Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για μα μου πείτε τη γνώμη σας. Είμαι συνδρομητής CYTA. Με έχουν συγχρονίσει στα 14,7 αλλά εγώ μετά βίας πιάνω τα 12. Αν πάρω πιο καλό router θα έχει διαφορά ; ευχαριστώ
basilis5 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 μπορεις να δοκιμασεις καποιο μοντελο της asus με δυνατοτητα αλλαγης snr, μηπως και καταφερεις τπτ. προσωπικα χρησιμοποιω το dsl-ac56u αλλα αυτη την δυνατοτηα στην δινουν και φθηνοτερα. Νομιζω και η draytech εχει αντιστοιχα functionalities αλλα εκει ανεβαινεις σε budget. Ας περιεμενεις ομως να σου απαντησει και καποιος που γνωριζει περισσοτερα, γιατι κι εγω απο φορουμ κατεληξα σε αγορα, και μηχανικα ρυθμισα το snr .
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Ένα παν παλαιό ADB P.RG A420Ig ένα μαύρο
bill2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 αν βάλεις άλλο εκτος απο cyta θα χάσεις την τηλεφωνία
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Με έχουν συγχρονίσει στα 14,7 αλλά εγώ μετά βίας πιάνω τα 12. Εννοείς ότι το modem/router συγχρονίζει στα 14.7 αλλά στο speedtest πιάνεις 12?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Με κανένα modem/router δεν πρόκειται το speedtest να πιάνει το νούμερο του συγχρονισμού, υπάρχει η "χασούρα" λόγω overheads. Ακόμα και στο ίδιο δωμάτιο να είχες 2 υπολογιστές με 1000Mbps LAN, θα είχες αντίστοιχη χασούρα όταν μετέφερες αρχεία από τον έναν στον άλλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα