Προς το περιεχόμενο

Noctua fans

akoinonitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδες θελω να αλλάξω τους ανεμιστηρες της υδοψυξης με 2 140mm noctua.

Το θεμα ειναι ποιους?

Βασικό ειναι ο χαμηλος θορυβος αλλα να μην χανει και τελειως σε απόδοση.

Βλέπω υπαρχουν :

Noctua NF-A14 IndustrialPPC-2000 PWM

Noctua NF-A14 PWM

Noctua NF-P14s redux-1500 PWM

Ποιον να προτιμήσω ,idle θα δουλευουν γυρω στις 900 με 1000 στροφες αν κρινω απο τους υπαρχoντες με το Qfan της asus.

Οπότε το θεμα ειναι να μην με ενοχλουν εκει στις 1000 στροφες

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν κυνηγάς τον θόρυβο κανέναν από τους παραπάνω και στο λέει noctua fanboης.

Τους redux θα τους πρότεινα μόνο για push pull διάταξη αν θες μόνο push δεν σου κάνουν γιατί θα πρέπει να δουλεύουν ψηλά.

Οι Industrial είναι πολύ καλύτεροι από τους μαμά του cooler σου αλλά και πάλι θα βγάζουν αντιληπτό ήχο έστω και χαμηλά.

Οι απλοί nf έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτούς που έχεις στις 1500 στροφές απλά οι δικοί σου ανεβαίνουν και παραπάνω.

Δεν αξίζει θεωρώ να πληρώσεις για κανέναν από αυτούς. Αν ήθελες καλύτερη απόδοση μόνο, ανεξαρτήτως θορύβου,

θα μπορούσες να πάρεις τους Industrial.

Για θόρυβο καλύτερα να κοιτάξεις σε bequiet φουρφούρια.

• Like 1

Εχω τους P14s 140mm σε υδροψυξη και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.

Τους εχω να δουλευουν απο 400-900rpm(full load), πολυ καλη αποδοση και πολη ησυχη λειτουργια.

Γλυτωσα και απο το σκατουλι χρωμα!! ;)

• Like 1

Αν κυνηγάς τον θόρυβο κανέναν από τους παραπάνω και στο λέει noctua fanboης.

Τους redux θα τους πρότεινα μόνο για push pull διάταξη αν θες μόνο push δεν σου κάνουν γιατί θα πρέπει να δουλεύουν ψηλά.

Οι Industrial είναι πολύ καλύτεροι από τους μαμά του cooler σου αλλά και πάλι θα βγάζουν αντιληπτό ήχο έστω και χαμηλά.

Οι απλοί nf έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτούς που έχεις στις 1500 στροφές απλά οι δικοί σου ανεβαίνουν και παραπάνω.

Δεν αξίζει θεωρώ να πληρώσεις για κανέναν από αυτούς. Αν ήθελες καλύτερη απόδοση μόνο, ανεξαρτήτως θορύβου,

θα μπορούσες να πάρεις τους Industrial.

Για θόρυβο καλύτερα να κοιτάξεις σε bequiet φουρφούρια.

Με ξενερωσες :D ,να φανταστεις τωρα εχω βαλει τρεις be quiet μπροστα 12αριδες και εχω βαλει αυτους να φυσανε το 280 ψυγειο με παντετα και ειναι αθορυβοι ,λες να χτυπησω 2 140αριδες bquite ?

Εχω τους P14s 140mm σε υδροψυξη και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.

Τους εχω να δουλευουν απο 400-900rpm(full load), πολυ καλη αποδοση και πολη ησυχη λειτουργια.

Γλυτωσα και απο το σκατουλι χρωμα!! ;)

Στις 900 στροφες ακουγονται? εννοω ωστε να σε ενοχλουν στο αφτι οταν δεν εχεις μουσικη για παραδειγμα.

1) Με ξενερωσες :D ,να φανταστεις τωρα εχω βαλει τρεις be quiet μπροστα 12αριδες και εχω βαλει αυτους να φυσανε το 280 ψυγειο με παντετα και ειναι αθορυβοι ,λες να χτυπησω 2 140αριδες bquite ?

2) Στις 900 στροφες ακουγονται? εννοω ωστε να σε ενοχλουν στο αφτι οταν δεν εχεις μουσικη για παραδειγμα.

1) Ναι θα πάρεις 2 silent wings, να ξέρεις όμως ότι είναι από τις περιπτώσεις που αξίζει το push pull.

2) Τι ενοχλεί τον καθένα είναι τελείως υποκειμενικό, οι Industrial παράγουν αντιληπτό ήχο και χαμηλά.

• Like 1

26d ο 14αρης με τις 1150 στοφες πρεπει να ειναι πολυ φασαριοζικοι αυτοι. Θα τους κοιταξω εκτενεστερα παντως γτ εψαχνα σε σκρουτζομαγαζα για vardar και δεν εβρισκα... (εντομεταξυ με τρωει να φτιαξω παλι custom loop και μου βαζεις το μικροβιο τωρα...)

1) Ναι θα πάρεις 2 silent wings, να ξέρεις όμως ότι είναι από τις περιπτώσεις που αξίζει το push pull.

2) Τι ενοχλεί τον καθένα είναι τελείως υποκειμενικό, οι Industrial παράγουν αντιληπτό ήχο και χαμηλά.

Καλη σκεψη το push pull και βγαινει και χρηματικα στα ιδια με noctua.

Κοιτα αν εχεις ψυγειο λιγοτερο απο 45μμ παχος δν νομιζω να θελει Push pull..Οι vardar ειναι παρα πολυ καλοι κ αθορυβοι αν ειδες το βιντεο τι λεει ο Μαστρο Jay..Επισεις καλοι για ψυγειο ειναι οι Νοise blocker NB eloop αλλα κοστιζουν κ αυτοι.. :P  Εγω για vardar me κοβω μιας κ οι 12 ρηδες εχουν 10 ευρο :P

Οσο για το μικροβιο, ειναι μια 1080 το κοστος της custom loopas :( 

Κοιτα αν εχεις ψυγειο λιγοτερο απο 45μμ παχος δν νομιζω να θελει Push pull..Οι vardar ειναι παρα πολυ καλοι κ αθορυβοι αν ειδες το βιντεο τι λεει ο Μαστρο Jay..Επισεις καλοι για ψυγειο ειναι οι Νοise blocker NB eloop αλλα κοστιζουν κ αυτοι.. :P  Εγω για vardar me κοβω μιας κ οι 12 ρηδες εχουν 10 ευρο :P

Οσο για το μικροβιο, ειναι μια 1080 το κοστος της custom loopas :( 

Ρε σ ώρες ώρες απορώ αν διαβάζεις άλλο thread.

Δεν χρειάζεται κάνενα setup push pull, απλώς στους silent wings δίνει παραπάνω σαν απόδοση

από ότι θα έδινε push pull με industrial πχ.

Μαμούν οι vardar, αλλά ο φίλος ψάχνεται για αθόρυβη λύση.

Οι noiseblocker είναι κι αυτοί καλή φάση.

Ρε σ ώρες ώρες απορώ αν διαβάζεις άλλο thread.  

:-(  :-(  πριν λιγο ξυπνησα κατσε να ανοιξει λιγο το ματι να παρει μπρος κ ο εγκεφαλος...

Δεν χρειάζεται κάνενα setup push pull, απλώς στους silent wings δίνει παραπάνω σαν απόδοση

από ότι θα έδινε push pull με industrial πχ.

Ουτε σε αρκετα χροντρο ψυγειο δν κανει δουλεια το Push pull δλδ??

Μαμούν οι vardar, αλλά ο φίλος ψάχνεται για αθόρυβη λύση.

Ρε συ δες το βιντεο..Τα βαζει 1000-1500 στροφες,παει τον ανεμηστηρα στο μικροφωνο του πανω κ δν ακουγεται μια...Κ το τονιζει κιολας οτι ειναι πολυ αθορθβοι..

Οι noiseblocker είναι κι αυτοί καλή φάση.

• Like 1

Καλα και με 3 κατοσταρικακια φτιαχνεις ενα αξιοπρεπες custom loop για να βαλεις μονο cpu.

Θα ριξω λιγη αναγνωση για τους vardar και αν ειναι δεν με καλυπτουν θα παω στους bquiet που εχω και ξερω πως δουλευουν.

Σας ευχαριστω για την βοηθεια.

Δν φιαχνεις με 300 εκτος κ αν παρεις οτι πιο φτήνιες υπαρχουν :P ...

Ελα ρε οχι και φθηνιες... 67 το block της ek για am4 συν 67 μια d5 αντλια ,65 ενα res ek ,και κανα 100αρι ενα 360 ψυγειο.

3 κατοσταρικακια δεν το και φθηνιαρικο

• Like 1

Ξεχασες το πιο βασηκοτερο κ το "ακριβοτερο¨ F*cking fittngs..Εκει να δεις γελοια .. xDDD

+ παραφλου + μαρκουτσια+ανεμηστηρες+κατι αλλες μαλακιτσες π θες...Ασε σ λεω 3 μερες το ψαχνα γτ παραγγειλα κ γω κ δν θες να μαθεις ποσο πηγε :P

Fittings εχω ανεμιστηρες εχω ,μονο υγρο θελω και σωληνες που δεν ειναι κατι το ακριβο. Νταξει μπορει να σου βγηκαν πολλα αλλα θα το εχεις για χρονια να το χαρεις.

Ανεμιστηρες ποιους πηρες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...