Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίο είναι αλλά ρε παίδες η Lara είχε ένα χαρακτηριστικό, τα βυζια, και αυτή είναι... άβυζη!

Ακόμα θυμάμαι μικρός να μου πέφτει το σαγόνι με το demo του 1ου tomb raider με τους λύκους, ή να χαζεύω τις "καμπύλες" της στο tomb raider 2.

Αυτό ακριβώς πήγα να γράψω. ΌΜορφη και ταλαντούχα ηθοποιός, αλλά της λοίπουν οι καμπύλες για να μπορέσει να παίξει τέτοιο ρόλο.

• Like 1
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωχωχωχωχωχωχωχωχωχωχωχωχωχωχωχωχ.....Τέλεια!

Για κάποιο ή κάποιους λόγους η Τζολί δε μου κόλλησε με το ρόλο.

P.S: Μα τις καμπύλες της Lara νομιζω τις μικρύναν στα επόμενα game versions? Βρε πάλι καλά που δε βάλαν transgender στο ρόλο να λέτε 

Δημοσ.

Ωραία απόπειρα , σίγουρα θα το δω με ενδιαφέρων επειδή δεν περιμένω πολλά, αλλά ρε παιδιά δεν μου αρέσει η Alicia Vikander ούτε σαν γυναίκα ούτε σαν Lara.

Την θεωρώ άστοχη επιλογή σαν Lara αν και λόγω των CGI μου θυμίζει κατά τόπους την εκδοχή της Laras από το ομώνυμο video game όπου κάποιες σκηνές είναι αυτούσιες ( όποιος το έχει παίξει καταλαβαίνει ποιες λέω ) στο σύνολο  διαφωνώ καθέτως.

Θα μου πείτε ποιος χέστηκε ? Ε απλά το μοιράζομαι

:P :p :P  

• Like 1
Δημοσ.

Αν σας αρεσει αυτο το εκτρωμα, τοτε λυπαμαι πραγματικα που υπαρχουν ατομα, που θα δωσουν χρηματα κ πατημα στη παραγωγη να βγαλει κ 2η ταινια.

Αδιαφορη ηθοποιος, με τελειως λαθος αναλογιες σωματος για Lara Croft κ ΜΗΔΕΝ παθος στον λογο της.

Να πω την αμαρτια μου, σε σχεση με τη Vikander, θα προτιμουσα την Jessica Alba στο ρολο. (Εκει φτασαμε!)

• Like 2
Δημοσ.

Προβλέπω νέο trend στα movie posters.

Νέο thor:

Θα μας βγει ο καφές απ 'τη μύτη ρε συ ilos... :-D

Πάντως θα είναι λίγο απογοητευτικό αν ακολουθήσει πιστά το TR 2013, που ήδη ξέρουμε την υπόθεση και το vibe του.

Χάθηκαν οι καινούριες ιδέες;

Χώρια που μόνο το Silent hill θυμάμαι να είναι επιτυχημένη μεταφορά παιχνιδιού στη μεγάλη οθόνη.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικα επειδη εχω δει τις ταινιες της βικαντερ την θεωρω πολυ καλη ηθοποιο και παρα πολυ ομορφη,πολυ ιδιαιτερη αλλα παιζει παντα δραματα η κοπελα.σε αυτον τον ρολο δεν ταιριαζει καθολου..θελει κατι ποιο εκρηκτικο!!

• Like 2
Δημοσ.

Την πλάτη της Βικαντερ στο τραιλερ την είδε κανείς?

Δείχνει να ψιλογυμνάστηκε η κοπέλα..

Δημοσ.

Πλάκα κάνουνε έτσι;Tomb raider χωρίς βυζιά;

Ίσως θέλουν να εστιάσουν περισσότερο στην δράση παρά στα βυζιά. Αλλά αυτή η Βίκαντερ ουτε και γι αυτό κάνει οπότε ας βάζανε καλύτερα μία βυζαρού και να ονόμαζαν την ταινία boobs raider

Θα μας βγει ο καφές απ 'τη μύτη ρε συ ilos... :-D

Πάντως θα είναι λίγο απογοητευτικό αν ακολουθήσει πιστά το TR 2013, που ήδη ξέρουμε την υπόθεση και το vibe του.

Χάθηκαν οι καινούριες ιδέες;

Χώρια που μόνο το Silent hill θυμάμαι να είναι επιτυχημένη μεταφορά παιχνιδιού στη μεγάλη οθόνη.

Χρόνια τώρα... reboot , comics , video games και αγιος ο θεός

• Like 2
Δημοσ.

Ρε μπαρμπάδες στην παλια λαρα εχετε μεινει ακομα, η νεολαία γνωρίζει την καινουρια την κοντη χωρις τα β***α.

Καλη η τζολί αλλα τούτη εδω ειναι κανονικη ηθοποιος, και γενικα μου βγάζει μια καπως ρεαλιστικη δυναμικοτητα περισσοτερο ακομα και από την ηρωιδα στο βιντεοπαιχνιδι ριμπουτ, που ειναι λιγο μπιμπο. Τεσπα, ταινια για πασατέμπο, ελπιζω να κανει την εκπληξη και να βλέπεται τουλαχιστον, γιατι οσο να ναι με Λάρα μεγαλωσαμε!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...