Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελευταία όταν συνδέω το media player μέσω HDMI να δώ κάποια ταινία ενώ εικόνα παίζει

κανονικά δεν έχω ήχο.Άλλαξα και καλώδιο αλλά τα ίδια.

Με τα τρία καλώδια λευκό κόκκινο κίτρινο έχει ήχο αλλά χάνει κατά πολύ η εικόνα.

Σε άλλη τηλεόραση παίζει κανονικά άρα πιθανώς υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα HDMI της

τηλεόρασης.

Γνωρίζει κάποιος αν αξίζει τον κόπο να το  φτιάξω γιατί είναι καλή τηλεόραση αλλά 

δυστυχώς εκτός εγγύησης, η το κόστος είναι δυσβάταχτο.;;;

Δημοσ.

Τελευταία όταν συνδέω το media player μέσω HDMI να δώ κάποια ταινία ενώ εικόνα παίζει

κανονικά δεν έχω ήχο.Άλλαξα και καλώδιο αλλά τα ίδια.

Με τα τρία καλώδια λευκό κόκκινο κίτρινο έχει ήχο αλλά χάνει κατά πολύ η εικόνα.

Σε άλλη τηλεόραση παίζει κανονικά άρα πιθανώς υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα HDMI της

τηλεόρασης.

Γνωρίζει κάποιος αν αξίζει τον κόπο να το φτιάξω γιατί είναι καλή τηλεόραση αλλά

δυστυχώς εκτός εγγύησης, η το κόστος είναι δυσβάταχτο.;;;

Σε όλες τις ταινίες δεν έχει ήχο; εμένα σε αυτες που έχουν dts δεν έχει.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι σε όλες.

Το γνωρίζω αυτό που λες και σε μένα σε ορισμένες blue ray  δεν τον υποστήριζε (μάλλον dts όπως είπες) αλλά

μιλάμε για όλες ακόμη και dvdRip που έχουν απλό ήχο.

Σίγουρα είναι η κάρτα παλαιότερα μου το είχε κάνει στην συνέχεια κάποια στιγμή επανήλθε από μόνο της και τώρα

μου το ξανακάνει και πιστεύω ότι φταίει η τηλεόραση γιατί σε άλλη δεν το κάνει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω αυτή τη στιγμή κάποια άλλη συσκευή με hdmi αλλά συσκευή που σύνδεσα με σκαρτ και τρίκλωνο 

(κόκκινο - άσπρο - κίτρινο) βγάζουν κανονικά εικόνα και ήχο.Απλά κακή εικόνα.

Επίσης η συσκευή σε άλλη τηλεόραση παίζει μέσω hdmi.

Σκέφτηκα αν πάρω καλώδιο - αντάπτορα από hdmi σε σκαρτ θα παίζει το media player με καλή εικόνα όπως

από hdmi σε hdmi η δεν θα παίζει τίποτε και θα πάρω το καλώδιο τζάμπα;;;;;

Τα φώτα σας ρε παιδιά στο papoys. :)

Edit.. Μπαααααααα δε βλέπω στο ιντερνετ από hdmi σε scart.Άρα δε δουλεύει. :cry:

Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα χάλασε η hdmi έτσι;

Γιατί δεν την πας σε ένα μάστορα;

Ρωτα πόσα λεφτά θέλει να στο φτιάξει και βλέπεις μετά τι θα κάνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Μια θυρα hdmi εχει ? 

Ενταξει βασικα πρωτα τσεκαρεις αυτο που σου ειπαν.Nα συνδεσεις μια αλλη συσκευη με hdmi.Δεν εχεις κανα παλιο dvd,δεν μπορεις να δανειστεις ενα laptop με hdmi ?

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να συμβαίνει αυτό που είπε ο vairass,γιατί και στη δεύτερη θύρα hdmi που δοκίμασα δεν παίζει.

Μάλλον τα έπαιξε η κάρτα hdmi της τηλεόρασης,γιατί στη συγκεκριμένη τηλεόραση έπαιζε πλειστέσιον με τις

ώρες ο γυιός μου με φίλους του.

Θα ρωτήσω μάστορα αν συμφαίρει για αλλαγή-επισκευή και βλέπουμε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...