Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε μπαρμπάδες στην παλια λαρα εχετε μεινει ακομα, η νεολαία γνωρίζει την καινουρια την κοντη χωρις τα β***α.

Καλη η τζολί αλλα τούτη εδω ειναι κανονικη ηθοποιος, και γενικα μου βγάζει μια καπως ρεαλιστικη δυναμικοτητα περισσοτερο ακομα και από την ηρωιδα στο βιντεοπαιχνιδι ριμπουτ, που ειναι λιγο μπιμπο. Τεσπα, ταινια για πασατέμπο, ελπιζω να κανει την εκπληξη και να βλέπεται τουλαχιστον, γιατι οσο να ναι με Λάρα μεγαλωσαμε!

'Ωπα ρε νέε πιτσιρικά! :P Αν δε κάνω λάθος το παιχνίδι βγήκε κάπου στα μέσα '90. Είναι σαν να αλλάζεις  τη mustang στις ταινίες με μια Aston Martin. Η Βικάντερ είναι γυναικάρα κ ας μην εχει μασταρια μαλάκες... Τον παίζουμε ΔΥΝΑΤΑ με Alicia κ ας μη κάνει για την τιτλο, κι ας είμαστε "μπαρμπάδες".

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμενα η Vikander μου φαινετε σα ξενο σωμα στην ταινια. Δεν εχει την φυσικοτητα(τουλαχιστον στο trailer) του χαρακτηρα. Ισως αν βαζαν την Camilla Luddington που εδωσε και την φωνη στο reboot του 2013 και το Rise of the Tomb Raider να ηταν καλυτερη επιλογη και ποιο κοντα στο νεο σχεδιασμενο σωμα της Lara!

• Like 1
Δημοσ.

Για αυτούς που αναπολούν το βυζί.. έεε.. το παλιό καλό Tomb Raider υπάρχει ένα Fan Remake του Tomb Raider 2 με γαμάτη υλοποίηση και την παλιά Lara και υπάρχει διαθέσιμο μεγάλο Demo για Download δωρεάν:

• Like 3
Δημοσ.

Ωραίο είναι αλλά ρε παίδες η Lara είχε ένα χαρακτηριστικό, τα βυζια, και αυτή είναι... άβυζη!

Ακόμα θυμάμαι μικρός να μου πέφτει το σαγόνι με το demo του 1ου tomb raider με τους λύκους, ή να χαζεύω τις "καμπύλες" της στο tomb raider 2.

Παιδιά η ταινία αφορά το reboot του 2013 στο οποίο η Λάρα είναι άβυζη. Όχι δυστυχώς τα παλιά παιχνίδια όπου ήταν τούμπανο από την κορυφή ως τα νύχια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω γιατί σχολιάζω εδώ, βασικά...αλλά η συγκεκριμένη ηθοποιός φαίνεται σαν μια ανορεξική και ξεπνοησμένη Λαρα...

Για να φανεί "γυμνασμένη" της ρίξαν κι άλλο το λίπος, η κοπέλα μοιάζει σαν να χρειάζεται ορό...

...δεν χρειάζονται "βυζά", αλλά φαίνεται τόσο αστεία και περίεργη σ' αυτόν τον δυναμικό ρόλο όσο και ο Μπρόσναν σ' εκείνο του Τζεημς Μποντ....τους βλέπεις να τρέχουν και γελάς.

Δεν βρίσκαν καμιά πρωην αθλήτρια, επίδοξη ηθοποιό,να παίξει τον ρόλο;

Αλλα μάλλον είναι πολλά τα γκαφρά.

Επεξ/σία από vgiozo
  • Like 2
Δημοσ.

Να πω και εγώ την μπούρδα μου, μου άρεσε το trailer και την Vikander την βρήκα ταιριαστή στον ρόλο. Είναι και πολύ καλή ηθοποιός και υπάρχει πιθανότητα να είναι καλή η ταινία. 

Δημοσ.

Ωραίο είναι αλλά ρε παίδες η Lara είχε ένα χαρακτηριστικό, τα βυζια, και αυτή είναι... άβυζη!

Ακόμα θυμάμαι μικρός να μου πέφτει το σαγόνι με το demo του 1ου tomb raider με τους λύκους, ή να χαζεύω τις "καμπύλες" της στο tomb raider 2.

pc master ε?

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί σχολιάζω εδώ, βασικά...αλλά η συγκεκριμένη ηθοποιός φαίνεται σαν μια ανορεξική και ξεπνοησμένη Λαρα...

Για να φανεί "γυμνασμένη" της ρίξαν κι άλλο το λίπος, η κοπέλα μοιάζει σαν να χρειάζεται ορό...

...δεν χρειάζονται "βυζά", αλλά φαίνεται τόσο αστεία και περίεργη σ' αυτόν τον δυναμικό ρόλο όσο και ο Μπρόσναν σ' εκείνο του Τζεημς Μποντ.

τους βλέπεις να τρέχουν και γελάς.

Δεν βρίσκαν καμιά πρωην αθλήτρια, επίδοξη ηθοποιό,να παίξει τον ρόλο;

Αλλα μάλλον είναι πολλά τα γκαφρά.

σωστος αλλα τι εννοεις πολλα γκαφρα;

Δημοσ.

Αν σας αρεσει αυτο το εκτρωμα, τοτε λυπαμαι πραγματικα που υπαρχουν ατομα, που θα δωσουν χρηματα κ πατημα στη παραγωγη να βγαλει κ 2η ταινια.

Αδιαφορη ηθοποιος, με τελειως λαθος αναλογιες σωματος για Lara Croft κ ΜΗΔΕΝ παθος στον λογο της.

Να πω την αμαρτια μου, σε σχεση με τη Vikander, θα προτιμουσα την Jessica Alba στο ρολο. (Εκει φτασαμε!)

γιατι οχι; δεν θα παει και για τα οσκαρ η ταινια

Δημοσ.

σωστος αλλα τι εννοεις πολλα γκαφρα;

Είναι πολλά τα φράγκα, ώστε προσέλκυσαν μια "καλή" ηθοποιό να παίξει έναν διόλου απαιτητικό (δραματικά) ρόλο...γιατί να αποδεχθεί έναν τόσο αταίριαστο ρόλο, αν δεν τσέπωνε καλά λεφτά;

Γιατί το βλέπει ως "πρόκληση", γιατί πιστεύει στην "διαφοροποίηση" της υποκριτικής της γκάμας με έναν φυσικά απαιτητικό ρόλο; (ή ό,τι άλλη μπούρδα μπορεί να πει για να πουλήσει τη ταινία) ;

Υπάρχουν κι άλλες μικροκαμωμένες αδύνατες ηθοποιοί που έπαιξαν ταινίες δράσης (πχ Saoirse Ronan - Hanna) αλλά η ταινία είχε σενάριο, φοβερή σκηνοθεσία, άλλους καλούς ηθοποιούς σε απαιτητικούς ρόλους...

...αλλά σ' αυτό το τυποποιημένο πράμα γιατί να παίξει ένας καλός κι αναγνωρισμένος ηθοποιός (όταν γεράσει θά'΄χει πολλές ευκαιρίες) εκτός αν εισπράττει μεγάλη επιταγή...

...και δεν είναι μόνο ότι εισράττει απλώς μια καλή επιταγή και δέχεται έναν λιγότερο απαιτητικό ρόλο, φαίνεται κι αστεία στο τρέηλερ όταν πχ τρέχει, δηλαδή κι αυτόν τον κατώτερο ρόλο, δεν νομίζω ότι μπορεί να τον παίξει καλά, οπότε χάνει κι όλας.

Δημοσ.

Αυτή μάλιστα, φαντάζομαι οτι θα έχει και προγενέστερη εμπειρία απο ταινίες δράσης :lol: Όνομα ? 

Βέβαια έχει παίξει σίγουρα σε ταινίες δράσης όπως:

ο γητευτής της αλόγας

οι περιπέτειες του παλούκι λούκ

εκδόσεις Brazzers xD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...