KaizerSoze Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 2i fora pou to 11adato film tis Akadimias DEN pairnei OUTE ena apo ta vasika ITHOPOIIAS.Kai malista auti tin fora oute KAN ena supporting(nomizw i giagioula apo ton Titaniko eixe parei).
dim_b Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Ούτε αυτή το είχε πάρει, αλλά τουλάχιστον ο Τιτανικός είχε και 3 υποψηφιότητες γιά ρόλους, ασχέτως αν έχασαν και οι 3.
konnak Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Από την άλλη έχω να αντιπαραθέσω ότι πολλές ταινίες παίρνουν όσκαρ για ρόλους, ενώ δεν αξίζουν μία (π.χ. Monster' Ball-Χάλε Μπέρυ ή όπως λένε κάποιοι το φετινό "Monster"). Τουλάχιστον το πήρε ο Πεν, ήμουν σίγουρος ότι η αμερικανική προπαγάνδα πάλι θα τον έθαβε - και ήταν η πρώτη φορά που πήγε σε απονομή όντας υποψήφιος. Επίσης, πήρε κάτι και η Σοφία. Έχω υποψίες ότι για Β' γυναικείο έπαιξε αδικία, αλλά δεν έχω δει Cold Mountain και Mystic River να το επιβεβαιώσω (απ΄όσα μου χουν πει δηλαδή). Για σκηνοθεσία θα προτιμούσα τον βραζιλιάνο. Δεν πειράζει next time.
Toufas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 eleos kathe xrono kai pio akira to oskars ps: i angelina tin eide ligo marylin monroe?
grigas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2004 mmmm...estw k ligo kathysterimena k me kindyno na faw agrio kraksimo....TI SENARIO EIXE TO LOST IN TRANSLATION K DEN TO KATALAVA???? milame tin tainia tin eida prin 2 evdomades k varethika trela...
badvariemai Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Re Paidia mhpws kaneis exei vrei ekeino to videaki me ton Billy Crystal ston arxonta twn daktylidiwn? To spotaki pou paixtike stin arxi twn oscar... Mexri stigmis den to exw vrei pouthena k ithela na to deixw kapou...
nikolaos_ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Είδα χτες την ταινία "cold mountain" και μου άρεσε. Το β' γυναικείου ρόλου στη Ζελβεγκερ είναι όντως άδικο. Ίσως όμως να είναι το καλύτερο παίξιμο σε σχεση με τις άλλες ταινίες. Όσο για την ταινία, απείχε πολύ από το να είναι "η καλύτερη" για τη βράβευση. Το παίξιμο των ρόλων από Λο και Κιντμαν ήταν καλό αλλά εντελώς απαθές, οπότε και το λαβ στόρυ ήταν κρύο (...κολντ μαουνταιν). Αυτό που μου άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στην ταινία ήταν ότι εξιστορούσε ιστορίες ανθρώπων που στα μετόπισθεν αλλάξαν από τον πόλεμο. Καταλάβαινες γιατί ο Χ έγινε τομάρι και όχι όπως συνήθως γίνεται σε τέτοιες ταινίες ο καθένας χρωματίζεται "καλός" ή "κακός" και είναι ευγενής ή κάθαρμα στα πάντα. Επίσης, σε αντίθεση με παρόμοιες ταινίες, είναι πολύ θετικό ότι αδιαφορεί παντελώς για την προπαγάνδα του πολέμου. Εδώ ο κόσμος πείναγε, χωράφια ρήμαξαν, ποιος χ**τ*κε για το αν ο μαύρος πρέπει να είναι ελεύθερος, η αμερική μεγάλο έθνος και αν ήταν ή όχι ο Λίνκολν πρόεδρος, όπως προβάλλεται σε όλες τις αμερικάνικες ταινίες της εποχής. Η παρουσία στις υποψηφιότητες νομίζω ήταν σωστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.