Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες.

Έχω ένα λάπτοπ Lenovo G70-70 με Mozilla Firefox το οποίο χρησιμοποιώ συχνά για να βλέπω live streaming αγώνες και ταινίες σε μια Sony Bravia 32'' KDL-EX500 μέσω HDMI καλωδίου.

Σήμερα εμφανίστηκε ένα θεματάκι. Ενώ ταινίες, ΥΤ, μουσική, γενικά τα πάντα ακούγονται στην τηλεόραση, κάποιες live streaming services βγάζουν τον ήχο στο λάπτοπ ενώ παλαιότερα έβγαζαν και αυτές στην τηλεόραση. Όχι όλες. Πχ 2-3/10. Θα μου πείτε δε τρέχει τίποτα αλλά το πρόβλημα είναι ότι οι διάφορες αθλητικές μεταδόσεις χρησιμοποιούν εναλλακτικές υπηρεσίες κάθε φορά, συμπεριλαμβανομένων και αυτών.

Γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό? Ρωτώ μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου έχει ξεφύγει, μήπως έχει να κάνει με τον player που χρησιμοποιούν κτλ.

Ευχαριστώ.

ΕDIT: Αν είναι άκυρος ο χώρος, ας μεταφερθεί στο Video & Audio Software.

Δημοσ.

Αρκετά γενική η ερώτηση σου, οποτε αναγκαία γενική απαντηση. 

Ο εκάστοτε player που χρησιμοποιούν και εχει προβλημα, εχει δικό του τρόπο εμπλοκης της εξόδου ήχου και πιθανόν να στέλνουν μονο σε ηχεία/ακουστικά και οχι combo σε hdmi. Επισης δες στις ρυθμίσεις εντασης του υπολογιστη μηπως εμφανιζεται κάτι επιπροσθετο στο μείκτη. 

Δημοσ.

δεξι κλικ κατω αριστερα ηχειο αριστερο κλικ επιλογη συσκευες αναπαραγωγης και μετα επιλογη εξοδος ηχου hdmi για καντο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρκετά γενική η ερώτηση σου, οποτε αναγκαία γενική απαντηση. 

Ο εκάστοτε player που χρησιμοποιούν και εχει προβλημα, εχει δικό του τρόπο εμπλοκης της εξόδου ήχου και πιθανόν να στέλνουν μονο σε ηχεία/ακουστικά και οχι combo σε hdmi. Επισης δες στις ρυθμίσεις εντασης του υπολογιστη μηπως εμφανιζεται κάτι επιπροσθετο στο μείκτη. 

Είναι τέτοια η φύση του θέματος που είναι αδύνατον να την κάνω πιο ειδική :P

Κανονικά δεν έπρεπε ότι ακούγεται να μεταδίδεται και στη τηλεόραση? Και πως εξηγείται ότι από τους ίδιους players πριν καμιά βδομάδα ακούγονταν κανονικά ο ήχος? Δεν ξέρω αν παρακολουθείς κιόλας live streaming να σου πω ποια υπηρεσία εννοώ...

δεξι κλικ κατω αριστερα ηχειο αριστερο κλικ επιλογη συσκευες αναπαραγωγης και μετα επιλογη εξοδος ηχου hdmi για καντο

Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Υπάρχει με την κάρτα ήχου (Conexant HD) και την τηλεόραση SONY μπλα μπλα... Όταν μπαίνει το καλώδιο, αυτόματα επιλέγεται η τηλεόραση. Αν επιλεχθεί η κάρτα, ο ήχος βγαίνει αποκλειστικά από το λάπτοπ.

Επεξ/σία από Undertaker25
Δημοσ.

Απο που να τους εγκαταστήσω? Μόνο για την κάρτα ήχου της Conexant HD παρέχει drivers η  Lenovo. Τα onboard γραφικά και η αυτόνομη Geforce 820M είναι κανονικά updated.

Δημοσ.

Καμιά φορά συμβαίνει και σ'εμένα το ίδιο.

Δηλαδή, από την ίδια πηγή, άλλες φορές παίζει κι άλλες δεν παίζει.

Σε ορισμένες περιπτώσεις άφησα πρωτα να φορτώσει το stream και μετά σύνδεσα το laptop στην TV κι ακούγονταν κανονικά.

Τρέχα - γύρευε περιπτωση.

ΥΓ: πάντως έχω την εντύπωση ότι πρέπει να είναι καθαρά θέμα ρυθμίσεων ήχου στην έξοδο του laptop.

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι δεν είχα πειράξει καμία ρύθμιση. Ξαφνικά έγινε.

Σε μένα συνέβαινε το αντίθετο (πριν εμφανιστεί το πρόβλημα). Αν φόρτωνε πρώτα το stream στον browser και ύστερα έβαζα το καλώδιο, ακούγονταν μόνο στο λάπτοπ. Έπρεπε πρώτα να βάλω το καλώδιο και μετά να φορτώσω το stream.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...