Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Xiaomi είναι το νέο μέλος της κοινοπραξίας Wireless Power που είναι γνωστή για το πρότυπο ασύρματης φόρτισης Qi.

Αν και η Xiaomi δεν έχει προχωρήσει σε σχετική επίσημη ανακοίνωση, εντούτοις εμφανίζεται ως μέλος στη λίστα των εταιρειών που υποστηρίζουν το πρότυπο. Συνολικά το Wireless Power Consortium διαθέτει 243 μέλη, μεταξύ των οποίων και γνωστοί κατασκευαστές smartphone όπως η Samsung, η LG και η Apple. Η τελευταία δίνει τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης στα νέα iPhone 8, iPhone 8 Plus και το επερχόμενο iPhone X τα οποία έρχονται με γυάλινη πίσω επιφάνεια.

Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποιο θα είναι το πρώτο smartphone της Xiaomi που θα διαθέτει ασύρματη φόρτιση, με πιθανότερο όλων το Mi 7 του οποίου όμως η κυκλοφορία θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο χρόνο. Το πρότυπο ασύρματης φόρτισης Qi είναι το κυρίαρχο με διαφορά τα τελευταία χρόνια, με παρουσία ειδικών φορτιστών σε καφετερίες και αεροδρόμια, ενώ και το IKEA έχει ενσωματώσει παρόμοιους φορτιστές σε μερικά έπιπλα του.

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Το Nokia Lumia 820 που έχω εδώ και 5 χρόνια σχεδόν. Έχει και ασύρματη φόρτιση. Και τώρα μου το βγάζουν σαν καινοτομία σε κινητά 2016 και 2017+. Όπως και πολλά ακόμα πράγματα που τα έχω στο κινητό μου τόσα χρόνια. Τραγικό! 

Δημοσ.

Το Nokia Lumia 820 που έχω εδώ και 5 χρόνια σχεδόν. Έχει και ασύρματη φόρτιση. Και τώρα μου το βγάζουν σαν καινοτομία σε κινητά 2016 και 2017+. Όπως και πολλά ακόμα πράγματα που τα έχω στο κινητό μου τόσα χρόνια. Τραγικό! 

Συγνώμη, αλλά η είδηση δεν μιλάει για κάποια καινοτομία, απλά λεει ότι η Xiaomi μπήκε στην κοινοπραξία και επιτέλους θα χρησιμοποιεί κι αυτή ασύρματη φόρτηση που θα ικανοποιεί το πρότυπο QI στα μελλοντικά της κινητά. 

Αυτό που θα μπει ο καθένας να πεί ότι τον απασχολεί, σε νήμματα με συγκεκριμμένο τίτλο και είδηση.  Με το ίδιο σκεπτικό να πω κι εγώ πως καιρό έχει να κάνει η γυναίκα μου μουσακά και βαρέθηκα να τρώω μπάμιες και φασολάκια.

υ.γ. Δεν μας έβαλανα το περίστροφο στον κρόταφο και είπαν ή xiaomi η τίποτα.. Για αυτό έχουμε ελευθερη βούληση και ελευθερία επιλογών, εάν το νόκια ειναι καλύτερο μένεις με το νοκια. Simple as this.

• Like 5
Δημοσ.

Νταξ το να μη λειτουργεις το miui σαν OS..

Νταξ το να μη παρεις HTC αν φτανεις μονο μεχρι το Γερμανο για να αγορασεις κινητο..

αλλα πως να 'ταν η ζωη μου αραγε συγκεκριμενα με nokia.. ακόμα.. αναρωτιέμαι..

Δημοσ.

Νταξ το να μη λειτουργεις το miui σαν OS..

Νταξ το να μη παρεις HTC αν φτανεις μονο μεχρι το Γερμανο για να αγορασεις κινητο..

αλλα πως να 'ταν η ζωη μου αραγε συγκεκριμενα με nokia.. ακόμα.. αναρωτιέμαι..

Άμα ήταν 3310 θα ήταν τέλεια.
Δημοσ.

/trollmode on

Αυτά είναι, βάζει η Apple ασύρματη φόρτιση, σπεύδουν οι Κινέζοι να προλάβουν, τόσο καιρό δεν την έβαζαν ενώ την είχαν τόσες γνωστές ναυαρχίδες, περίμεναν μέχρι να την υιοθετήσει η Apple για να το κάνουν. 

/trollmode off

• Like 2
Δημοσ.

Ισως απο τις ποιο "meh" τεχνολογιες στα κινητα,ενα μεγαλο ποσοστο λειτουργει το κινητο την ωρα της φορτισης οποτε η ασυρματη δεν ειναι εφικτη σαν επιλογη,εκτος και αν στο μελλον ειναι όντως ασύρματη σαν το σκηνικό στο "Penny Dreadful".Προσωπικα η επιλογη του IR Blaster στον βασικο εξοπλισμο στα κινητα της Xiaomi μου αρεσει ποιο πολυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...