Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες!

Έχω VDSL 30 από Cyta, φοιτητικό στα 24.60€/μήνα και λήγει το 2ετές συμβόλαιο 01/03/2018 (ναι ξέρω, αργώ ακόμα, αλλά θέλω να ξέρω τι θα κάνω όταν έρθει η ώρα). Σε αυτό το σημείο θέλω να επισημάνω πως δεν έχω ΚΑΝΕΝΑπαράπονο από τις παροχές της Cyta, παρότι ήμουν διστακτικός στην αρχή από τα τόσα που έχω διαβάσει και ακούσει. Τώρα λοιπόν σκέφτομαι να πάω στην Cosmote για να το συνδυάσω με TV μέσω δορυφόρου (full pack). Από ταχύτητα θα ήθελα την ίδια (ίσως και 50αρα αν συμφέρει το πακέτο), ενώ η ομιλία δεν με ενδιαφέρει, δεν έχω καν σταθερό τηλέφωνο. :P

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο "trick" εκμεταλλευόμενος την φορητότητα μεταξύ παρόχων;

Επίσης, έχει Cosmote ο πατέρας μου στο πατρικό μου. Θα μπορούσα (αν παραμείνω στην Cyta) να βγάλω TV στον λογαριασμό του και να του δίνω τα χρήματα σε αυτόν, ώστε να επωφεληθώ της έκπτωσης πελάτη Cosmote. Το λέω αυτό μήπως υπάρχει τρόπος να μου μειώσει έστω η Cyta το πάγιο που ήδη έχω (για να μην με χάσει από πελάτη δηλαδή, έναν καλοπληρωτή πελάτη) και απλά να δίνω τα 20κάτι€ στον φάδερ.

ΥΓ. Αν είμαι σε λάθος topic κατευθύνετέ με στο σωστό... help.gif

Δημοσ.

Τωρα η κοσμοτε το εχει νομιζω στα 26 το full pack, αλλα το ειχε βγαλει προσφορα και στα 20 αν θυμαμαι καλα, ειτε εισαι πελατης οτε ειτε οχι. Μπορει να ξαναβγαλει καμια τετοια προσφορα. Αν δε σε ενδιαφερει να περιμενεις για τετοια προσφορα (που συνηθως βγαινει καλοκαιρι-Σεπτεμβρη), μπορεις να το βαλεις απο τωρα στη συνδεση του πατερα σου. Βεβαια θα κανεις την εγκατασταση μονος σου...

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν φύγεις πάντως πριν το Μάρτιο του 18, όπως είναι τα πράγματα τώρα, την ρήτρα για το σπάσιμο συμβολαίου δεν την γλυτώνεις.

Υπομονή μπας και δώσουν την δυνατότητα στους συνδρομητές να πάνε όπου θέλουν εξαιτίας αυτού https://www.adslgr.com/forum/threads/1012708-Ξεκίνησαν-οι-διαδικασίες-πώλησης-της-Cyta-Ελλάδος

Δημοσ.

Βεβαια θα κανεις την εγκατασταση μονος σου...

Για το συγκεκριμένο, επειδή το έχω ψάξει, εάν ο πατέρας μου δηλώσει ότι θέλει την TV για το 2ο σπίτι του (το δικό μου δηλαδή), θα έρθει και θα στηθεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ στο δικό μου σπίτι από τεχνικό δικό τους! bggrin.gif

Αλλά μήπως θα μπορούσα να πάρω απευθείας την Cyta και να διαπραγματευτώ την τιμή; hmmm.gif

Δημοσ.

Για το συγκεκριμένο, επειδή το έχω ψάξει, εάν ο πατέρας μου δηλώσει ότι θέλει την TV για το 2ο σπίτι του (το δικό μου δηλαδή), θα έρθει και θα στηθεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ στο δικό μου σπίτι από τεχνικό δικό τους! bggrin.gif

Αλλά μήπως θα μπορούσα να πάρω απευθείας την Cyta και να διαπραγματευτώ την τιμή; hmmm.gif

και στα γυρναει λεει ο father και σου τρωει την τιβι  :fear:

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δυσκολεύομαι να καταλάβω τον τρόπο που δουλεύει η Cosmote. Έχει πελάτες του full pack που πληρώνουν 15 ευρώ τον μηνα και έχει που πληρώνουν 37!! Και εγώ θέλω να βάλω και internet και TV αλλα δυστυχώς τα πακέτα triple play που έχει είναι πολύ ακριβά. Συμφέρει να κάνω σύνδεση internet σε άλλο παροχέα και TV δορυφορικά ξεχωριστά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...