Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/desktops/all-desktops/Turbo-X-Desktop-Battlebox-Essential.htm

Αντικειμενικα δεν μου αρεσει το πλαισιο γιατι δεν εχει την καλυτερη φημη αλλα μου ειπε ενα παιδι οτι του προτειναν αυτο και ηθελα την γνωμη σας. Αν γινεται πειτε μου ακριβως τι δεν σας αρεσει και τι δεν ειναι καλο ωστε να ξερω.

Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Δημοσ.

Μονο που βλεπεις Tουβλο-Χ, οχι!

Ειναι πολλα τα λεφτα για τις προδιαγραφες του, ασε που εχει turbo-x τροφοδοτικο.

• Like 5
Δημοσ.

Ευχαριστω μαγκες του εδωσα το λινκ και ειδε τις απαντησεις

το θεμα ειναι οτι το πισι αυτο ειναι υπερτιμολογημενο. μπορει να φτιαξει το ιδιο με μερικα καλυτερα μερη και να του βγει πολυ οικονομικοτερο. πχ το τροφοδοτικο του συγκεκριμενου ειναι tourbo x. ο επεξεργαστης ειναι ο φθηνοτερος i5 και σε αυτη την τιμη νομιζω σε παιρνει και για 16 gb ραμ  η εχει μονο εναν ssd 240 gb.... πολυ μικρος πια για να καλυψει τις αναγκες καποιο περα απο office.

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι υπερ των ετοιμων-επωνυμων υπολογιστων (dell-hp) οταν αυτα προοριζονται για χρηση σε γραφεια-υπηρεσιες κτλ.

Σε καμια περιπτωση δεν θεωρω καμια ετοιμη συνθεση οπως την παραπανω σωστη και καλη αγορα.

Οπως πολυ σωστα ειπωθηκε παραπανω απο τους συμforumites με τα ιδια λεφτα επερνε επωνυμο τροφοδοτικο καλυτερη μητρικη καλυτερο ssd και σιγουρα πιο ποιοτικο κουτι.

Κακως εφοσον ειχε την οποια ενημερωση ειχε αγορασε αυτο το "πραμμα".

• Like 1
Δημοσ.

Δεν με ακουσε τελικα και το πηρε -_-

Κακο του κεφαλιου του.λιγο εαν το ειχε ψαξει θα εβλεπε οτι (σχεδον) ολοι συμφωνουν οτι τετοια πισι και δει το συγκεκριμενο δεν ειναι vfm.βεβαια μπορει να μην εχει ποτε καποιο προβλημα και ναναι ευχαριστημενος με το πισι και μετα απο καιρο να λεει τι μου ελεγαν αυτοι οι @@@@@@@. αλλα γενικα εκανε μια κακη αγορα.

το μονο που θα ελεγα οτι μπόρει ισως να αξιζει ειναι το aftersale support αλλα ειναι απο πλαισιο οποτε....

Δημοσ.

Παιδιά αν έβαλαν οι γονείς του πιστωτική κάρτα και δόσεις τι να κάνει δε μπορεί να πάει από αλλού. Όσους ξέρω που τους τα αγοράζουν έτσι, οι γονείς τους εμπιστεύονται μόνο σε καταστήματα με φυσική παρουσία τη κάρτα τους.

Δημοσ.

Παιδιά αν έβαλαν οι γονείς του πιστωτική κάρτα και δόσεις τι να κάνει δε μπορεί να πάει από αλλού. Όσους ξέρω που τους τα αγοράζουν έτσι, οι γονείς τους εμπιστεύονται μόνο σε καταστήματα με φυσική παρουσία τη κάρτα τους.

θα μπορουσε να κανει αλλο built με δοσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...