Aggeluska Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα , εχω το συστημα της υπογραφης και τους τελευταιους μηνες η καρτα μου εκανε προβληματα, τα οποια εγιναν ολο και πιο συχνα με αποτελεσμα ο υπολογιστης να εχει καταντήσει άχρηστος. Σκέφτομαι να αγοράσω μία κάρτα γραφικών και συγκεκριμένα αυτην ή και πιο οικονομικά αυτην. Πιστευετε θα χρειαστω καλυτερο τροφοδοτικο για να προσθεσω την καρτα στο συστημα μου ; Επιπλεον, υπαρχει κυνδινος bottleneck με το CPU?
thor777 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Τί προβλήματα ? Καταρχήν είσαι σίγουρος οτι το πρόβλημα εντοπίζεται στην κάρτα ?
Aggeluska Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Τί προβλήματα ? Καταρχήν είσαι σίγουρος οτι το πρόβλημα εντοπίζεται στην κάρτα ? ειχα κανει παλιοτερα ενα ποστ και εκει ειχαμε καταληξει. Αν θες δες το κ εσυ να μ πεις την γνωμη σου
LambisElef Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ξέρω αν το πρόβλημα οφείλεται ή όχι στη GPU, αλλά όπως και να έχει, η απάντηση στην ερώτησή σου είναι ότι δε θα έχεις πρόβλημα με το τροφοδοτικό σου. Αυτές οι κάρτες δεν τραβάνε και τόσο ρεύμα, οπότε θα είσαι εντάξει. Φυσικά, η 1050ti από άποψης χρημάτων και επιδόσεων αξίζει πολύ παραπάνω από την rx 460. 2
Aggeluska Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Τι αλλο μπορεί να ειναι; εχω δοκιμάσει αλλη καρτα για καποιες ωρες και δεν μου εκανε προβληματα.
LambisElef Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Τώρα είδα το thread, πιστεύω η κάρτα είναι, αλλά θα αισθανόμουν πιο ασφαλής αν τη δοκίμαζα σε άλλο pc. Για τα παιχνίδια που λες, πάντως, καλύτερα να πάρεις την 1050ti. Εϊναι αρκετά καλό vfm αυτή τη στιγμή και θα την κάνει τη δουλειά καλύτερα από την προηγούμενή σου κάρτα.
Aggeluska Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Τώρα είδα το thread, πιστεύω η κάρτα είναι, αλλά θα αισθανόμουν πιο ασφαλής αν τη δοκίμαζα σε άλλο pc. Για τα παιχνίδια που λες, πάντως, καλύτερα να πάρεις την 1050ti. Εϊναι αρκετά καλό vfm αυτή τη στιγμή και θα την κάνει τη δουλειά καλύτερα από την προηγούμενή σου κάρτα. Νομιζω μπορω να την δοκιμασω αλλου, αλλα φοβαμαι λιγο μηπως προκαλεσω προβλημα στο αλλο πισι
Alexlooker Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 να αγορασεισ την 1050, οι δοκιμεσ εγιναν στο προηγουμενο ποστ!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα