elpaso1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω 50αρα συνδεση. Πιανω 45. Με το wifi Δεν υπερβαινω ποτε τα 10 και αυτο μονο εαν εχω το κινητο διπλα στο ρουτερ! Ειναι ενα ZTE το οποιο μαλιστα δεν εχει κεραια εξωτερικη! Μπορω να κανω κατι; Εχω βαλει την συχνοτητα στο 1, σε αυτη πιανω τις καλυτερες ταχυτητες.
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 α.μπορεις να παιξεις με τα καναλια. β.μπορεις να δοκιμασεις να αλλαξεις το channel width .απο 40 να το κανεις 20 ή απο auto να το κανεις 20 ή το αναποδο. Και δοκιμη με αλλη συσκευη πχ με ενα λαπτοπ ή αλλο κινητο μηπως ειναι θεμα συσκευης. αν εχει και 2,4 ghz το ρουτερ και 5 δοκιμασε τα και τα 2.
elpaso1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Παντως με το προηγουμενο ρουτερ δε θυμαμαι να ειχα τετοια θεματα.. Τωρα με το καινουριο με την VDSL εχω χαμηλες ταχυτητες. Οριστε και τα στατιστικα της γραμμης, δε ξερω εαν επηρεαζουν με καποιο τροπο το wifi.
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 τα χαρακτηριστικα ειναι μια χαρα.επειδη απο ρουτερ σε ρουτερ Μπορει να ειναι αλλο chip για το wifi για αυτο δοκιμασε αν μπορεις τα πιο πανω που εγραψα μηπως και λειτουργησει σωστα.πχ σε ενα ατομο που ειχε θεματα με tp link 9980 βαλαμε 20 αντι για 40 channel width και επαιξε πολυ πιο σταθερα (ασχετα που θεωρητικα μειωνεις το bandwidth του wifi στο μισο)
elpaso1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Σημερα εκανα ενα speedtest και επιασε 40αρι κανονικα οπως στον υπλογιστη. Ολα τα υπολοιπα που προσπαθησα ομως ηταν με μεγιστο το 10αρι.. Που σημαινει οτι το ρουτερ μπορει, αλλα κατι το εμποδιζει.. channel width δεν βλεπω ρυθμιση. Ουτε ρυθμιση για να επιλεξω 5Ghz. Ενα σαπιο ρουτερ zte εχω, χωρις κεραια..
elpaso1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Οριστε και μια φωτογραφια απο το ρουτερ. Πραγματικα δεν εχει εξωτερικη κεραια!! ZTETG8FH6L00007
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 δυσκολο να μην εχει Channel width που λογικα θα ειναι στο οτε.θα ειναι στις ρυθμισεις του wireless εκει που φτιαχνεις το καναλι συνηθως.επισης δοκιμασε και αλλο καναλι και με αλλη συσκευη. β.πολλα ρουτερ δεν εχουν εξωτερικες κεραιες. Σημερα εκανα ενα speedtest και επιασε 40αρι κανονικα οπως στον υπλογιστη. Ολα τα υπολοιπα που προσπαθησα ομως ηταν με μεγιστο το 10αρι.. Που σημαινει οτι το ρουτερ μπορει, αλλα κατι το εμποδιζει.. channel width δεν βλεπω ρυθμιση. Ουτε ρυθμιση για να επιλεξω 5Ghz. Ενα σαπιο ρουτερ zte εχω, χωρις κεραια.. για τα 5 ghz μαλλον δεν εχει 5αρι ο συγκεκριμενος εξοπλισμος
elpaso1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δε μπορω να δοκιμασω με αλλη συσκευη. Αυτη μου εδωσαν απο τη Cyta για να εχω και VOIP.
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Με αλλη συσκευη δεν εννοοω με αλλο ρουτερ αλλα με αλλο computer /κινητο/tablet για να δεις αν θα εχεις τα ιδια θεματα. μετα αυτο που μπορεις ειναι να κλεισεις το wifi απο το router της cyta και να βαλεις το παλιο σου ρουτερ να παιξει σαν Access point μονο αφου με αυτο δεν ειχες θεμα .εκτος αν με το προηγουμενο ρουτερ ησουν σε adsl και τερματιζες στα 10 Mbit οποτε δεν το εχεις δοκιμασει να δεις αν θα μπορει και αυτο να σου δωσει σαν access point 50 mbit.για να το κανεις access point Πρεπει να κανεις τα παρακατω. αν τΗς cyta ειναι πχ 192.168.1.254 εσυ θα βαλεις το παλιο σου ρουτερ 192.168.1.253 και θα κλεισεις τον dhcp. μετα θα φτιαξεις το wireless με τα στοιχεια που θες και θα κλεισεις το wifi στο router της cyta.Θα τα ενωσεις μεταξυ τους με καλωδιο ethernet και θα εισαι ετοιμος.αν σε καποιο απο τα ρουτερ υπαρχει θυρα stb(συνηθως Lan 4)μην συνδεσεις το ethernet εκει.βαλτο πχ στην Port 3 Και στα 2 ρουτερ. ελπιζω βεβαια το παλιο ρουτερ ναμην χρειαστει να το δωσεις πισω.
elpaso1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Θα πρεπει να το γυρισω πισω στην Cyta. EDIT Κατσε γιατι τωρα παει ταπα. Θα ενημερωσω σε λιγο. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2017 από elpaso1
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 αν δεν στο κανει σε ολες τις συσκευες τοτε τζαμπα θα το πας πισω.
elpaso1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ναι μόνο στο κινητό το κάνει. Αλλά όχι πάντα. Έχει πέσει στο έδαφος πάνω από 248 φορές, ίσως τρώει κόλλημα η κεραία κάποιες φορές.
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Ναι μόνο στο κινητό το κάνει. Αλλά όχι πάντα. Έχει πέσει στο έδαφος πάνω από 248 φορές, ίσως τρώει κόλλημα η κεραία κάποιες φορές. αν το κανει στο κινητο μπορει ασυμβατοτητα μπορει και το κινητο να εχει τα κολληματα του.αυτο το βλεπεις με δοκιμη σε αλλο δικτυο.επισης μπορει απλα να θελει καμια αναβαθμιση αν υπαρχει ή μπορει απλα να θελει κανα factory defaults
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα