lasarosdoul Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 γεια σας θα ηθελα να ρωτησω απο ποια σιτε μπορω να βρω κανα καλο και με λογικη υιμη cpu block για socket am4 και επισης πια feeting προτεινεται για hard tubing καθως υπαρχουν πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Ti cpu εχεις φιλε??Eπισεις ολα τα αλλα τα εχεις δλδ??Fittings δν υπαρχουν πολλα...Yπαρχουν για hard ή soft tubing.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damachi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Αστο κανα 3 η 5 το πολυ θα θελει ισως να παρει - περισοτερο θα κοστισει απο το cpu 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lasarosdoul Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 θα πα παρω τον ryzen 5 1600 εχω ψυγειο αντλια και ναι θελω feeting για hard tube κατα προτιμιση 10-13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lasarosdoul Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 damachi η ειρωνια σου πισω απο ενα PC θα σε κανει μαγκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) θα πα παρω τον ryzen 5 1600 εχω ψυγειο αντλια και ναι θελω feeting για hard tube κατα προτιμιση 10-13 Τι να σου πω..Εγω προσφατα παραγγειλα απο caseking καποια πραγματα..Μπες στο eworld.gr θα βρεις εκει πραγματακια η στο ehsop ειναι τα μονα που φερνουν τετοια... Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2017 από aOUaS88 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lasarosdoul Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 για καποιο λογο δεν λειτουργει η ιστοσελιδα του eworld σε εμενα κανει ανανεωση συνεχως και caseking που λες ποθ ειναι γιατι μου βγαζει οτι ειναι μαγαζι στην γερμανια μπορεις να μου στειλεις κανενα λινκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Eiναι γερμανια ναι αλλα εχει πραγμα πολυ κ καλες τιμες..20 ευρο μεταφορηκα εχει..Λινκ για Hard tubing fittings..Απλα επελεξε αριστερα στα φιλτρα τι mm θες..Γενικως εχει οτι θες..Κ σου εχει κ πανω πανω στην μεση περιπου να το γυρισεις στα Αγγλικα αν ειναι στα Γερμανικαhttps://www.caseking.de/en/liquid-cooling/hard-tubing/fittings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lasarosdoul Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 εχω δει μερικους να περνουνε ιντελ cpu blocks να βγαζουν την βαση και να το κουμπνωνουν σε am4 βαση γινεται αυτα για ολα τα cpu blocks? γιατι εχω εναν παλιο και δεν ξερω αν γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Aπο τετοια δν γωριζω φιλε..Η γουγλαρε το η περιμενε μηπως ξερει κανεις κ σου πει..Εγω στην θεση σου δν θα επαιζα με τετοια παντος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 εχω δει μερικους να περνουνε ιντελ cpu blocks να βγαζουν την βαση και να το κουμπνωνουν σε am4 βαση γινεται αυτα για ολα τα cpu blocks? γιατι εχω εναν παλιο και δεν ξερω αν γινεται στο δικο μου ετσι το χω κανει εσπασε το παλιο μπλοκ που ηταν για αμ3, και βρηκα ενα τελειως αλλο για ιντελ και απλα εβαλα τη βαση απο πανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lasarosdoul Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 ntianara εχω αυτον https://www.techpowerup.com/105563/swiftech-rolls-out-apogee-xt-cpu-water-block λες να γινεται ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 http://www.swiftech.com/AM4MountingKit.aspx Note: this mounting kit is also compatible with previous AM2/AM3 AMD sockets http://www.swiftech.com/mountinghardware.aspx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lasarosdoul Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 σας ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Alliexpress φιλε απο Barrow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα