panomelene Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλο το forum Αρχικα να ζητήσω συγνώμη για το τεράστιο post τωρα που το διαβάζω .......Πέρασα στο πανεπιστήμιο πληροφορικής στην Κέρκυρα οπότε ήρθε η ώρα για αναβάθμιση η αγορά νέου εαν δεν συμφέρει (δυστυχώς το εχω παρατήσει τα τελευταία 2-3 χρόνια το παιχνίδι γιατι έμαθα το downhill και δεν έμενε χρόνος για pc ) Να πω τι έχω αρχικά cpu: amd phenom ii x4 965 mobo:asrock 970 pro3Ram: corsair vengeance 4 gb (αυτη με την ψυκτρα την μεγάλη ) hdd: wd caviar black 1 tb psu: κινεζιά 750 watt (εχει αντέξει πάνω απο 600 μέρες χρήσης χώρις προβλήματα και χωρις να κάψω το σπίτι ) Υστερα εχω ενα κουτι multirama απο αυτα που έβγαζαν το 2004 περίπου που το έχω βαρεθεί απιστευτα οποτε στο νεο σπιτι δεν πάει αυτό ...... Θέλω ενα μικρο κουτι οσο γίνεται και μα ρεσει στο στυλ corsair obsidian 350d η bitfienix prodigy, σε αυτα τα μικρα η μητρική μου δεν χωράει δυστυχώς.... Budget για αναβάθμιση θα έδινα 400-500 και ισως μεταχειρισμένα , καρτα γραφικών που εχω δεν την γράφω καν οποτε θα χρειαστώ μιαΕαν γίνεται να αναβαθμίσω αυτό με κάποιον τρόπο ώστε να παίζω όλα τα παιχνίδια που βγαίνουν και οτι πρόγραμμα χρειαστώ(δεν ξερω τι έχουμε στο πανεπιστήμιο ) θα με βολευε απίστευτα Εαν δεν γίνεται πάμε σε νεο pc και παμε στην φόρμα i) Το ποσό που διαθέτουμε: 800+/- ii) Tη χρήση του υπολογιστή : gaming (όλον τον ειδών) , programming , ερασιτεχνικά 3d moddeling (για εμενα ,οποτε δεν με καιν αποδώσεις ) και οτι αλλο προκύψει απο το πανεπιστήμιο (ύστερα ταινιες κτλπ ξέρετε ) iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? : υπάρχει οθόνη καλή σχετικά 1080p : lg 23mp65 v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι: οχι υπάρχουν όλα vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση): Θα το πάρω σε δώσεις αλλα δεν με πειράζει εαν ειναι απο διαφορετικά καταστήματα,τώρα ΓΙΑΝΝΕΝΑ ειμαι οπότε μονο eshop παιζει εδω οποτε πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα (και Κέρκυρα που φεύγω νομίζωωωω μονο eshop υπάρχει ) vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?: θα στηθεί απο εμένα viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?: οχι ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> οχι στο κοντινό μέλλον αλλα εας υπάρχει το περιθώριο αναβάθμισης x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> Οχι αλλα όπως προείπα καλύτερα να υπάρχει περιθώριο xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> σε stock voltage λογικα θα ανέβουν λίγο αλλα τα ιδια απο πανω δεν ξερω εαν μου την βαρέσει και κανω και κανα σοβαρο oc xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: εαν γίνετε να χρησιμοποιηθεί κάτι απο το αλλο σύστημα απο πάνω , μάλλον ο σκληρός θα μπορούσε μιας και ειναι πολυ καλός Υ.Γ για συνθεση νέου υπολογιστή θα ήθελα με δώσεις εαν γίνεται εαν δενννν κάπως θα γίνει πάλι ...... Υ.Γ2 και στην συνθεση νεου θα ηθελα κάποιο κουτι μικρο σαν 1 απο τα 2 που ειπα παραπάνω (corsair obsidian 350d η bitfenix prodigy) Νομίζω πάνω κάτω τα ειπα όλα θα συνδεετε που και που σε τηλεόραση που δεν εχω πάρει ακόμα για κανα προ η ταινια για αυτο θέλω να ειναι και μικρο κουτι για να μπει σε σαλονι κοντα η οθόνη με τηλεόραση Ευχαριστώ και συγνώμη για το πρήξιμο Edit: Στην περίπτωση μικρού κουτιού οπως το prodigy ειναι λογικο οτι πχ δεν χωράει 2η καρτα για το μέλλον και επειδή ξέχασα να αναφέρω απο πάνω υπάρχει η δυνατότητα αναμονής λίγου καιρου οπως διάβασα σε αλλα posts
jeandoumpier Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Από visionstudio.gr που βρίσκεται Θεσσαλονίκη, κάνουν και συναρμολόγηση και δέχονται και δόσεις υπό προϋποθέσεις (τηλεφώνησέ τους να μάθεις τί και πώς)... Ως κουτι ενδεικτικά σου έβαλα το παρακάτω, ένα απλό και κομψό κουτί/μικρό- που όμως είναι σχετικά ευρύχωρο,χωράει mATX μητρικές κτλ. Νομίζω ότι θα μπορούσε να μπει. Άν θέλεις κάποιο άλλο, ψάξε στο site ποιό σου αρέσει και βλέπουμε..
panomelene Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικα θα παω σε νεο σύστημα οπότε όποιος εχει να προτείνει κάτι αλλο το γράφει !! Αυτο που διαβασα οτι αξιζει η αναμονη 1-2 μηνες ισχυει ;; Η ειναι για τους ιντελ που τελικά πήγαν για τελη του 18;;;Ρωτάω γιατι μπορώ να περιμένω μιας και θα υπάρχει δυνατό λαπτοπ μαζι με αυτο !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα