LefterisKrhth Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδια i) Το ποσό που διαθέτουμε: 600-650 ii) Tη χρήση του υπολογιστή (εάν πρόκειται για gaming pc, αναφέρετε τι είδους παιχνίδια παίζετε/θα παίξετε και δώστε από ένα παράδειγμα.) strategy action px BF1 iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: στην χειροτερη 3ds max..κ αυτο ερασιτεχνικα iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? (απαραίτητη η διευκρίνηση της οθόνης μας για κάθε είδος συστήματος και αναβάθμισης. Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό μοντέλου, αναφέρετε τουλάχιστον μάρκα, ίντσες και ανάλυση.) οχι.. εχω μια lg dm2350d 23¨..αργοτερα βλεπουμε v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? θα ηθελα να μου προτεινετε ενα ποντικι εκτος μπατζετ..αυτη τη στιγμη εχω το κλασσικο ασυρματο σετ της microsoft vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) αν εχιε να προτεινει κανεις καποιο καταστημα εστω σε πμ γιατι θα γινει με καρτα και δοσεις.. μενω ηρακλειο κρητης.. απο eshop και you που εχει ηδη εδω; vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα στηθει απο εμενα viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? οχι ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού οχι περα απο εξτρα ραμ η αλλη καρτα γραφικων x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας οχι xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού οχι xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: εχω την οθονη που ανεφερα τροφοδοτικο enermax 525 eff 85 % hdd 1TB WD ssd ocz 60GB agility 3 κουτι εχω ενα thermaltake μεταλικο με ενα ανεμιστηρα μπροστα ,1 πισω, 1 πανω νομιζω απο επεξεργαστη ειμαι κοντα σε ryzen 1600 θελω μια μητρικη καλη στα 100 120 .. περα απο crossfire για ποιο λογο ν παρεις κανονικου μεγεθους mobo και οχι mini ? γιατι ανεβαινει κανα 50ρικο νομιζω.. τι προτεινετε.. καρτα γραφικων να παω σε 1050ti 3gb η καποια αλλη; ram για αρχη 8gb sta 2400 2800? και αργοτερα να βαλω αλλη μια ιδια για να μην ξεφυγω σε τιμη η ν δωσω καπου αλλου παραπανω για κατι καλυτερο.. σας ευχαριστω πολυ!
tanasen01 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αν σου αρέσει το κουτί και έχει καλό airflow κράτα το. ssd πάντως θα πρότεινα έναν μεγαλύτερο, χώρια που οι περισσότεροι sata ssd πλέον έχουν διπλάσιες ταχύτητες από τους τίμιους agility3. Τροφοδοτικό κρατάς, όπως και τον σκληρό αν έχει καλή υγεία, για αποθήκευση. Οπότε θες σίγουρα: cpu+mobo+ram+gpu (+ssd ). Από τα μαγαζιά που ζήτησες, αν και έχουν τσιμπημένες τιμές (από άλλα μαγαζιά μπορεί να βγει μέχρι και 40€ φθηνότερα κάτι παρόμοιο) ram http://www.e-shop.gr/ram-corsair-cmk8gx4m2b3000c15r-vengeance-lpx-red-8gb-2x4gb-ddr4-3000mhz-dual-kit-p-PER.549753 και τα υπόλοιπα από το you και όταν μπορέσεις πάρε και τον ssd http://www.e-shop.gr/ssd-samsung-mz-75e250b-eu-850-evo-series-250gb-25-sata3-p-PER.306098 από οθόνη επίσης έχε υπόψη σου κάποια από αυτές https://www.skroutz.gr/comparelists/43?compare=8083763%2C12737987%2C9298040 Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2017 από tanasen01
LefterisKrhth Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Σε ευχαριστώ πολύ! Ssd θα κρατήσω αυτό π έχω και όσο με βγάλει! Αλλά ναι στο πρόγραμμα είναι κ η αλλαγή του αργότερα.. Εταιρίες στη μητρική κ vga να προτιμήσω asus από gigabyte? Και κάτι ακόμα.. Μ προτείνεις την 1060.. θα δω τοσο μεγάλες διαφορές από μια 1050τι 4gb? Η μία 560? Γιατί τις βρίσκεις μέχρι και 70 80 ευρώ πιο κάτω.. Ραμ από εταιρίες προτείνετε corsair μόνο?
Duck Dodgers Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτή τη στιγμή η 1050 ti είναι ότι πιο vfm σε κάρτα γραφικών, για 1080p είναι πολύ καλή επιλογή για gaming θα παίξεις τα πάντα (μερικές φορές με μερικές υποχωρήσεις)!Πάντως αν μπορείς χτύπα την 1060! 1
LefterisKrhth Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 σε ευχαριστω πολυ duck.. για να μη ξεφυγω μαλλον θα παω σε 1050 ti.. το σχεδον τα παντα μ αρκει σε σχεση με την 5870 oποτε καταληγω σε Mobo asus κατα προτιμηση b350 ram 8gb αρχικα στα 3000mhz cpu ryzen 1600 vga 1050ti 4gb asus h gigabyte οτι βρωαν εχετε καμια προταση ευχαριστως.. με προλαβαινετε δε με προλαβαινετε γιατι φευγω για παραγγελια σημερα αυριο 1
tanasen01 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Σε αυτά τα λεφτά είναι κρίμα να πάρεις κάτι λιγότερο από 1060. Καλύτερα να πάρεις πιο φθηνό επεξεργαστή (1400-1500X) αφού η κύρια χρήση θα είναι gaming, παρά να κάνεις υποχώρηση στη gpu. 2
LefterisKrhth Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 . 250 τη βρισκω τη 1060 gigabyte στο you.. 20 ευρω πανω απο την palit στο σκρουτζ.. η διαφορα με την 1050 ti ειναι 70 ευρω αλλα απο τι λες και διαβαζω και εγω σε reviews κ συγκριτικα αξιζει.. 1600 παντως θα επιλεξω..αλλαζω συστημα μετα απο 7-8 χρονια οποτε ας το κανω καλουτσικα ευχαριστω παιδια 1
LefterisKrhth Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 H παραγγελια ολοκληρωθηκε.. τελικα μου πηγε 700 κ κατι ψιλα..asus rogstrix b350 gaming ryzen 1600 vga 1060 3gb corsair lpx 2x4gb 3200 mhz 15 latency ευχαριστω για τις προτασεις.. τωρα παω να βρω το bf1 να αγορασω.. να παρω το πριμιουμ ??? αξιζει; κατι ακομα.. τι να προσεξω στην εγκατασταση του drivers bios κτλ; υπαρχει κανενας οδηγος;
LambisElef Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Battlefield με 8GB RAM πιθανόν να έχεις micro shuttering σε multiplayer. Ίσως καλύτερα να έβαζες ένα stick των 8GB RAM και αργότερα να έβαζες άλλο 1 ώστε να πας στα 16.
cpttony Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 [...] 1. ευχαριστω για τις προτασεις.. τωρα παω να βρω το bf1 να αγορασω.. να παρω το πριμιουμ ??? αξιζει; 2. κατι ακομα.. τι να προσεξω στην εγκατασταση του drivers bios κτλ; υπαρχει κανενας οδηγος; 1. Αυτή την έκδοση πάρε, που έχει και το Premium. 2. Πας στο site της μητρικής, κατεβάζεις τα drivers και μετά από την Nvidia για την κάρτα. Δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι άλλο. Πάντως εγώ ίσως πήγαινα στον 1500Χ και να έπαιρνα την 1060 6GB. Battlefield με 8GB RAM πιθανόν να έχεις micro shuttering σε multiplayer. Ίσως καλύτερα να έβαζες ένα stick των 8GB RAM και αργότερα να έβαζες άλλο 1 ώστε να πας στα 16. Μπα, μη το λες και με 16GB έχει μικρά stutters.
LefterisKrhth Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 @lambis ελεγα μηπως εβαζα αλλο ενα 4αρι να πηγαινα στα 12? η αλλα 2 μετα παλι για 16.. οχι; ξεχναω κατι; γιατι 8 μονη και οχι 2χ4 dual channel? cpttony thank you.. καπως ετσι το χω στ μυαλο μου κ εγω απο την αρχη ειπα να βαλω τον 1600 για τους 6 πυρηνεςoποτε μετα δεν μπορουσα να παω παραπανω στην καρτα που θελει αλλα 40-50 για 6gb.. και δεν ειδα και τρελες διαφορες https://www.youtube.com/watch?v=IvNxTJjUZtw ενω η 1050 ti με την 1060 που μ ειπαν παραπανω οντως ειχε διαφορα..
LambisElef Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί είναι καλύτερα να έχεις 2 dimmάκια RAM παρά 4. Με 4 ζορίζεις παραπάνω τον IMC και πιθανόν να μη χρονίζονται τόσο ψηλά όσο τα αντίστοιχα 2 dimms. 1
cpttony Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 [...] cpttony thank you.. καπως ετσι το χω στ μυαλο μου κ εγω απο την αρχη ειπα να βαλω τον 1600 για τους 6 πυρηνες oποτε μετα δεν μπορουσα να παω παραπανω στην καρτα που θελει αλλα 40-50 για 6gb.. και δεν ειδα και τρελες διαφορες ενω η 1050 ti με την 1060 που μ ειπαν παραπανω οντως ειχε διαφορα.. Μπορεί να μην έχουν διαφορά μεγάλη τώρα, αλλά σε βάθος χρόνου η 1060 6GB θα είναι καλύτερη επιλογή. Εγώ προσωπικά θα έκανα την παραχώρηση για την GPU, εξάλλου η κάρτα παίζει τα παιχνίδια....
LefterisKrhth Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 σιγουρα αλλα απο την 1050ti π πηγαινα αρχικα ηδη εκανα μια παραχωρηση.. σε βαθος χρονου μαλλον καλυτερα θα ναι να αλλαξω vga δηλαδη 3χ4gb δεν θα δουλεψει ; dual channel ειναι η asus
LambisElef Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ σου λέω τι θα δουλέψει καλύτερα από άποψη επιδόσεων. Κατά τα άλλα μια χαρά θα δουλέψουν και οι άλλοι συνδιασμοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα