Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω μια sim cosmote που την χρησιμοποιώ πολύ σπάνια, οπότε βάζω κάρτα όταν με υποχρεώνουν μόνο για να μην μου την μπλοκάρουν. Το πρόβλημα είναι ότι η cosmote μετά τους 4 μήνες μπλοκάρει εισερχόμενες/εξερχόμενες κλήσεις.

Έχετε να προτείνετε καμία άλλη εταιρεία που να κρατάει ανοιχτές τις εισερχόμενες/εξερχόμενες για περισσότερο καιρό χωρίς να μπεί κάρτα;
(Νομίζω η wind κρατάει για 1 έτος ανοιχτές τις κλήσεις, ισχύει άραγε;;; )

Δημοσ.

Εγώ στην whats up που έχω βάζω μια φορά τον χρόνο πάντως και δεν έχω τέτοια θέματα. Μια χαρά μπορούν να με πάρουν. 

Συνήθως χρησιμοποιώ viber και όπου πάω υπάρχει πρόσβαση στο ιντερνετ οπότε γλιτώνω κάρτες και αηδίες.

Δημοσ.

Εγώ στην whats up που έχω βάζω μια φορά τον χρόνο πάντως και δεν έχω τέτοια θέματα. Μια χαρά μπορούν να με πάρουν. 

Συνήθως χρησιμοποιώ viber και όπου πάω υπάρχει πρόσβαση στο ιντερνετ οπότε γλιτώνω κάρτες και αηδίες.

Φίλε και εγω whats up έχω. Χθες μου ήρθε μήνυμα ότι θα μου απενεργοποιήσουν εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις αν δεν βάλω κάρτα. Η τελευταία κάρτα που είχα βάλει ήταν πριν από 4 μήνες ακριβώς.

Δημοσ.

Φίλε και εγω whats up έχω. Χθες μου ήρθε μήνυμα ότι θα μου απενεργοποιήσουν εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις αν δεν βάλω κάρτα. Η τελευταία κάρτα που είχα βάλει ήταν πριν από 4 μήνες ακριβώς.

Έχω τον ίδιο αριθμό εδώ και 3 χρόνια και ποτέ δεν είχα το θέμα αυτό. Τι φάση; Τώρα τον Ιούλιο έβαλα κάρτα μετά από 1 χρόνο και μια χαρά με έπαιρναν τηλέφωνα. 3 φορές έχω βάλει κάρτα. 

Δημοσ.

Έχω τον ίδιο αριθμό εδώ και 3 χρόνια και ποτέ δεν είχα το θέμα αυτό. Τι φάση; Τώρα τον Ιούλιο έβαλα κάρτα μετά από 1 χρόνο και μια χαρά με έπαιρναν τηλέφωνα. 3 φορές έχω βάλει κάρτα. 

Λες να ήταν ψαρωτικό το μήνυμα που μου έστειλαν για να με τρομάξουν και να βάλω κάρτα;  :-D

Τέτοιο μήνυμα έχεις λάβει εσύ ποτέ;

" Αύριο ( ../../2017) θα πραγματοποιηθεί φραγή εισερχόμενης & εξερχόμενης κίνησης (ομιλία, SMS, DATA) στον αριθμό σου. Η φραγή θα έχει ισχύ μέχρι ../../2018 οπότε θα απενεργοποιηθεί η σύνδεση σου. Για να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς τον αριθμό σου ανανέωσε το υπόλοιπο σου "

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μου έχει έρθει ποτέ μήνυμα. Δεν ξέρω τι γίνεται. Ούτε της μάνας μου που έχει και αυτή whats up. Συγκεκριμένα είχε να βάλει και εκείνη κανα 6μηνο και μια χαρά την έπαιρνε η θεία μου τηλ και λέγανε τις κατινιές τους :P

Το χω διαβάσει αυτό με το 4μηνο που λες και μου κάνε εντύπωση.

Δημοσ.

Πάντως κ εγώ what's up έχω και μια φορά το εξάμηνο νομίζω βάζω κάρτα και το μνμ τους δε λέει για φραγή αλλά για απενεργοποίηση ή κατάργηση κωδικού.

Λες να ήταν ψαρωτικό το μήνυμα που μου έστειλαν για να με τρομάξουν και να βάλω κάρτα; :-D

Τέτοιο μήνυμα έχεις λάβει εσύ ποτέ;

" Αύριο ( ../../2017) θα πραγματοποιηθεί φραγή εισερχόμενης & εξερχόμενης κίνησης (ομιλία, SMS, DATA) στον αριθμό σου. Η φραγή θα έχει ισχύ μέχρι ../../2018 οπότε θα απενεργοποιηθεί η σύνδεση σου. Για να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς τον αριθμό σου ανανέωσε το υπόλοιπο σου "

Δημοσ.

Δεν υπάρχει πια. Από Σεπτέμβρη όλες σου κάνουν φραγή εισερχόμενες - εξερχόμενες (και πρόσβαση στο internet) μετά από 4 μήνες. Και αν δεν βάλεις κάρτα, σε ένα χρόνο καταργείται ο αριθμός. Σιγά σιγά θα έρθουν μυνήματα και σε αυτούς που δεν τους έχουν έρθει ακόμα. Καταργούν σιγά σιγά και τις φθηνότερες κάρτες των 5€ και σε λίγο θα μπορείς μόνο 10€. Περιορίζουν σημαντικά και τις μεταφορές από καρτοτηλέφωνο σε καρτοτηλέφωνο. Το πρόγραμμα με μηδενικό πάγιο καταργείται (γίνεται νομίζω 3€).

Γενικός κλείνουν κάθε τρύπα στο σύστημα ώστε να μην μπορείς να διατηρείς τον αριθμό σου χωρίς να πληρώσεις τακτικά κάποιο ποσό (3€-4€ το μήνα).

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει πια. Από Σεπτέμβρη όλες σου κάνουν φραγή εισερχόμενες - εξερχόμενες (και πρόσβαση στο internet) μετά από 4 μήνες. Και αν δεν βάλεις κάρτα, σε ένα χρόνο καταργείται ο αριθμός. Σιγά σιγά θα έρθουν μυνήματα και σε αυτούς που δεν τους έχουν έρθει ακόμα. Καταργούν σιγά σιγά και τις φθηνότερες κάρτες των 5€ και σε λίγο θα μπορείς μόνο 10€. Περιορίζουν σημαντικά και τις μεταφορές από καρτοτηλέφωνο σε καρτοτηλέφωνο. Το πρόγραμμα με μηδενικό πάγιο καταργείται (γίνεται νομίζω 3€).

Γενικός κλείνουν κάθε τρύπα στο σύστημα ώστε να μην μπορείς να διατηρείς τον αριθμό σου χωρίς να πληρώσεις τακτικά κάποιο ποσό (3€-4€ το μήνα).

Πριν μια εβδομάδα έβαλα στο ΓΕΡΜΑΝΌ 10€ γιατί κατάργησαν την 5€.
Δημοσ.

Πριν μια εβδομάδα έβαλα στο ΓΕΡΜΑΝΌ 10€ γιατί κατάργησαν την 5€.

αν θες 5€ ανανέωση,μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής μπορεις να βάλεις αν πληρώσεις με χρεωστική κάρτα.

Δημοσ.

Θα σου ερθει τον Οκτωβριο. Απο Σεπτ άλλαξε ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ των καρτοκινητών και πλεον χρήματα μεχρι 3 μήνες, φραγή στους 4 και νουμερο στο έτος. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σου ερθει τον Οκτωβριο. Απο Σεπτ άλλαξε ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ των καρτοκινητών και πλεον χρήματα μεχρι 3 μήνες, φραγή στους 4 και νουμερο στο έτος. 

Μας γλεντάνε άσχημα οι πάροχοι κινητής τα τελευταία χρόνια όσους δεν μιλάμε πολύ στο κινητό...

Κατώτερη χρέωση 3λεπτα

SMS 25+ λεπτά το καθένα

Λήξη μονάδων μετά από 3 μήνες

Φραγή μετά από 4 μήνες

Τώρα διάβασα ότι καταργούν και τις 5ευρες κάρτες σιγά σιγά...

Το καρτέλ της κινητής τηλεφωνίας καλά κρατάει...

Επεξ/σία από Avatar_GR
  • Like 1
Δημοσ.

αν θες 5€ ανανέωση,μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής μπορεις να βάλεις αν πληρώσεις με χρεωστική κάρτα.

Για όσους έχουν χρεωστική .....
Δημοσ.

Για όσους έχουν χρεωστική .....

Μπορείς με πιστωτική και με PayPal.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...