saruman123 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορείς με πιστωτική και με PayPal.Δεν έχω τίποτα από αυτά.....
vairass Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν έχω τίποτα από αυτά..... Έλα ρε σιγά, λες σε έναν γνωστό και σου βάζει και του δίνεις τα 5
saruman123 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Έλα ρε σιγά, λες σε έναν γνωστό και σου βάζει και του δίνεις τα 5Δεν με απασχολεί....τα 5€ τα βάζω κάθε 3 μήνες μόνο μόνο να μην γίνει φραγή,οπότε και με τα 10€ το ίδιο θα κάνω.Θα δώσω και κάπου και τα υπόλοιπα.... 1
vairass Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν με απασχολεί....τα 5€ τα βάζω κάθε 3 μήνες μόνο μόνο να μην γίνει φραγή,οπότε και με τα 10€ το ίδιο θα κάνω. Θα δώσω και κάπου και τα υπόλοιπα.... Ε ναι,εξάλλου αν δουλεύεις 4 τζι κλπ θες αναγκαστικά μια κάρτα το μήνα. Τώρα αν έχεις 3 νούμερα όπως εγώ, βάζεις μια 10 ανά μήνα στο ένα... Στα υπόλοιπα 2 βάζεις 5 ευρώ ανά 3 μηνες, μικρό το κακό.
UsualSuspect__ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν με απασχολεί....τα 5€ τα βάζω κάθε 3 μήνες μόνο μόνο να μην γίνει φραγή,οπότε και με τα 10€ το ίδιο θα κάνω. Θα δώσω και κάπου και τα υπόλοιπα.... Πάντως τώρα τον Ιούλιο που πήγα να βάλω κάρτα μετά από 11 μήνες, μου κάνει ο περιπτεράς "δεν έχω 5ευρη, τις καταργήσανε αλλά μπορείς να βρεις στον Γερμανό" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα