ourdas7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Θέλω να αγοράσω ηχεία 2.1 έχω μια σαμσουνγ σμαρτ τν σκεφτομαι για τα Logitech z533 το μπατσετ μου είναι μέχρι 100 ευρώ αλλά μπορεί να ανεβεί λίγο άμα αξίζει κάτι ο χώρος είναι γύρω στα 20 τετραγωνικά και η χρήση τους θα είναι μουσική από YouTube και ταινίες Ευχαριστώ πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/315364/Logitech-Speaker-System-Z623.html το καλύτερο σετ που αγόρασα μέχρι τωρα. εντυπωσιακό sub. Αρκετά ακριβότερο απο το 533 αλλά..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madnifestah Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 κάνε την ερώτηση σου εδώ καλύτερα.. 20 τετραγωνικά γεμίζουν εύκολα από θέμα έντασης, δεν θέλεις 200w σε καμία περίπτωση. Σε 60watt rms ηχεία που έχω σε λίγο μεγαλύτερο δωμάτιο 30τμ+/- βάζω την ένταση το πολύ μέχρι 50-60% http://www.insomnia.gr/topic/514846-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%B7%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%BC%CE%B1%CF%82/page-1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Εξαρταται τι απαιτησεις εχεις (οι οποιες δεν πρεπει να ειναι και πολλες με budget 100€ σε 20τμ χωρο). Σ αυτα τα λεφτα θα κοιταζα σε κατι καλυτερο (οπως soundbar) μεταχειρισμενο, και οχι ηχεια υπολογιστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ourdas7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Με sound bar θα έχω καλύτερο αποτελεσμα σε σχέση με ηχεία υπολογιστή Μπορείς να μου προτείνεις κάποια οικονομική και καλή ας ξεφεύγει από το μπατσετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δες καποια samsung στα λεφτα που μπορεις να διαθεσεις γιατι συνδεονται ασυρματα με τις samsung smart tv (αρκει να υποστηριζουν sound connect). Επισης πανω στη μπαρα συνδεεις και playstation, usb stick για μουσικη, στελνεις μουσικη μεσω bluetooth και ελεγχεις την ενταση απο το τηλεχειριστηριο της τηλεορασης, πραματα που δεν κανεις ουτε κατα διανοια με ηχεια υπολογιστη. Στις περισσοτερες περιπτωσεις (ειδικα αν μιλαμε για ηχεια logitech) παιρνεις καλυτερο αποτελεσμα απο ηχεια αυτης της κατηγοριας τιμης, χωρια τις πολλες επιπλεον ευκολιες που ανεφερα παραπανω. Επισης ειναι πολυ πιο κομψο μηχανημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα