maxdore217 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 είσαι άδικος... Παίρνεις και τα win στην τιμή.. Δεν είμαι! Σωστή η παρατήρηση σου για τα win! Αν και συνεχίζει να μην είναι προσφορά (ακόμα κι έτσι). + ότι έχει και μικρότερο δίσκο αυτό του pubic. ( για να τα λέμε όλα) ουσιαστικά το -20% είναι η διαφορά τιμής που έχει από τα άλλα μαγαζιά οπότε δεν κερδίζεις τίποτα ... τέτοια laptop υπάρχουν σε αυτό το φάσμα τιμής καιρό ( για Ελλάδα ) οπότε δεν ωφελείσαι σε τίποτα. 1
marios46 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν είμαι! Σωστή η παρατήρηση σου για τα win! Αν και συνεχίζει να μην είναι προσφορά (ακόμα κι έτσι). + ότι έχει και μικρότερο δίσκο αυτό του pubic. ( για να τα λέμε όλα) ουσιαστικά το -20% είναι η διαφορά τιμής που έχει από τα άλλα μαγαζιά οπότε δεν κερδίζεις τίποτα ... τέτοια laptop υπάρχουν σε αυτό το φάσμα τιμής καιρό ( για Ελλάδα ) οπότε δεν ωφελείσαι σε τίποτα. Ειναι το επομενο μοντελο (310 vs 320). Εμφανισιακα ειναι αρκετα πιο ωραιο.
maxdore217 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Ειναι το επομενο μοντελο (310 vs 320). Εμφανισιακα ειναι αρκετα πιο ωραιο. Τι θα πει πιο όμορφο? Ουσιαστικά εδώ κρίνουμε με βάση τιμής/απόδοσης όχι ομορφιάς. Υπάρχουν ομορφότερα από αυτό. Αν αλλάζει κάτι βασικό (που δεν νομίζω) ανάμεσα σε αυτά τα δύο και το ξέρεις τότε μπορείς να το πεις!
apostolispk Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικα ισχυει και για apple προιοντα αλλα χωρις την εκπωση που εχουν!!! Δηλαδη -20% στην αρχικη τιμη που εχουν!!! Πχ στo macbook air 13.3 το μικρο ειναι 50 ευρω πιο κατω απο σκρουτζ.
manos256 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω εκανα παραγγελια εχτες ενα macbook pro 128gb στα 1499 που το εχουν με web εκτωση, με παραλαβη απο το καταστημα..Με το σκεπτικο των 300€ επιστροφη που κακα τα ψεματα ειναι καλο deal. Μετα ειδα οτι αλλαξανε τους ορους και δεν ασχοληθηκα με το αν μπορουσα να διεκδικησω την επιστροφη. Σημερα με καλεσε ενα υπαλληλος απο το καταστημα που εχω ορισει για παραλαβη για να με ρωτησει αν θα παραλαβω ή οχι (βλεπεις βιαζονται κιολας). Εκει του ανεφερα οτι απο την στιγμη που δεν συμμετεχει με την επιστροφη, μπορειται να αποδεσμευσεται την παραγγελια . Μετα απο 2 λεπτα με ξαναπερνει τηλεφωνο για να μου πει οτι απο την στιγμη που η παραγγελια εγινε πριν αλλαξουν οι οροι μπορειται να παρετε κανονικα την επιστροφη. Βεβαια δεν μου ανεφεραι οτι θα ισχυει η αρχικη τιμη του mac, αρκεστηκε στο να μου πουλησει ασφαλεια για το mac. Αυριο θα παρω τηλεφωνο να δω τι θα μου πουνε.
SpirtouLisS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Public εισαι αδιορθωτο. Οπως και την προηγουμενη φορα που εδινες δωρα με τα κινητα και ησουν παλι ποιο ακριβο απο την μεση τιμη αγορας, τοσο οσο και τα δωρα που εδινες( τα οποια δε θυμαμαι ακριβως αλλα το ειχα επισημανει στις αντιπροσφορες).
avacan23 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Για τα κολπα που κανουν οι αλυσίδες για να σε πεισουν οτι αγοραζεις προσφορά δεν αξιζει να ασχολουμαστε τόσο πολύ. Μια επισημανση μονο για την ασφαλεια που πουλαει σαν επεκταση εγγυηση ως public care για 3 χρονια με σπασιμο οθονης γνωριζα οτι φίλος την παζαρεψε και την πηρε στα 100 ευρώ από 180 που του προτειναν. Δεν ξερω στην περιπτωση του macbook + apple care αν αξιζει να μη παρειςτο πακετο των 249 ευρώ και να παρεις την ασφάλεια του public.
MrPanozzz Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Το συγκεκριμένο ίσως αξίζει με την επιστροφή. http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-lenovo-ideapad-700-15isk-156-i7-6700hq8gb1tbgtx-950m/prod8540154pp/ Ουσιαστικά με επιστροφή 200€ έρχεται στα 799€. Στο skroutz έχει μόνο 25€ λιγότερο, χωρίς Windows όμως και χωρίς να είναι άμεσα διαθέσιμο.
manos256 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Πηρα τηλεφωνο να ρωτησω και μου ειπαν οτι η επιστροφη μπαινει στο αρχικη τιμη του προϊοντος..Δηλαδη οποιο λαπτοπ εχει εκπτωση οπως το lenovo που παρεθεσε ο mrPanooz θα μπει στα 1100 δηλαδη θα πληρωση με την καρτα 1100 και θα παρει και επιστροφη 220. Γενικως ειναι λιγο μουφα η ολη ενεργεια.. Ποιο πολυ για κραχτη μου κανει..
MrPanozzz Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Πηρα τηλεφωνο να ρωτησω και μου ειπαν οτι η επιστροφη μπαινει στο αρχικη τιμη του προϊοντος..Δηλαδη οποιο λαπτοπ εχει εκπτωση οπως το lenovo που παρεθεσε ο mrPanooz θα μπει στα 1100 δηλαδη θα πληρωση με την καρτα 1100 και θα παρει και επιστροφη 220. Γενικως ειναι λιγο μουφα η ολη ενεργεια.. Ποιο πολυ για κραχτη μου κανει.. Αν ισχύει αυτό είναι όντως εντελώς μουφα και δεν υπάρχει ούτε μισό λαπτοπ που να αξίζει τότε. Αν και είναι λίγο περίεργο. Δηλαδή δεν μπορεί να χρεώνουν διαφορετικά ένα προϊόν αν το πληρώσεις με κάρτα eurobank ή αν το πληρώσεις πχ με alpha.
manos256 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Απο την στιγμη που πληρωνεις με eurobank και εχεις ενεργοποιησει την επιστροφη, πρεπει να παρεις το 20% με τους ορους που εχει ορισει το public δυστυχως...
Eliaskat Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 οι οροι ειναι ξεκάθαροι ,διαβάστε και λιγο
marmagia Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Οι όροι δεν το εξαιρούσαν αρχικά. Μάλιστα μίλησα και με το κατάστημα Αγίας Παρασκευής. Κάποιοι στις ώρες που μεσολάβησαν μέχρι τα τσακάλια να αλλάξουν τους όσους αγόρασαν λαπτοπ που υπό άλλες συνθήκες ίσως να το έπαιρναν από άλλου. Όποτε εδώ το ζήτημα δεν είναι αν διαβάζει κάποιος τους όρους σωστά η όχι αλλά τι θα γίνει για όσους αγόρασαν με βάση τα αρχικά δεδομένα τα οποία άλλαξαν αργότερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα