d4mage Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Τι μπορεί να συμβαίνει σε κινητό όταν δέχεσαι κλήση και αυτή δεν εμφανίζεται στην οθόνη ενώ χτυπάει κανονικά; Πιο συγκεκριμένα η κλήση δεν εμφανίζεται ούτε στην οθόνη κλειδώματος και για να ελέγξεις ποιος ήταν θα πρέπει να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο και να μπεις στις κλήσεις;
saruman123 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μήπως έχεις ενεργοποιήσει καμία εξοικονόμηση μπαταρίας ή καμία εφαρμογή τύπου Clean Master?
d4mage Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μήπως έχεις ενεργοποιήσει καμία εξοικονόμηση μπαταρίας ή καμία εφαρμογή τύπου Clean Master? Όχι, τίποτα από τα δύο και ειδικά για το πρώτο δεν γνωρίζω κάποια εξοικονόμηση με το παραπάνω πρόβλημα (μπορεί να είμαι και λάθος).
kostasSTi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Κατ'αρχήν κάνε μια επανεκκίνηση του τηλεφώνου (αν δεν έχεις κάνει ήδη). Μετά από αυτό θα ήταν χρήσιμο να πάρεις ενα backup τις φωτογραφίες σου και τις επαφές σου (αν δεν έχεις ήδη) και να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
saruman123 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Τώρα σου παρουσιάστηκε το πρόβλημα η το είχες .
d4mage Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Τώρα σου παρουσιάστηκε το πρόβλημα η το είχες . Τώρα παρουσιάστηκε.
chralexo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Στο κάνει οταν σε παίρνει κάποιος συγκεκριμένος αριθμός-οι ή γενικά; αν στο κάνει σε συγκεκριμένο νούμερο-α μάλλον τα έβαλες καταλάθος στην "μαύρη λίστα".
KyrGR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Η εφαρμογή τηλέφωνο πιθανον δεν έχει δικαίωμα επικάλυψης της οθόνης.Ρυθμισεις- εφαρμογές -γρανάζι- σχεδίαση πάνω από άλλες εφαρμογές αν έχεις anfroid 6.
tsilitheo1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Ας ρωτησει καποιος για ποιο "κινητο" μιλαμε. Γιατι αν μιλαμε για καποιο ελεφον ουλεφον κτλ,περιττα τα λογια Η εφαρμογή τηλέφωνο πιθανον δεν έχει δικαίωμα επικάλυψης της οθόνης.Ρυθμισεις- εφαρμογές -γρανάζι- σχεδίαση πάνω από άλλες εφαρμογές αν έχεις anfroid 6. Δεν νομιζω να εχει anfroid... Πιο πολυ τον κοβω για android.... Ξερω,μια δαχτυλια τοπος απο το f στο d... Just joking...lol
KyrGR Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Αφού το ειδες δεν το διορθωνω...πάντως δε θα με χαλαγε να ειχα ενα elephone s8 μια και ανεφερες δυο καλες κατα τη γνώμη μου εταιρίες κατασκευής κινητών.
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Αφού το ειδες δεν το διορθωνω...πάντως δε θα με χαλαγε να ειχα ενα elephone s8 μια και ανεφερες δυο καλες κατα τη γνώμη μου εταιρίες κατασκευής κινητών. Ειχες ποτε σου καποια συσκευη των 2 αυτων;;;. Σου ευχομαι να μην αποκτησεις.. Τα κινητα δεν ειναι μονο specs και μπιχλιμπιδια για ινδιανους
KyrGR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Είχα doogee y6 max 3d, hom tom και τώρα έχω το leagoo m8 pro.Άριστες όλες ειδικα το homtom ht17 pro που το έδωσα γιατί είχε χαμηλή φωτεινότητα οθονης.Μην περιμένεις όμως τελείες καμερες, κατα τα άλλα όλα καλα για τις τιμες τους.Το elephone s8 ξεχωρίζει απο αλλες απομιμήσεις του mi mix γιατί είναι το μονο με 2k οθόνη. Πάντως όχι ,δεν είχα τα συγκεκριμενα απλα βλέπω καλες κριτικες.
tsilitheo1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ελεφον τοτε που ειχα εγω,δεν ειχες. Δεν ξερω για τα λιγκου και χομτομ,αλλα η ελεφον τρομερη ποιοτητα και υποστηριξη. Αναβαθμισεις δεν μιλαμε γιατι απλα δεν υπαρχουν
KyrGR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Σε όλα βάζω μόνος μου λειτουργικό ακόμα και σε samsung που δύσκολα αλλαζει. Υποστήριξη όντως δεν υπάρχει απο τις Κινεζικές εταιρείες γι αυτό και παίρνω παντα φθηνά μοντέλα, ωστόσο κανένα δε χαλασα παντα βρίσκω την άκρη.Σαν μέσος χρήστης όμως η καχυποψία σου έχει βαση.
vairass Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μην δίνεται άδικα λεφτά σε τέτοιες μαρκες... Πάρτε xiaomi άμα γουστάρετε Κίνα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα