Προς το περιεχόμενο

θελω να φτιαξω συστημα υδροψηξης με AMD 4 socket kai feetings :)

lasarosdoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας θα ηθελα να ρωτησω απο ποια σιτε μπορω να βρω κανα καλο και με λογικη υιμη cpu block για  socket am4 και επισης πια feeting προτεινεται  για hard tubing  καθως υπαρχουν πολλα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα πα παρω τον ryzen 5 1600  εχω ψυγειο αντλια   και ναι θελω feeting για  hard tube κατα προτιμιση 10-13

Τι να σου πω..Εγω προσφατα παραγγειλα απο caseking καποια πραγματα..Μπες στο eworld.gr θα βρεις εκει πραγματακια η στο ehsop ειναι τα μονα που φερνουν τετοια...

Επεξ/σία από aOUaS88
  • Like 1

για καποιο λογο δεν λειτουργει η ιστοσελιδα του eworld σε εμενα κανει ανανεωση συνεχως και caseking  που λες ποθ ειναι γιατι μου βγαζει οτι ειναι μαγαζι στην γερμανια μπορεις να μου στειλεις κανενα λινκ?

Eiναι γερμανια ναι αλλα εχει πραγμα πολυ κ καλες τιμες..20 ευρο μεταφορηκα εχει..

Λινκ για Hard tubing fittings..Απλα επελεξε αριστερα στα φιλτρα τι mm θες..Γενικως εχει οτι θες..Κ σου εχει κ πανω πανω στην μεση περιπου να το γυρισεις στα Αγγλικα αν ειναι στα Γερμανικα
https://www.caseking.de/en/liquid-cooling/hard-tubing/fittings

εχω δει μερικους να περνουνε ιντελ cpu blocks  να βγαζουν την βαση και να το κουμπνωνουν σε am4 βαση  γινεται αυτα για ολα τα cpu blocks? γιατι εχω εναν παλιο και δεν ξερω αν γινεται

εχω δει μερικους να περνουνε ιντελ cpu blocks  να βγαζουν την βαση και να το κουμπνωνουν σε am4 βαση  γινεται αυτα για ολα τα cpu blocks? γιατι εχω εναν παλιο και δεν ξερω αν γινεται

στο δικο μου ετσι το χω κανει

εσπασε το παλιο μπλοκ που ηταν για αμ3, και βρηκα ενα τελειως αλλο για ιντελ

και απλα εβαλα τη βαση απο πανω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...