Sheogorath Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Ότι γουστάρει ο καθένας μπορεί να ονομάσει grade A, δεν είναι καμία διεθνής πιστοποίηση. Μπορεί να είναι ο πάτος, και τα καλύτερα να είναι ΑΑΑ, καταλαβαίνεις.
Alex-V Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Καταλαβα....οσο αντεξει με λιγα λογια
Sheogorath Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Καταλαβα....οσο αντεξει με λιγα λογια Ναι, αλλά αναγκαστικά την εγγύηση που λέει στο site, και όχι τις ππριές που σου είπε ο μαλάκας. Γιατί έτσι θα έπρεπε να γράφουν 35 χωρίς εγγύηση και 35+20 για εγγύηση. Αφού "αναγκαστικά" σκας τα 20 ευρώ για να έχεις εγγύηση.
Alex-V Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ηθελα να ασχολθω με τον καραγκιοζη. Το μονο που μου μενει ειναι να μου ερθει και να δω ποσο θα αντεξει.
Sheogorath Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ηθελα να ασχολθω με τον καραγκιοζη. Το μονο που μου μενει ειναι να μου ερθει και να δω ποσο θα αντεξει. Αν θες την γνώμη μου, μην το αφήσεις έτσι αν χαλάσει, γιατί δίνεις δικαίωμα να το κάνουν και στον επόμενο.
TheDevilMayCare Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Καποια στιγμη, στο ebay τουλαχιστον, σιγουρα βρισκοντουσανκαι απολυτως new τεμαχια σε Ati 3450-3470 & 3650 κι αλλες Μαλιστα και σε τιμες οχι ακριβοτερες: ξεκινουσαν απο 20ευρω,υπηρχαν περιπτωσεις oπου σχεδον ξεστο-χαριστηκε hardware
Alex-V Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Το βιαζομαι το ριμαδι γιαυτο ηθελα απο ελλαδα. Αλλθως θα σου λεγα...
Alex-V Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημερα. Η καρτα ηρθε. Δουλευει ρολοι το λαπτοπ αναψε κανονικα. Αντε να δουμε τωρα..........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα