Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 7 για αυτοκίνητα σε συνθήκες πόλης έιναι φυσιολογικό. Μην ακούς ουτε τον καθένα που λέγει 5ρια(είτε είναι υπερβολές και προσπαθεί να εκθειάζει το δικό του όχημα είτε δέν είναι 100%συνθήκες πόλης) ούτε φυσικά τον αντιπρόσωπο που υπόσχεται και λιγότερα (αυτά ειναι κλασσικά τρικ μετρήσεις πού γίνονται σε ιδανικές συνθήκες). Στην τελική για αυτοκίνητο μιλάμε όχι για παπί. Αυτά απο μένα. Συμφωνω κι εγω ...Οι "εργοστασικες" μετρήσεις γινονται σε κλειστο χωρο νομιζω πανω σε κατι σαν κυλιομενο ταπητα , με ένα καθισμα οδηγου μεσα και χωρις τριβες και αντιστασεις .Ολες είναι ωευτικες και οι πραγματικες πανω από 10% πιο πανω τουλάχιστον. https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Poso-realistikh-einai-h-ergostasiakh-katanalwsh_125763_19076.asp https://www.youtube.com/watch?v=EKUtiL-R4sU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Τι λές τώρα;;;;; Εγω με 26 ευρώ υγραέριο βγάζω 420 χλμ. Εσένα σου βγάζει τα διπλά σχεδόν;;; Οπελ αστρα 1.4 2004 μοντέλο με κίνηση σε χωριό και επαρχιακή πόλη, ούτε φανάρια, κίνηση κτλ.... Και εννοείται ήρεμη οδήγηση, όχι συντηριτική. Ναι φίλε μου. Έχω δεξαμενή που χωράει 37 λίτρα και κάνω 720-730 km. Πάντα σε επαρχιακό καλό δρόμο με ατελείωτες ευθείες και εθνική. Εγώ έχω 1000cc εσύ έχεις 1400cc. Επίσης παίζει ρόλο πως οδηγάς και φυσικά ο εγκαταστάτης τη ρυθμίσεις του έχει κάνει… Και είδα σήμερα ότι έχω κάνει σε 3 χρόνια σχεδόν 51.000 km. Δηλαδή 17000km/έτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 7 για αυτοκίνητα σε συνθήκες πόλης έιναι φυσιολογικό. Μην ακούς ουτε τον καθένα που λέγει 5ρια(είτε είναι υπερβολές και προσπαθεί να εκθειάζει το δικό του όχημα είτε δέν είναι 100%συνθήκες πόλης) ούτε φυσικά τον αντιπρόσωπο που υπόσχεται και λιγότερα (αυτά ειναι κλασσικά τρικ μετρήσεις πού γίνονται σε ιδανικές συνθήκες). Στην τελική για αυτοκίνητο μιλάμε όχι για παπί. Αυτά απο μένα. Το προβλημα δεν ειναι τι καιει αλλα αν δουλευει σωστα το αυτοκινητο.. Γιατι μπορει να φταιει ο ts με τον τροπο οδηγησης του ή να εχει καποιο θεμα το αυτοκινητο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα