Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπαθα ότι λέω στον τίτλο, σε ΗΥ desktop 8ετίας.Είχα τον Link.png Site: ScytheSlip Stream SY1225SL12M και θέλω μια οικονομική φυσικά λύση, γιατί γενικά το μηχάνημα δεν έχει και πολλά "ψωμιά" ακόμα.Είμαι μεταξύ

Link.png Site: DEEPCOOLWINDBLADE 120

Link.png Site: ArcticF12

Link.png Site: ArcticF12 Silent

Link.png Site: ScytheSlip Stream SSY1225SL12H

και αυτόν που είχα φυσικά, μιας και έβγαλε τα λεφτά του(πήγαινε πακέτο με την ψύκτρα)

Όπως καταλάβατε από τα μαγαζιά που διάλεξα, τον θέλω από δυτική Θεσσαλονίκη για να μην τρέχω για τέτοιο ποσό.

Τι προτείνετε από τα παραπάνω ή και κάποιο άλλο φυσικά σε αυτά τα χρήματα(ότι πιο οικονομικό φυσικά)?

Δημοσ.

Αφού μπορείς να βρεις τον ίδιο πάρε αυτόν. δεν καταλαβαίνω που κολλάς.

Κι εγώ έτσι σκεφτόμουν, απλά έλεγα μήπως υπάρχει καλύτερη πρόταση σε αυτά τα λεφτά. Να πάρω τον ίδιο, ή τον πιο δυνατό(1200 vs 1600 rpm)? Λες να έχω θέμα που είναι περισσότερα A(0.26 vs 0.41)?
Δημοσ.

Περισσότερες στροφές = καλύτερη ψύξη = περισσότερος θόρυβος. Το ένα έχει 24db και το άλλο 33db. Mε τα A δεν έχεις θέμα.

Διαλέγεις και παίρνεις.

το ξέρω, αλλά αν άκουγες πως έκανε τον τελευταίο χρόνο αυτός που είχα(μέχρι που ησύχασε για πάντα :P ), δε νομίζω να με ενοχλήσει ο θόρυβος του καινούργιου.Οπότε πάω για τον scythe τον δυνατό.Thanks για τις γνώμες σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...