K_Papagia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 έβαλα γιαπρώτη φορά HDMI σήμερα στο monitor μου( παλια το δουλευω με τα κλασσικα καλωδια) Και παρολο που το εχω 60 HZ 1080p μου κοβει μερος της οθονης και ειναι σε χάλια ανάλυση .τι φταίει;
kajwbtfe Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Άλλαξε το όνομα της εισόδου σε PC και λογικά το πρόβλημα σου θα λυθεί.
K_Papagia Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 πως να το κάνω αυτό; τα ονόματα ειναι HDMI1 , HDMI2
kajwbtfe Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Ανάλογα την τηλεόραση έχει διαφορετικό τρόπο.Με το τηλεκοντρόλ όταν είσαι στο κανάλι που έχεις συνδεδεμένο το pc πάτα info στο κοντρόλ και λογικά θα σου δείξει το όνομα της εισόδου.Εκει πρέπει να βρεις τον τρόπο να αλλάξεις το όνομα από Hdmi1 ή ότι άλλο γράφει σε PC.Ποιο μόνιτορ είναι?
K_Papagia Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 δεν νομιζω αυτο να δινει λυση :Ρ
kajwbtfe Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκίμασε το.Ειχα και εγώ θέμα με την ανάλυση και είδα σε ξένο φόρουμ και το δοκίμασα και άλλαξε κατευθείαν η ανάλυση.Βεβαια το δικό σου προβλημα μπορεί να είναι διαφορετικό.
K_Papagia Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 δεν ξερω τι ψυχολογικα τνεπιασε, θα το ψαξω αυριο πιο πολυ ευχαριστω πολυ παντως
micos000 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Ε, πες μας και ποια τηλεόραση είναι. Δοκίμασες να αλλάξεις Hz ή ανάλυση;
UsualSuspect__ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό που σου είπαν είναι. Η tv που το έκανα πριν λίγο καιρό ενός φίλου, είχε πάνω ένα κουμπάκι το τηλεκοντρολ που έγραφε input και info. Ένα απ τα 2 πατάς και σου βγάζει να διαλέξεις κάτι βλακείες. Παίξε λίγο μ αυτό και θα δεις πως θα διορθωθεί.
KyrGR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Λογικά η επιλογή pc αφορα την μπλε υποδοχή vga μόνο.Καλυτερα να γίνει δοκιμή με άλλο καλώδιο η/και σύνδεση του pc με hdmi σε άλλη οθόνη.
rfc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Η επιλογη pc ειναι αμα την εχεις συνδεσει σε vga outpout και δε θα δειχνει τπτ αν το βαλει εκει an το εχει συνδεσει με hdmi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα