Προς το περιεχόμενο

Κάρτα ήχου και ηχεία...

nautilus7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω την audigy 2 την απλή(6.1) και τα gigaworks s750. Φοβερά ηχεία. Αυτό το ρημάδι το subwoofer είναι τρελό. Θα τρελαθείς με την ισχύ του. Εγώ έχω κάνει 500 configures και το έχω χαμηλώσει το sub όσο μπορώ διότι παρα ήταν δυνατό για τα γούστα μου. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο για υπολογιστές ή ακόμα και για home cinema(low badget). Βέβαια είμαι ψιλοάσχετος με τον ήχο, αλλά όσα home cinema ή ηχεία έχω ακούσει με τιμή κάτω από 1000€ είναι κατώτερα αυτού του συνδιασμού. Στις ταινίες το δωμάτιο κουνιέται πέρα δώθε.

Δεν ακούς ήχο, τον αισθάνεσαι :D και μάλιστα με φοβερή ποιότητα. Ακόμα και τα παιχνίδια αποκτούν διαφορετική αίσθηση. Εγώ παίζω age of mythology titans, και οι titans είναι φοβεροί όταν περπατούν(τρέμει το δωμάτιο). Ακόμα και όταν κάνω κλικ στα μενου(και κάνουν ένα χαρακτηριστικό ήχο) είναι φοβερή εμπειρία.

Tα ηχεία μου τα πήρα πριν μερικούς μήνες(1-2) από το site της creative και μου ήρθαν χωρίς να πληρώσω μεταφορικά(ήρθαν μέσα σε μια εβδομάδα νομίζω), πολύ καλά συσκευασμένα σε ένα γιγάντιο κουτί. Μόνο το subwoofer είναι σαν μια 14άρα(ίσως λίγο μεγαλύτερο) οθόνη υπολογιστή σε μέγεθος και βάρος.

Δημοσ.

Πλέον όσοι αγοραζουν στερεοφωνικά (πακέτο) κάνουν μ@λ@κία. Παίρνεις ένα pc της πλάκας και έχεις το ίδιο και καλύτερο αποτέλεσμα. (και δεν χρειάζεται να βγαίνεις στο κρύο να νοικιάζεις DVD αν έχεις καλή γραμμή για internet :D (άσχετο))

Δημοσ.

Εχεις δίκιο και εγώ κάπως έτσι το έχω σκεφτεί. Μόνο που χρειάζομαι και 2ο pc για το σαλόνι γιατί αυτό που έχω είναι στο γραφέιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...