Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά πριν από κανα πεντάμηνο πήρα το yaris 1000cc με τους 69hp.Ο λόγος που το αγόρασα είναι ότι πέρα από την αξιοπιστία που την έχω ακούσει από πολύ κόσμο είναι για οικονομία βενζίνης.Αυτο που είδα είναι ότι καίει 7 λίτρα στα 100 το οποίο μου φαίνεται   τσίμπημενο για χιλιάρι.μπόρει κάποιος που έχει το ίδιο αυτοκίνητο να γράψει τι κατανάλωση έχει? 

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Service έχει κάνει;Αν φοράει λάστιχα φαρδύτερα θα έχει μεγαλύτερη κατανάλωση.Πολλά μπορεί να σου ανεβάζουν την κατανάλωση...

• Like 1
Δημοσ.

Ο τρόπος οδήγησης επηρεάζει πολύ την κατανάλωση. Όπως επίσης και που κινείται το αυτοκίνητο. αν κινείσαι σε πόλη συνέχεια, λογικό είναι το 7αρι.

οπότε το να γράφεις απλά ότι τα 7 σου φαίνονται πολλά δε μας λέει κάτι

Δημοσ.

Θα πέσει με τον καιρό η κατανάλωση, είναι σε φάση στρωσιματος.

εχω κανει ηδη 5.000 χλμ π

Ο τρόπος οδήγησης επηρεάζει πολύ την κατανάλωση. Όπως επίσης και που κινείται το αυτοκίνητο. αν κινείσαι σε πόλη συνέχεια, λογικό είναι το 7αρι.

οπότε το να γράφεις απλά ότι τα 7 σου φαίνονται πολλά δε μας λέει κάτι

πάντα για μέσα στην πόλη, για τον τρόπο οδήγησης που γράφεις  νομίζω ότι οδηγάω αρκετά νορμάλ

Δημοσ.

Οπα δεν κατάλαβα ότι είναι καινούριο.Θα πέσει λιγάκι η κατανάλωση μετά τις 10-15 χιλιάδες το πολύ όπως είπαν και πιο πάνω.Από κει και πέρα είναι αποκλειστικά στο πόδι σου πόσο θα καίει.

Δημοσ.

εντάξει και μέσα στην πόλη μην περιμένεις πολύ λιγότερο.

άντε να πάει 6,5. τα σταμάτα-ξεκίνα κοστίζουν

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά πριν από κανα πεντάμηνο πήρα το yaris 1000cc με τους 69hp.Ο λόγος που το αγόρασα είναι ότι πέρα από την αξιοπιστία που την έχω ακούσει από πολύ κόσμο είναι για οικονομία βενζίνης.Αυτο που είδα είναι ότι καίει 7 λίτρα στα 100 το οποίο μου φαίνεται  [/size] τσίμπημενο για χιλιάρι.μπόρει κάποιος που έχει το ίδιο αυτοκίνητο να γράψει τι κατανάλωση έχει?

Το πρωτο yaris με τα 68hp ζυγιζει 830 κιλα 3θυρο ενω το δικο σου 980.

Δειχνει ομως οτι με τα 68 εντος 6.9λ και το δικο σου 5.2-5.6λ!!!

Να ξερεις οτι οι κινητηρες μικρου κυβισμου καθυστερουν να ανεβασουν θερμοκρασια και σε συνδιασμο μικρων αποστασεων

πχ 5χλμ σου ανεβαζουν την καταναλωση..

Αν θελεις να δεις ποσο πραγματικα σου καιει φουλαρεις μεχρι το στομιο κανεις πχ 50χλμ και ξαναφουλαρεις..

Το κανεις 2-3 φορες για να επιβεβαιωσεις την καταναλωση..

Αληθεια στο ξεκινημα με κρυο μοτερ στα ποσα χλμ ολοκληρωνει θερμοκρασια..?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατανάλωση εντός πόλης με πολύ συνετή οδήγηση μέγιστο 6lt/100km.

Εκτός πόλης μέγιστο 5lt/100km με μέγιστη οδήγηση 80-90km/hr.

Επεξ/σία από bromiaris
  • Like 1
Δημοσ.

Το trip computer το εμπιστεύεστε;γιατι μπορει να εκαψα 7 λιτρα αλλα το κομπιουτερ ελεγε 5,9.μηπως παιζει ρολο η βενζινη για το αν ειναι νοθευμένη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...