SteveWisejohn Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Εδώ και λίγες μέρες έστησα σα media Center τη μητρική της Gigabyte Z97 G1 Sniper ,με socket 1150. Το μηχάνημα σε εικόνα αλλά ειδικά στον ήχο είναι πέρα απο κάθε προσδοκία . Το πρόβλημα μου όμως είναι οτι δε μπορώ να αξιοποιήσω τη θύρα USB DAC UP . Δοκίμασα δύο διαφορετικά DAC αλλά είναι η μοναδική θύρα που όταν συνδέσεις τη συσκευή βγάζει μήνυμα δε βρέθηκε συσκευή ήχου . Να τονίσω οτι στις υπόλοιπες θύρες βλέπει κανονικά το Dac . Τσέκαρα στο bios και η USB DAC UP είναι ενεργοποιημένη . Δε ξέρω τι άλλες επιλογές έχω μιας και πιστεύω λόγο καλού Dac αλλά και ενισχυμένου καλωδίου USB αξίζει να αξιοποιήσω και αυτή τη δυνατότητα της μητρικής . Θα χαρώ αν κάποιος φίλος του forum είχε παρόμοια ανησυχία με τη δική μου και κατάφερε να ενεργοποιήσει το DAC UP . Σκέφτηκα να κάνω και ενα reset το CMOS αλλά δε ξέρω αν έχει νόημα, η μητρική είναι καινούρια και πιστεύω δεν είναι κάποια δυσλειτουργία . https://www.gigabyte.com/Motherboard/G1Sniper-Z97-rev-1x#ov
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα