wired_1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Συμβαινει το εξης παλαβο.. πηγα να κανω ενημερωση λογισμικου σε safari απο 10.1.2 σε 11 μεσω app store - ενημερωσεις. Προς το τελος της εγκαταστασης μου εβγαλε ενα μηνυμα σφαλματος το οποιο δεν θυμαμαι, και οτι η ενημερωση τελικα δεν εγινε. Μετα απο αυτο κολλανε ανα 5 δευτερολεπτα ολα τα streaming βιντεο απο you tube απο daily απο οπου παιζει βιντεο τελος παντων και συν αυτο δεν εχω καθολου ηχο !! Ουτε στα βιντεο που εχω αποθηκευμενα στο σκληρο του mac !! Τι παιζει ρε παιδια ?? Εφαρμογες κατα 90% εχω κατεβασει απο app store.. μηπως ειναι ιος ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Illuvatar1981 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μην τρομάζεις φίλε μου χωρίς λόγο. Αρχικά δες ποια έκδοση σου δείχνει τελικά ο Safari. Από τη γραμμή μενού επέλεξε Safari > About Safari. Τι version λέει; Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά με τον ήχο στο Mac σου, κάνε ένα NVRAM reset. Κάτι ακόμα, έχεις κρατήσει κάποιο backup με το Time Machine; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wired_1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 10.1.2 είναι... Έχω backup ναι θα το δοκιμάσω... όπως και nvram. Το τεστάρω αύριο πια γιατί είμαι εκτός, και ενημερώνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Illuvatar1981 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Εάν έχεις πρόβλημα με τον ήχο, κάνε ένα NVRAM αρχικά -κακό δεν κάνει- και δοκίμασε εκ νέου να δεις εάν εμφανίζεται το update μέσα στο App Store. Εάν το δεις εκεί καλώς! Εάν όχι, τότε άνοιξε το Terminal και δώσε την παρακάτω εντολή: softwareupdate -l Λογικά θα πρέπει να σου το εμφανίσει εκεί. Στην λίστα με τα διαθέσιμα updates δηλαδή. Αν, ναι... Δώσε αμέσως μετά: softwareupdate -i -a για να ξεκινήσει η εγκατάσταση. Ελπίζοντας ότι όλα θα έχουν πάει καλά, κάνεις ένα restart και λογικά πρέπει να είσαι ΟΚ. Εάν όλα αποτύχουν και τα προβλήματα συνεχίζουν μην μπορώντας να βγάλεις άκρη, για να μην παιδεύεσαι κάνε μια επαναφορά με το Time Machine να τελειώνει το ζήτημα και προσπάθησε εκ νέου να περάσεις τις αναβαθμίσεις σου. Θα γλιτώσεις και χρόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wired_1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα