Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας θα ηθελα να ρωτησω απο ποια σιτε μπορω να βρω κανα καλο και με λογικη υιμη cpu block για  socket am4 και επισης πια feeting προτεινεται  για hard tubing  καθως υπαρχουν πολλα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα πα παρω τον ryzen 5 1600  εχω ψυγειο αντλια   και ναι θελω feeting για  hard tube κατα προτιμιση 10-13

Τι να σου πω..Εγω προσφατα παραγγειλα απο caseking καποια πραγματα..Μπες στο eworld.gr θα βρεις εκει πραγματακια η στο ehsop ειναι τα μονα που φερνουν τετοια...

Επεξ/σία από aOUaS88
  • Like 1
Δημοσ.

για καποιο λογο δεν λειτουργει η ιστοσελιδα του eworld σε εμενα κανει ανανεωση συνεχως και caseking  που λες ποθ ειναι γιατι μου βγαζει οτι ειναι μαγαζι στην γερμανια μπορεις να μου στειλεις κανενα λινκ?

Δημοσ.

Eiναι γερμανια ναι αλλα εχει πραγμα πολυ κ καλες τιμες..20 ευρο μεταφορηκα εχει..

Λινκ για Hard tubing fittings..Απλα επελεξε αριστερα στα φιλτρα τι mm θες..Γενικως εχει οτι θες..Κ σου εχει κ πανω πανω στην μεση περιπου να το γυρισεις στα Αγγλικα αν ειναι στα Γερμανικα
https://www.caseking.de/en/liquid-cooling/hard-tubing/fittings

Δημοσ.

εχω δει μερικους να περνουνε ιντελ cpu blocks  να βγαζουν την βαση και να το κουμπνωνουν σε am4 βαση  γινεται αυτα για ολα τα cpu blocks? γιατι εχω εναν παλιο και δεν ξερω αν γινεται

Δημοσ.

Aπο τετοια δν γωριζω φιλε..Η γουγλαρε το η περιμενε μηπως ξερει κανεις κ σου πει..Εγω στην θεση σου δν θα επαιζα με τετοια παντος :P

Δημοσ.

εχω δει μερικους να περνουνε ιντελ cpu blocks  να βγαζουν την βαση και να το κουμπνωνουν σε am4 βαση  γινεται αυτα για ολα τα cpu blocks? γιατι εχω εναν παλιο και δεν ξερω αν γινεται

στο δικο μου ετσι το χω κανει

εσπασε το παλιο μπλοκ που ηταν για αμ3, και βρηκα ενα τελειως αλλο για ιντελ

και απλα εβαλα τη βαση απο πανω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...