DawnX Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/desktops/all-desktops/Turbo-X-Desktop-Battlebox-Essential.htm Αντικειμενικα δεν μου αρεσει το πλαισιο γιατι δεν εχει την καλυτερη φημη αλλα μου ειπε ενα παιδι οτι του προτειναν αυτο και ηθελα την γνωμη σας. Αν γινεται πειτε μου ακριβως τι δεν σας αρεσει και τι δεν ειναι καλο ωστε να ξερω. Ευχαριστω για τον χρονο σας.
NeV Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μονο που βλεπεις Tουβλο-Χ, οχι!Ειναι πολλα τα λεφτα για τις προδιαγραφες του, ασε που εχει turbo-x τροφοδοτικο. 5
billiboo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 για κανενα λογο μην κανεις αυτο το κακο στον εαυτο σου και την τσεπη σου. 2
Whitefanged Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Άσχετα άπο το ότι είναι πολύ ακριβό είναι και κακή σύνθεση. Μη πάει και πάρει κάνα ίδιο φτηνότερο 3
DawnX Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστω μαγκες του εδωσα το λινκ και ειδε τις απαντησεις
billiboo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστω μαγκες του εδωσα το λινκ και ειδε τις απαντησεις το θεμα ειναι οτι το πισι αυτο ειναι υπερτιμολογημενο. μπορει να φτιαξει το ιδιο με μερικα καλυτερα μερη και να του βγει πολυ οικονομικοτερο. πχ το τροφοδοτικο του συγκεκριμενου ειναι tourbo x. ο επεξεργαστης ειναι ο φθηνοτερος i5 και σε αυτη την τιμη νομιζω σε παιρνει και για 16 gb ραμ η εχει μονο εναν ssd 240 gb.... πολυ μικρος πια για να καλυψει τις αναγκες καποιο περα απο office. 1
PaokToTheBone Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Ειμαι υπερ των ετοιμων-επωνυμων υπολογιστων (dell-hp) οταν αυτα προοριζονται για χρηση σε γραφεια-υπηρεσιες κτλ. Σε καμια περιπτωση δεν θεωρω καμια ετοιμη συνθεση οπως την παραπανω σωστη και καλη αγορα. Οπως πολυ σωστα ειπωθηκε παραπανω απο τους συμforumites με τα ιδια λεφτα επερνε επωνυμο τροφοδοτικο καλυτερη μητρικη καλυτερο ssd και σιγουρα πιο ποιοτικο κουτι. Κακως εφοσον ειχε την οποια ενημερωση ειχε αγορασε αυτο το "πραμμα". 1
billiboo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν με ακουσε τελικα και το πηρε Κακο του κεφαλιου του.λιγο εαν το ειχε ψαξει θα εβλεπε οτι (σχεδον) ολοι συμφωνουν οτι τετοια πισι και δει το συγκεκριμενο δεν ειναι vfm.βεβαια μπορει να μην εχει ποτε καποιο προβλημα και ναναι ευχαριστημενος με το πισι και μετα απο καιρο να λεει τι μου ελεγαν αυτοι οι @@@@@@@. αλλα γενικα εκανε μια κακη αγορα. το μονο που θα ελεγα οτι μπόρει ισως να αξιζει ειναι το aftersale support αλλα ειναι απο πλαισιο οποτε....
dimips Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά αν έβαλαν οι γονείς του πιστωτική κάρτα και δόσεις τι να κάνει δε μπορεί να πάει από αλλού. Όσους ξέρω που τους τα αγοράζουν έτσι, οι γονείς τους εμπιστεύονται μόνο σε καταστήματα με φυσική παρουσία τη κάρτα τους.
billiboo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά αν έβαλαν οι γονείς του πιστωτική κάρτα και δόσεις τι να κάνει δε μπορεί να πάει από αλλού. Όσους ξέρω που τους τα αγοράζουν έτσι, οι γονείς τους εμπιστεύονται μόνο σε καταστήματα με φυσική παρουσία τη κάρτα τους. θα μπορουσε να κανει αλλο built με δοσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα