thory Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Έχω μια κάρτα ήχου focusrite Scarlett 2i2 2nd gen, μέχρι τώρα την χρησιμοποιουσα σε Mac και δούλευε μια χαρά. Την έβαλα σε win10 και δεν παίζει. Εγκατέστησα από εδώ κάτι drivers(δεν βρήκα κάτι άλλο) https://us.focusrite.com/downloads?product=Scarlett+2i2 Πάλι τίποτα. Στις ρυθμίσεις μου λέει πρόβλημα με την ταυτότητα οδηγού. Η κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Καμιά ιδέα;
Zaknafein Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Από Device Manager, στην κατηγορία Sound,video and game controllers βρες την κάρτα και κάνε δεξί κλικ -> Properties και δες τι λέει στην καρτέλα Drivers, φαίνεται η έκδοση που πέρασες ή όχι; https://support.focusrite.com/hc/en-gb/articles/115004886549-No-input-output-from-second-gen-Scarlett-after-set-up-on-Windows-10 Αν σου βγάζει ότι δείχνει η πρώτη εικόνα στο λινκ, οι drivers έχουν περαστεί σωστά (οπότε μάλλον φταίει κάτι άλλο). Αν όχι, διάβασε τη συνέχεια+ακολούθησε τα βήματα.
thory Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μου βγαζει αγνωστη πηγη και δεν υπάρχει.σαν να μην εχουν περαστει drivers.Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βρω αλλους για την συγκεκριμενη καρτα.
lc4duke Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκιμασες να αλλαξεις usb port κλπ? Σε pc φιλου μου η καρτα λειτουργει αψογα με win 7. Ποια μητρικη εχεις?
Nikosarv Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα! εχω ενα προβλημα και θα ηθελα να μου πει αν καποιος το ειχε και πως το αντιμετωπισε με την συγκεκριμενη καρτα. στην αρχη δουλευε τελεια εκανα μια αναβαθμιση τον υπολογυστη και τωρα οταν γραφω μουσικη στο cubase εχει μεγαλη καθυστερηση ακομα και μουσικη να ακουσω απο το ιντερνετ κρασαρει πως μπορω να το λυσω ? Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2020 από Nikosarv
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα