jgeorgiou Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 αν πέρασε το 10ημερο DOA τότε δεν έχει υποχρέωση άμεσης αντικατάστασης (αν και επειδή είναι μεταχειρισμένο ενδεχομένως να μην έχει καν DOA). λίγο υπομονή και πρότεινε του να το αλλάξει με άλλο "κοντινό" μοντέλο. αυτά έχει η αγορά μεταχειρισμένων
Knight of Mercy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Συγγνώμη αλλά πώς εξισώνουμε τη πώληση μτχ. PC απο ιδιώτη σε ιδιώτη με μια επίσημη πώληση καταστήματος?Οποιος θέλει να πουλάει "refurbished" στο κατάστημά του, αναλαμβάνει και τις ανάλογες ευθύνες/εγγυήσεις κ.λ.π. υποχρεώσεις.Αν δεν μπορεί, τότε εύκολα σταματά να ασχολείται.Για τα περί αντιπροσωπείας μου ακούγονται αστεία, σε συνεργαζόμενο τεχνικό και βγάλε .......................Πολύ αμφιβάλλω ότι ο Νόμος προβλέπει εξαιρέσεις.Αντικατάσταση με ίδιο ή καλύτερο (χωρίς διαφορά) ή επιστροφή χρημάτων (πιστωτικό ή μετρητά), διαφορετικά καταγγελία. 1
HILL.K Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 ενημερωση.....δεν ειναι το cosmo...απο εκει πηρα το laptop και ολα καλα... εγινε αντικατασταση με αλλο μοντελο παραπλησιο με λιγο καλυτερο επεξεργαστη, τιμη τους μπορουσε να γινει και πιστωτικο και να παρω οτι αλλο ηθελα πχ DELL απο HP που πηρα παλι τωρα. Τα περι αντιπροσωπειας που μου ειπαν κλπ τα θεωρω μουφα δικαιολογιες, πηγα μπαστακωθηκα και τους στραβοκοιταξα λιγο, δεν ανεφερα τιποτα και μονοι τους μου ειπαν για αντικατασταση γιατι καταλαβαν οτι αν ακουγα οτιδηποτε αλλο θα γινοταν χαμος. αυτο που καταλαβα ειναι οτι δεν ελεγχουν τιποτα εκτος αν ο ρλεγχος περιλαμβανει μονο το αν αναβει με το κουμπι η οχι....
Whitefanged Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 ενημερωση.....δεν ειναι το cosmo... είπαμε είναι το ''κατάστημα'' Αφού τη γλύτωσες με μερικά λάγνα βλέματα, όλα καλά. Μακρυά από μεταχειρισμένα σκουπίδια στο μέλλον.
Sound Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδή σκοπεύω να αγοράσω refurbished οnline,στείλε μου το όνομα του συγκεκριμένου καταστήματος για να το αποφύγω.Ίσως ήταν τυχαίο βέβαια,αλλά ποτέ δε ξέρεις.
countass Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Αφου του το αλλαξαν απο αυτο να παρεις κι εσυ! Ετσι κι αλλιως δε νομιζω να τα ελεγχει κανενα κατάστημα. 1
Alex-V Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αποφευγεις να αναφερεις το ονομα του καταστηματος. Θα σωσεις κοσμο μαζι με μενα γιατι θελω καποια στιγμη να αγορασω refurbished
Silenzio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Ο δίκος μου είναι στη Γλυφάδα και στα κεντρικά, εσύ φαντάζομαι εννοείς της Στουρνάρη. πάντως πιο ασυμπάθιστο άνθρωπο από αυτόν τον υπεύθυνο στη γλυφάδα δεν έχω ξαναδεί.. και έιναι χρόνια εκεί τουλάχιστον μια 10ετία.
countass Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 πάντως πιο ασυμπάθιστο άνθρωπο από αυτόν τον υπεύθυνο στη γλυφάδα δεν έχω ξαναδεί.. και έιναι χρόνια εκεί τουλάχιστον μια 10ετία. αντιπαθητικό άνθρωπο fixed χωρίς παρεξήγηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα