Προς το περιεχόμενο

Αγορά Dell SE2717H ή Dell S2718HN ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια , μολις τελειωσα το build μου (ryzen 1700, trident z rgb 16gb,asus rx 480 8gb oc) και απομενει η αγορα της οθονης.Η SE2717H εχει ολα οσα θελω(27'',ips,freesync,75hz) στην τιμη που σκοπευα να διαθεσω αρχικα (~200€). Η S2718HN εχει ολα τα προηγουμενα και το HDR ,ομως δεν ειναι πραγματικο HDR10 monitor αλλα συμφωνα με την dell προσφερει την ικανοτητα προβολης HDR10 κατι που μου φαινεται λογικο για την τιμη.Επομενως η S2718HN αξιζει ποιοτικα σε σχεση με την  SE2717H ή τσαμπα θα παει το πενηνταρι.Εδω να πω οτι το pc θα χρησιμοποιηθει κατα κυριο λογο για video editing και gaming.Περιμενω απαντησεις ενω αν καποιος εχει την S2718HN ας μας πει την εμπειρια του με την οθονη.

Δημοσ.

Εγώ λέω να πας στην πρώτη. Δεν νομίζω πως αξίζει το 50ρι για την άλλη..

Εγώ πάντως που έχω την se2717h είμαι ευχαριστημένος. 

Τώρα αν καταφέρες και βρεις κανα review της προκοπής για την άλλη και δεις πως σου κάνει το κλικ, πάρτην :P 

• Like 3
Δημοσ.

Και για μένα τσάμπα το 50άρι. Το HDR της Dell δεν συμπληρώνει ούτε στο ελάχιστο τις απαιτήσεις του πραγματικού HDR. Χώρια που και η υποστήριξη του HDR είναι τραγική αυτή τη στιγμή στα Windows.

Δημοσ.

Εγώ θα προτιμούσα την S2718HN μιας και είναι νεότερο μοντέλο. Αν έχεις την δυνατότητα να δώσεις 50 ευρώ παραπάνω αγόρασε το S2718HN. Όσο και χάλια να είναι το HDR κάτι καλύτερο απο το 2717 θα δίνει. Και τα δυο είναι καλά. Για καλό και για κακό ρίξε και μια ματιά απο κοντά. Μπορεί στο μάτι να σου κάθετε καλύτερα το 2717

• Like 1
Δημοσ.

Στο σκρουτζ εκεί τριγύρω έχει. 210φεύγα. Σιγά την προσφορά που βάλανε.

sto skroutz εχει 226. Τσπ, νομιζα θα βοηθουσα λιγο. Good luck παντως

Δημοσ.

Πείρα την  S2718HN και ειναι ξεκουραστη για Stock tradind και για gaming. Εχω gefroce 950 Ομως ξερει κανεις αν μπορω να χρησιμοποιεισω το fsygn?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μαλλον για την se2717h με κοβω καθως διαβαζω οτι δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις hdr με freesync ταυτοχρονα στις οθονες αυτες (ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος) στα παιχνιδα ,ενω οι διαφορες στην ποιοτητα λενε οτι ειναι αμελητεες ,ultrawide εχω την 25" της lg και με ικανοποιει απολυτα για αυτα που την θελω τωρα εαν θα ξαναγοραζα ultrawide θα επαιρνα 34"  :-D

Επεξ/σία από XXXKwstasXXX
Δημοσ.

την πιο φτηνή πάρε. Τώρα βέβαια 27αρα με 1920 ανάλυση ,θα είναι όλα λίγο.......μεγάλα , και δεν ξέρω τι γίνεται με το pixeliasma .Ας απαντήσει κάποιος που την έχει . Προσωπικά σε 27αρα δεν θα πήγαινα κάτω από 2560 ανάλυση .Ανεβαίνει βέβαια και το κόστος.

Δημοσ.

Έχω την S2715H. Δεν ξέρω αν η 18ΗΝ είναι παρόμοια πάντως είναι σαν να έχω καθρέφτη.

Την έχω σε triple ανάμεσα στις 2 παλιές μου 10ετίας ultrasharp 2311h και νομίζω πως πήγα 10 χρόνια πίσω με την gloss @#!κία αυτή.

Εκτός αν 10+ χρόνια με τις Antiglare κακοέμαθα, αυτή παρά είναι glossy. 

Δημοσ.

Έχω την S2715H. Δεν ξέρω αν η 18ΗΝ είναι παρόμοια πάντως είναι σαν να έχω καθρέφτη.

Την έχω σε triple ανάμεσα στις 2 παλιές μου 10ετίας ultrasharp 2311h και νομίζω πως πήγα 10 χρόνια πίσω με την gloss @#!κία αυτή.

Εκτός αν 10+ χρόνια με τις Antiglare κακοέμαθα, αυτή παρά είναι glossy. 

Mαλλον κακομαθες... σε οτι καταστημα εχω δει glossy ειναι λες και εχει καλυτερη αναλυση και πιο ζωντανα χρωματα ακομα και με 2κ την συγκρινα παλι dell και ηταν μερα με την νυχτα... υπερ glossy εγω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...