Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες εχω ενα λαπτοπ με τα παρακάτω χαρακτηριστικα:

SONY VAIO VPCEH1S1E/B i5-2410M BLACK
Intel Core i5-2410M (2.3 GHz)
μνημη 4GB DDR3
οθονη 15.5'' HD ( 1366 X 768 )
σκληρος δισκος 640GB
nVIDIA GeForce G410M 1GB DDR3

και θελω να κανω μια αναβάθμιση πιο πολυ στην καρτα γραφικων και στη ram αλλα ισως και στον επεξεργαστη και στον σκληρο δισκο

Τι μου προτείνετε?

Δημοσ.

η κάρτα 99% δεν βγαίνει.

ραμ και δίσκο μπορείς να αλλάξεις.

απ οτι βλέπω ο επεξεργαστής έβγαινε σε 2 τρόπους FCBGA1023, PPGA988

αν έχεις τον δεύτερο πιθανότατα αλλάζει αλλα θα πρέπει να βρεις μέχρι ποιον επεξεργαστή έβαζε η εταιρια στο "μεγάλο" μοντέλο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ αδερφέ που ασχολήθηκες με το θέματακι μου. Επειδή είμαι ψιλοάσχετος πάνω στο θεματάκι του hardware εχεις να μου προτείνεις τι να αγοράσω? Και επισης θελω να ρωτήσω αν υπάρχει καποιος αλλος τρόπος να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών?

Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Φιλε έχουμε παρόμοιο! Εγώ έχω τον VPCEB3S1E.
Η κάρτα γραφικών δεν αλλάζει, είναι ενσωματωμένη στη μητρική πλακέτα. Οι ραμ αλλάζουν κανονικά (είναι κ λίγο ακριβές) και μπορεις να φτάσεις μέχρι 8 Giga (4+4). Επίσης και σκληρός αλλάζει όπου μπορεις να βάλεις έναν SSD, να παρει ταχύτητα.
Για επεξεργαστή δεν γνωρίζω!
Κ εγώ το ψάχνω τελευταία...

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ αδερφέ που ασχολήθηκες με το θέματακι μου. Επειδή είμαι ψιλοάσχετος πάνω στο θεματάκι του hardware εχεις να μου προτείνεις τι να αγοράσω? Και επισης θελω να ρωτήσω αν υπάρχει καποιος αλλος τρόπος να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών?

Ευχαριστω εκ των προτέρων.

σου απάντησαν και πριν.

Απο εκει και πέρα εξαρτάται τι θες να κάνεις με το σύστημα, έχω τον i5 2430M στον φορητό και δεν εχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα σε αυτά που τρέχω (δουλειες γραφείου, σερφάρισμα φουλ κλπ)

απο εκει και πέρα η σίγουρη αναβάθμιση θα ηταν ενας ssd μιας και θα σου μείνει και για επόμενο σύστημα και γενικότερα θα δεις πόσο πιο γρήγορο θα γίνει το λάπτοπ.

ραμ μπορείς να βάλεις να παει στα 8 γιγα απλα δες πρώτα(κατέβασε το cpu-z και δες στην καρτέλα Memory)αν είναι και οι 2 θέσεις μνήμης πιασμένες η οχι γιατι διαφορετικά θα πρέπει να παρεις 2 στικ των 4 γιγα για να πας στα 8. Υπάρχει πιθανότητα να εχει 2 στικ των 2 γίγα πάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...