JasonAn Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 i) Το ποσό που διαθέτουμε: 700-800 ii) Tη χρήση του υπολογιστή Παιχνίδια από PES έως BATTLEFIELD 1,Βrowsing,Οffice iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Όχι iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Ναι,24αρα κατά προτίμηση σε νορμάλ μπάτζετ και απαιτήσεις v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Όχι,κατά προτίμηση εντός Αττικής vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα; Όχι viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Windows 10 ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? 'Oχι,μόνο για άλλα 8gb ram(ώστε να γίνουν 16) x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? 'Ισως στο μέλλον σε νορμάλ πλαίσια xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Μάλλον όχι xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: SSD OCZ TL 100 240gb που αγοράστηκε τις τελευταίες μέρες Αυτά που σκέφτομαι είναι τα παρακάτω: Κουτί : Aerocool Aero-500 (Window) ή Corsair Carbide Series 88R Τροφοδοτικό : Thermaltake Smart SE 530W Μητρική : Asrock AB350M Pro4 Επεξεργαστής : AMD Ryzen 5 1600 Ram : G.Skill Aegis 8GB DDR4-3000MHz Κάρτα γραφικών : Gainward GeForce GTX1060 3GB Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
tanasen01 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Καλή η σύνθεσή σου. Γενικά μόνο κάποιες παρατηρήσεις: monitor: https://www.skroutz.gr/s/8318433/LG-24MP58VQ.html τροφοδοτικό αν κάνεις overclock https://www.skroutz.gr/s/4519437/XFX-TS-Series-550W-Gold.html ram: https://www.skroutz.gr/s/9332844/Crucial-Ballistix-Tactical-8GB-DDR4-3000MHz-BLT8G4D30AETA.html οι aegis δεν φτάνουν σε dual channel τα 2933mhz
UsualSuspect__ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Τσιμπα άλλη μια 8ρα για το bf1 όμως να παίζεις ανθρώπινα. "Ναι, το είδα πως θα πάρεις μελλοντικά"
JasonAn Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Για οθόνη κάπου εκεί κοιτάζω οπότε μια χαρά,το overclock αν γίνει κάποτε στο μέλλον θα είναι ελαφρύ καθώς δεν έχω προηγούμενη εμπειρία οπότε δεν αρκεί το τροφοδοτικό;Για τη μνήμη αφού δεν θα δουλεύουν στη μέγιστη συχνότητα όταν θα μπει η 2η αναγκαστικά πάω σε άλλη λύση!Όσον αφορά τη συμβατότητα με τη ραμ θα έχω κάποιο θέμα ή εύκολα ρυθμίζεται το κλοκάρισμά της;Κουτί έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο σε παρόμοια μπάτζετ με καλή εμφάνιση και airflow; Τσιμπα άλλη μια 8ρα για το bf1 όμως να παίζεις ανθρώπινα. "Ναι, το είδα πως θα πάρεις μελλοντικά" ΧΑΧΑΧΑ,έγινε ήδη μια σεβαστή υπέρβαση για τον 1600 και δεν με παίρνει για παραπάνω προς το παρόν! 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Για οθόνη κάπου εκεί κοιτάζω οπότε μια χαρά,το overclock αν γίνει κάποτε στο μέλλον θα είναι ελαφρύ καθώς δεν έχω προηγούμενη εμπειρία οπότε δεν αρκεί το τροφοδοτικό;Για τη μνήμη αφού δεν θα δουλεύουν στη μέγιστη συχνότητα όταν θα μπει η 2η αναγκαστικά πάω σε άλλη λύση!Όσον αφορά τη συμβατότητα με τη ραμ θα έχω κάποιο θέμα ή εύκολα ρυθμίζεται το κλοκάρισμά της;Κουτί έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο σε παρόμοια μπάτζετ με καλή εμφάνιση και airflow; ΧΑΧΑΧΑ,έγινε ήδη μια σεβαστή υπέρβαση για τον 1600 και δεν με παίρνει για παραπάνω προς το παρόν! Καλά μωρέ, δεν τρέχει και κάτι. Κ εγώ παίζω έτσι με 8 (δες σύστημα υπογραφής) απλά κάποιες φορές έχω fps drops και σκαλώνει άσχημα. Βασικα το ιδιο pc έχουμε εκτός της κάρτας γραφικών, οθόνης και κουτιού Μέχρι και τροφοδοτικό ίδιο! Επίσης ένα tip για την συγκεκριμένη ραμ και μητρική. Για να την τρέξεις στα 2933 θα την βάλεις στο τελευταίο σλοτ και όχι στο 2ο. Στα άλλα σλοτ θα τρέχει μαξ στα 2666.
JasonAn Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 ααα μάλιστα,οπότε μάλλον σε αντιγράφω !ποια οθόνη και κουτί έχεις;άξιζε το oc;ευχαριστώ πολύ και για το tip,θα το τιμήσω δεόντως!
UsualSuspect__ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 ααα μάλιστα,οπότε μάλλον σε αντιγράφω !ποια οθόνη και κουτί έχεις;άξιζε το oc;ευχαριστώ πολύ και για το tip,θα το τιμήσω δεόντως! https://www.skroutz.gr/s/10441059/Dell-SE2717H.html https://www.skroutz.gr/s/11492241/Phanteks-Eclipse-P400s-Tempered-Glass.html Μεγάλες διαφορές στις ραμ βλέπεις απ τα 3200 και πάνω. Δεν θα δεις διαφορές τρελές στα 2933. Και εγώ θα πουλήσω αυτή που έχω κάποια στιγμή και θα πάρω ένα άλλο σετάκι.
JasonAn Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Σούπερ και τα δύο,και εγώ κάπως έτσι το σκέφτομαι αν τελικά αγοράσω αυτή τη ραμ! Από το σύστημα και το overclock ευχαριστημένος;
tanasen01 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Απ ότι έχω δει οι crucial τρέχουν σε dual channel στα 3000mhz απλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουν σε αυτή τη μητρική. Στην τελική ναι, πας στην aegis για αρχή και αργότερα την πουλάς και παίρνεις tridentz 16gb 3200
JasonAn Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!σε αυτή τη μητρική ποιές ραμ δουλεύουν σωστά ούτως ώστε να πάρω μια τώρα και άλλη μία στο μέλλον;Το υπόλοιπο build σου φαίνεται καλό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα