Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,
Έβαλα ένα εξωτερικό USB Bluetooth εγκατέστησα και το πρόγραμμα/driver. Όταν όμως το απεγκατέστησα μαζί με το πρόγραμμα χάθηκε/απεγκαταστάθηκε(?) και το πρόγραμμα των Windows 7. Αναφέρομαι στην εφαρμογή που χειρίζεται το ενσωματωμένο bluetooth και υπάρχει κάτω δεξιά εκεί που είναι η ώρα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το εγκαταστήσω χειροκίνητα;
Thanks!

Δημοσ.

Το icon λες;

Έναρξη, γράφεις "bluetooth" (στο blue ήδη θα έχει την επιλογή), αλλαγή ρυθμίσεων bluetooth, επιλέγεις το "εμφάνιση εικονιδίου bluetooth στην περιοχή ειδοποιήσεων".

Δημοσ.

Το icon λες;

Έναρξη, γράφεις "bluetooth" (στο blue ήδη θα έχει την επιλογή), αλλαγή ρυθμίσεων bluetooth, επιλέγεις το "εμφάνιση εικονιδίου bluetooth στην περιοχή ειδοποιήσεων".

Ναι, το icon και νομίζω και το πρόγραμμα καθώς στον πίνακα ελέγχου δεν το βρίσκω πουθενά.

Εννοείς να πάω Εναρξη->Αναζήτηση και να το ψάξω, σωστά;

Δημοσ.

Ναι, ακριβώς αυτό.

Θα το κάνεις αναζήτηση.

Το δοκίμασα και μου βγάζει 3 επιλογές.

Bluetooth instalation

Κατάργηση Bluetooth

Αποστολή/ληψη αρχείων με Bluetooth

Επιλέγοντας τις δύο πρώτες, ξεκινάει η εγκατάσταση μιας εφαρμογής και φτάνει μέχρι το σημείο που μου ζητάει να βάλω το USB Bluetooth, το οποίο όμως επειδή δεν έχω δεν τοο βρίσκει και η εγκατάσταση τερματίζει ανεπιτυχώς.

Όταν πατάω την τρίτη επιλογή, απλά μου εμφανίζει τις συσκευές που έχω κάνει pair για να επιλέξω, τίποτα άλλο.

Τι μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

Σίγουρα έχει bluetooth ο υπολογιστής;

Δοκίμασες να περάσεις τον driver του ενσωματωμένου bluetooth;

Ναι, έχει ενσωματωμένο το laptop.

Και μάλιστα οι συσκευές που παλαιότερα είχαν γίνει pair συνεχίζουν και δουλεύουν κανονικά!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...