Προς το περιεχόμενο

Acer Aspire 5920g - GPU

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλημερα. Παρειγγειλα την 3470 256 στα 35 ευρω. Αριστη η τιμη της. Λεει grade A..οποτε υποτιθεται ειναι οκ. Αντε να δουμε...

Δημοσ.

Λοιπον. Ακουστε να...γελασετε. Με παιρνει τηλεφωνο ο τυπος απο αθηνα και ξεκιναει η συζητηση:

- ο αλεξανδρος?

-ναι

-παιρνω τηλεφωνο για την καρτα που ενδιαφερεσαι. τι προτινω εγω. να μου στειλεις ολο το λαπτοπ κατω να στην περασω μαζι με παστα κτλ κτλ. θα παει 20 ευρω παραπανω

-δεν χρειαζεται ειμαι τεχνικος μπορω να την περασω εγω ευχαριστω πολυ

-αν το φερεις σε μενα θα σου βαλω αυτοκολλητακι για εγγυηση, αλλιως δεν θα εχει εγγυηση

-δεν με πειραζει ευχαριστω και παλι

-εχεις μαγαζι η στο σπιτι?

-οχι δεν εχω μαγαζι στο σπιτι ειμαι. φιλου μου ειναι το λαπτοπ

-λαρισα?

-οχι (του λεω την πολη μου)

-α οκ σου την στελνω

τι ηθελε να καταφερει τωρα? να μου στειλει εισαγγελεα στο σπιτι να δει αν ειμαι νομιμος επειδη δεν τσιμπησε το 20αρικο?

Δημοσ.

Ε...οχι*! :-D Τι ζημιά?

*Απλως ολα ετουτα υποδηλώνουν τι αντιληψεις εξακολουθουν να παιζουν στο χωρο αυτο....

ε ξερω γω να ειδοποιησει καμια σδοε "στη ταδε πολη ο ταδε ειναι υποπτος φτιαχνει υπολογιστες μαυρα". μιας και του εφαγα την.....δουλεια

Δημοσ.

Εγγύηση θα έχεις για την κάρτα που να χτυπιέται κάτω. Αλλιώς να έγραφε 35 χωρίς εγγύηση, 55 με.

Αυτό να του πεις.

Δημοσ.

Γιαυτο μου λεγε για αυτοκολλητακια και μαλακιες. Οπως και να χει..εγω 100σταρα δεν εσκαγα

Ρώτα τον ευθεώς αν είναι επισκευασμένη, ή αν καταλάβεις κάτι τέτοιο κάνεις καταγγελία γιατί δεν είδα να γράφει πουθενά refurbished ή κάτι ανάλογο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...