Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απέχω μίλια από το να χαρακτηριστώ "SJW", αλλά ρε παιδιά δεν είναι λίγο "σεξιστικό" και "ανόητο" να κάνουμε παράπονα για το στήθος της Vikander; Και μην μου πείτε οτι είναι "προσκόλληση στο ορίτζιναλ", αλλιώς να παίρναμε μία με τριγωνικό στήθος και παραλληλεπίπεδο κεφάλι, διότι έτσι ήταν στα πρώτα παιχνίδια. Προσωπικά, θεωρώ την κοπέλα μια πολύ ταλαντούχα ηθοποιό και ο σωματότυπός της είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να μας νοιάζει (καλά όχι να φέρναμε και καμιά χοντρή για Lara Croft, δεν εννοώ αυτό)

Δημοσ.

Δεν υπάρχει τίποτα το "σεξιστικό" διότι δεν κρίνουμε γενικά τις γυναίκες με βάση το στήθος. Εκφέρουμε άποψη για τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει ο ρόλος της Lara Croft. Και δεν είναι μόνο το στήθος της Βικάντερ , εγώ πιστεύω ότι γενικά δεν κάνει για το συγκεκριμένο ρόλο. Υποκειμενικές απόψεις εκφράζουμε οχι μόνο για την καταλληλότητα της ηθοποιού αλλά και για την ταινία γενικότερα. Επίσης μερικά σχόλια περί στήθους είναι και λίγο στο χαβαλέ.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξέρω πως σκέφτεται ο καθένας αλλά εγώ αν δεν δω το έργο και την ηθοποιό σε ολόκληρη την ταινία δεν μπορώ ούτε να κράξω ούτε να αποθεώσω. Ίσως φταίει φυσικα και η ηλικια μου(42 πια) που όσο να ναι γίνεσαι πιο υπομονετικός και πιο διαλλακτικός

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω πως σκέφτεται ο καθένας αλλά εγώ αν δεν δω το έργο και την ηθοποιό σε ολόκληρη την ταινία δεν μπορώ ούτε να κράξω ούτε να αποθεώσω. Ίσως φταίει φυσικα και η ηλικια μου(42 πια) που όσο να ναι γίνεσαι πιο υπομονετικός και πιο διαλλακτικός

Δεν αφηνεις, λεω 'γω καλυτερα, τις ταινιες με κομενακια, μη παθεις τιποτα στην ηλικια σου κ να πας να δεις καναν James Bond απ' τα χρονια σου με τον Sean Connery?

Χιουμορακι φυσικα :D

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίο είναι αλλά ρε παίδες η Lara είχε ένα χαρακτηριστικό, τα βυζια, και αυτή είναι... άβυζη!

Ακόμα θυμάμαι μικρός να μου πέφτει το σαγόνι με το demo του 1ου tomb raider με τους λύκους, ή να χαζεύω τις "καμπύλες" της στο tomb raider 2.

NUDE RAIDER FTW!

Δημοσ.

Επίσης αλλο χαρακτηριστικο (παλιων και νέων παιχνιδιων) ειναι οι κραυγούλες προσπάθεας της ηρωίδας, που παρέπεμπαν αλλου, χαρακτηριστικο που οπως βλεπουμε στο τρειλερ διατηρει και η ταινία. Συγχαρητήρια στους συντελεστες!

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν έχει από 2 οργασμούς σε κάθε 10 βήματα, τότε δεν είναι το raboot του tomb raider

Μπλιάχ

Δημοσ.

Ρε μπαρμπάδες στην παλια λαρα εχετε μεινει ακομα, η νεολαία γνωρίζει την καινουρια την κοντη χωρις τα β***α.

Καλη η τζολί αλλα τούτη εδω ειναι κανονικη ηθοποιος, και γενικα μου βγάζει μια καπως ρεαλιστικη δυναμικοτητα περισσοτερο ακομα και από την ηρωιδα στο βιντεοπαιχνιδι ριμπουτ, που ειναι λιγο μπιμπο. Τεσπα, ταινια για πασατέμπο, ελπιζω να κανει την εκπληξη και να βλέπεται τουλαχιστον, γιατι οσο να ναι με Λάρα μεγαλωσαμε!

γιατι η Τζολι δεν ειναι κανονικη ηθοποιος; υποψιν οτι και εκεινη ειχε παρει οσκαρ πριν γυρισει το πρωτο Tomb Raider. 

επισης, πως σας εχει μπει η ιδεα οτι η Vikander ειναι αβυζη; μια χαρα στηθος εχει το κοριτσι:

(safe for work)

8eTy35l.jpg

Δημοσ.

Η παραγωγή της ταινίας χρονολογείται το παρόν έτος και πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας oτι τα βυζιά πλέον δεν πουλάνε γιατί πολύ απλά.. έχουν όλες!!! Όταν βλέπεις μια ταινία, θέλεις το κάτι διαφορετικό, το εξωπραγματικό, το μοναδικό, το ουτοπιστικό. Αν θέλετε να δείτε βυζιά που βγάζουν μάτι, κωλομάγουλα πεταμένα έξω, τρομπόχειλα πάπιας, κοκ, βγείτε για ένα ποτάκι ή συνδεθείτε στο fb/insta. Το παράδοξο είναι πως ενώ στην πραγματικότητα όλα είναι ψεύτικα, στην ταινία, έστω τα προσόντα της κοπέλας είναι αληθινά!

• Like 3
Δημοσ.

Η παραγωγή της ταινίας χρονολογείται το παρόν έτος και πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας oτι τα βυζιά πλέον δεν πουλάνε γιατί πολύ απλά.. έχουν όλες!!! Όταν βλέπεις μια ταινία, θέλεις το κάτι διαφορετικό, το εξωπραγματικό, το μοναδικό, το ουτοπιστικό. Αν θέλετε να δείτε βυζιά που βγάζουν μάτι, κωλομάγουλα πεταμένα έξω, τρομπόχειλα πάπιας, κοκ, βγείτε για ένα ποτάκι ή συνδεθείτε στο fb/insta. Το παράδοξο είναι πως ενώ στην πραγματικότητα όλα είναι ψεύτικα, στην ταινία, έστω τα προσόντα της κοπέλας είναι αληθινά!

Η απόδειξη ότι δεν πουλάνε τα βυζια: κλείνουν τα Hooters στην Αμερική;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...