AGGANIS13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Θα ηθελα γνωμες για το Mercedes-Benz B 180 B180Cdi το εχω βρει σε καλη τιμη μοντελο 2008. Δεν το εχω δει απο κοντα. Αυτο που με ενδιαφερει αν ειναι ευχυχωρο πισω για 3 ατομα και αν εχει μεγαλο πορπαγκαζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 ειχαμε στην οικογενεια το συσγκεκριμενο σε βενζινη και μετα αποκτησαμε το επομενο μοντελο σε πετρελαιο. Τα αμαξια ειχαν μεγαλες διαφορες σε ποιοτητα συναρμογης και λιγοτερο σε οδηγικη συμπεριφορα. γενικως οταν αλλαξαμε στο επομενο μοντελο ειχαμε γενικα ενα αρκετα καλυτερο αμαξι... χωρους έχει πολυ καλους σε μαζεμενο σχετικα μεγεθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGGANIS13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Εννοεις οτι το επομενο μοντελο ειναι γενικα καλυτερο ετσι? Γιατι το αλλαξατε? Μπορεις να μου πεις λιγα περισσοτερα για το προηγουμενο? Μια 4μελη οικογενεια + 1 μωρο με καθισματακι θα την εξυπηρετει απο χωρους? Απο οτι ειδα σε φωτο εχει μεγαλο πορπαγκαζ και με υψος οποτε μαλλον θα χωραει αρκετα πραγματα. Ετσι ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Γνωρίζεις ότι το Β180 cdi είναι 2.000κ.ε; Από χώρο πορτ παγκαζ είναι πολύ καλό (εγω έχω το καινούριο αλλά έχει ίδια λίτρα αποσκευών) γιατί εκμεταλλευεσε το ύψος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 αν θελετε χωρους να παρετε οκταβια :-D κακασχημη η β κλας, αλλα καλο αμαξι, και πολυ καλο μοτερ... τωρα απο εκει και περα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Εννοεις οτι το επομενο μοντελο ειναι γενικα καλυτερο ετσι? Γιατι το αλλαξατε? Μπορεις να μου πεις λιγα περισσοτερα για το προηγουμενο? Μια 4μελη οικογενεια + 1 μωρο με καθισματακι θα την εξυπηρετει απο χωρους? Απο οτι ειδα σε φωτο εχει μεγαλο πορπαγκαζ και με υψος οποτε μαλλον θα χωραει αρκετα πραγματα. Ετσι ειναι? Ηταν εταιρικό αυτοκίνητο και μετά απλά έδωσαν το επόμενο μοντέλο. Ναι έχει καλούς χώρους, θεωρώ οτι σας καλύπτει, κάλυπτε εμάς 3 άτομα με 2 σκύλους και τη μαμά μου να κουβαλάει την Αρτα με τα Γιάννενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 αμαξι κοντα δεκαετιας 2λιτρο.ποιος παιρνει 2λιτρο 10ετιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mansora Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 αμαξι κοντα δεκαετιας 2λιτρο.ποιος παιρνει 2λιτρο 10ετιας. Οποίος δεν θέλει να πληρώνει φόρο πολυτελείας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Και γενικώς αν γουστάρεις μια καλή και ακριβή μάρκα που με τα χρόνια απομειώνεται η αξία της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 το ακριβο δεν συνεπαγετε οτι ειναι και καλο.μονο το σηματακι με την μαρκα πληρωνεις,ειχα την bmw 316 2008.που την ειχα τι καταλαβα .τιποτα.στην τριετια δρομο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mansora Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 το ακριβο δεν συνεπαγετε οτι ειναι και καλο.μονο το σηματακι με την μαρκα πληρωνεις,ειχα την bmw 316 2008.που την ειχα τι καταλαβα .τιποτα.στην τριετια δρομο. Τι ακριβώς δεν σου άρεσε στην Ε90; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 μετα τα 160 θορυβος απο την μηχανη στην καμπινα. σε στροφες με 100 χλμ/ωρα αναβε το esp συν ενοιωθες το πισω μερος του αυτοκινητο να μην παταει καλα.ακριβως στις ιδιες στροφες με το alfa 159 , με το rx8 που ειχα μετα η απο ολα τα αμαξια μου τα προηγουμενα δεν ειχα θεματα στις στροφες. ακριβα ανταλακτικα σερβις. καταναλωση για μονο 120 αλογα. προβληματα με πολλαπλασιαστες. συγκριτικα στην κατηγορια κλασεις ανωτερο το 159 συν πιο φτηνο. τωρα πια δεν ασχολουμε.ασκοπα λεφτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGGANIS13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι οτι ειναι 2000 κ.ε ισως να ειναι προβλημα. Ποσα τελη κυκλοφοριας εχει? Και νομιζω οτι δεν μπαινει κ Αθηνα αφου ειναι euro 4 ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGGANIS13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μαλλον θα εγκαταλειψω την ιδια για το Mercedes-Benz B 180 B180Cdi Κοιταω... FORD C-MAX TOYOTA AURIS OPEL MERIVA μοντελα καπου στο 2011 να ειναι δηλαδη euro 5 - πετρελαιο και κυβικα 1300-1800 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 πολυ καλα κανεις που εγκαταλειπεις .επισεις απεκλεισε το πετρελαιο.απο αυτα που εχεις διαλεξει το auris βενζινη ειναι το ιδανικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα