. Εκανα και αυτο που λεει στο βιντεο σαν λυση, αλλα δεν αλλαξε απολυτως τιποτα. Το PC ειναι το εξης: Asus H170 M3 GamingAMD R9 3908 GB DDR4τροφοδοτικο υπερ-αρκετοWindows 7 64bit σε εναν ssd 256 ολο-καινουριο Ευχαριστω για το χρονο σας.
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Κάνε απεγκατάσταση του drivers με το ddu σε safe mode. Βγάλε την κάρτα και μείνε με τα ενσωματωμένα γραφικά του επεξεργαστή. Κάνε πάλι ότι έκανες εκτός από τα games και δες τι συμπεριφορά έχει. ΥΓ: να γράφεις αναλυτικά ποιο είναι το σύστημά σου και όχι π.χ. του τύπου "υπερ-αρκετό" ή "έναν ssd" 3
Carebear Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Κάνε απεγκατάσταση του drivers με το ddu σε safe mode. Βγάλε την κάρτα και μείνε με τα ενσωματωμένα γραφικά του επεξεργαστή. Κάνε πάλι ότι έκανες εκτός από τα games και δες τι συμπεριφορά έχει. ΥΓ: να γράφεις αναλυτικά ποιο είναι το σύστημά σου και όχι π.χ. του τύπου "υπερ-αρκετό" ή "έναν ssd" λοιπον, το εκανα αυτο και 5 μερες τωρα δεν εχει παρουσιασει προβλημα. ενω κανω τα ιδια πραγματα. ειναι προβληματικη η καρτα; να την αλλαξω; πρεπει να ειναι ακομα μεσα στην εγγυηση.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι οι drivers. Ειχα amd καρτα και μου το εκανε συνεχεια στο ow. Ειναι γνωστό προβλημα. Ειχα βαλει 17.7.1 crimson και είχε στρωσει. Βεβαια μου καηκε η καρτα πριν 3 μερες..
thanospr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μαλλον ειναι στα τελευταια η καρτα.Δεν ανταποκρινεται...Κι εμενα το εκανε και μετα απο 1 βδομαδα καηκε.Αν το κανει συχνα θα γινει και στον ελεγχο απ το καταστημα που την πηρες αν την επιστρεψεις για εγγυηση και θα παει για επισκευη
Carebear Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι το πιο πιθανό είναι η κάρτα Είναι οι drivers. Ειχα amd καρτα και μου το εκανε συνεχεια στο ow. Ειναι γνωστό προβλημα. Ειχα βαλει 17.7.1 crimson και είχε στρωσει. Βεβαια μου καηκε η καρτα πριν 3 μερες.. Μαλλον ειναι στα τελευταια η καρτα.Δεν ανταποκρινεται...Κι εμενα το εκανε και μετα απο 1 βδομαδα καηκε.Αν το κανει συχνα θα γινει και στον ελεγχο απ το καταστημα που την πηρες αν την επιστρεψεις για εγγυηση και θα παει για επισκευη Και γω, χωρις να ειμαι expert νομιζω οτι ειναι η καρτα. Γιατι αναγκαστηκα να την παρω απο το πλαισιο. Ηταν ανοιχτη, χωρις βιβλιαρακια μεσα. Αλλα με διαβεβαιωσαν οτι ειναι κομπλε, αφου την δοκιμασαν υποτιθεται. Δεν θα ειναι η πρωτη φορα που δινει χρησιμοποιημενο και ελαττωματικο προϊον το συγκεκριμενο μαγαζι. Αμα μετρησω και 2 φιλους μου, ξεπερναμε το 2ψηφιο ανετα. οποτε δεν μου κανει εντυπωση.) Θα την αλλαξω, αν ειναι ακομη εντος εγγυησης.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Τι εννοεις ανοιχτη; Μεταχειρισμένη την πειρες;;
Carebear Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Τι εννοεις ανοιχτη; Μεταχειρισμένη την πειρες;; Οχι, κανονικη τιμη. Απλα το κουτι δεν ειχε ουτε αυτοκολλητακι στο καπακι, ουτε ζελατινα. Ηταν και τελευταιο κομματι. Τί φαση; λεω. Την ανοιξαμε για να τεσταρουμε κατι, δεν ειναι μεταχειρισμενη. Με λεει. Αφου του εκανα λιγο μανουρα, την ξανατσεκαραν οι τεχνικοι (υποτιθεται), και ηταν κομπλε. Μετα στο σπιτι ειδα οτι δεν ειχε μεσα το κλασικο βιβλιαρακι. CD δεν θυμαμαι, νομιζω ειχε. Αυριο θα παω απο κει να δω αν ειναι εντος εγγυησης.
ZELOMOTH Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Κακως την πηρες τοτε! Κατι τετοια ψαχνουν για να σπρωξουν ο,τι σαβουρα εχουν και οτι τους καπνισει λενε μετα κιολας! Ακου " κατι θελαμε να τεσταρουμε" ! Σαν να παιρνεις δαγκωμενο πιτογυρο και να ρωτας τον ντελιβερα και να σου λεει "ε μωρε κατι ηθελα να δω" ! Ρε που παμε....Που παμε...!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Απλα δεν δεχεσαι ποτε να πάρεις κάτι που δεν είναι sealed.. Ειδικά στη τιμη του καινουργιου. Πηγαινε και απαίτησε αλλαγη αμα σε καλύπτει η εγγυηση.. Βασικα στη 1050ti που πειρα μετα απο αντικατάσταση προχθες ηταν sealed η αντιστατικη '' σακουλα'' που ηταν η καρτα και ηταν κομπλε μεσα με τα ολα της. Λίγο προσοχη. Επισης παρένθεση κανω και μπορει off topic. Παρολο που εχω freesync μονιτορ πηγα στη nvidia γιατι η εμπειρια με τους drivers της amd στο θεμα τον gpu ειναι για κλάματα. Εδω και 4 πατς εχουν το ιδιο θεμα με το οβεργοτς. Και λιγο πριν το καλοκαιρι ειχαν ακουστει σκηνικα οτι είχαν καψει τις gpu 2ης και 3ης γενιας τα drivers. Κρίμα..
Carebear Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 το πηγα, θα κανει μεχρι 4 βδομαδες. ελεος.
UsualSuspect__ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνει αυτό το μαγαζί για να μην πηγαίνει ο κόσμος να ψωνίζει από κει; Να πουλάει σπασμένα προφυλακτικά; Αν και είμαι σίγουρος πως πάλι θα τα αγόραζαν. 1
Carebear Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Κάνε απεγκατάσταση του drivers με το ddu σε safe mode. Βγάλε την κάρτα και μείνε με τα ενσωματωμένα γραφικά του επεξεργαστή. Κάνε πάλι ότι έκανες εκτός από τα games και δες τι συμπεριφορά έχει. ΥΓ: να γράφεις αναλυτικά ποιο είναι το σύστημά σου και όχι π.χ. του τύπου "υπερ-αρκετό" ή "έναν ssd" Ναι το πιο πιθανό είναι η κάρτα Είναι οι drivers. Ειχα amd καρτα και μου το εκανε συνεχεια στο ow. Ειναι γνωστό προβλημα. Ειχα βαλει 17.7.1 crimson και είχε στρωσει. Βεβαια μου καηκε η καρτα πριν 3 μερες.. Μαλλον ειναι στα τελευταια η καρτα.Δεν ανταποκρινεται...Κι εμενα το εκανε και μετα απο 1 βδομαδα καηκε.Αν το κανει συχνα θα γινει και στον ελεγχο απ το καταστημα που την πηρες αν την επιστρεψεις για εγγυηση και θα παει για επισκευη Καλημερα, ξανα.... Εδω και μερικες μερες ειμαι χωρις καρτα γραφικων και drivers. Την εχω στειλει για αλλαγη. Δεν ειχε κανενα προβλημα αυτες τις μερες. Και ανοιξα πολλα βιντεακια πολλες φορες, και photoshop, μεχρι και στο WoW μπηκα, χωρις προβλημα. Σημερα τσουπ, το εκανε παλι. Οχι αυτο που "drivers stopped responding and have recovered", αλλα το bluescreen με το "memory dump" κλπ κλπ. Εχω παρατηρησει οτι ειναι πιο επιρεπες στο να το κανει οταν εχω πολλες μερες ανοιχτο το pc. Μπορει να ειναι και η ιδεα μου, αλλα δεν νομιζω. Εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει;; Το bluescreen ειναι ιδιο με αυτο στο βιντεακι. Ευχαριστω και παλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα