georgep800 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα,Έβαλα ένα εξωτερικό USB Bluetooth εγκατέστησα και το πρόγραμμα/driver. Όταν όμως το απεγκατέστησα μαζί με το πρόγραμμα χάθηκε/απεγκαταστάθηκε(?) και το πρόγραμμα των Windows 7. Αναφέρομαι στην εφαρμογή που χειρίζεται το ενσωματωμένο bluetooth και υπάρχει κάτω δεξιά εκεί που είναι η ώρα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το εγκαταστήσω χειροκίνητα;Thanks!
Grim Ripper Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Το icon λες; Έναρξη, γράφεις "bluetooth" (στο blue ήδη θα έχει την επιλογή), αλλαγή ρυθμίσεων bluetooth, επιλέγεις το "εμφάνιση εικονιδίου bluetooth στην περιοχή ειδοποιήσεων".
georgep800 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Το icon λες; Έναρξη, γράφεις "bluetooth" (στο blue ήδη θα έχει την επιλογή), αλλαγή ρυθμίσεων bluetooth, επιλέγεις το "εμφάνιση εικονιδίου bluetooth στην περιοχή ειδοποιήσεων". Ναι, το icon και νομίζω και το πρόγραμμα καθώς στον πίνακα ελέγχου δεν το βρίσκω πουθενά. Εννοείς να πάω Εναρξη->Αναζήτηση και να το ψάξω, σωστά;
Grim Ripper Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι, ακριβώς αυτό. Θα το κάνεις αναζήτηση.
georgep800 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι, ακριβώς αυτό. Θα το κάνεις αναζήτηση. Το δοκίμασα και μου βγάζει 3 επιλογές. Bluetooth instalation Κατάργηση Bluetooth Αποστολή/ληψη αρχείων με Bluetooth Επιλέγοντας τις δύο πρώτες, ξεκινάει η εγκατάσταση μιας εφαρμογής και φτάνει μέχρι το σημείο που μου ζητάει να βάλω το USB Bluetooth, το οποίο όμως επειδή δεν έχω δεν τοο βρίσκει και η εγκατάσταση τερματίζει ανεπιτυχώς. Όταν πατάω την τρίτη επιλογή, απλά μου εμφανίζει τις συσκευές που έχω κάνει pair για να επιλέξω, τίποτα άλλο. Τι μπορώ να κάνω;
Grim Ripper Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Σίγουρα έχει bluetooth ο υπολογιστής; Δοκίμασες να περάσεις τον driver του ενσωματωμένου bluetooth;
georgep800 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Σίγουρα έχει bluetooth ο υπολογιστής; Δοκίμασες να περάσεις τον driver του ενσωματωμένου bluetooth; Ναι, έχει ενσωματωμένο το laptop. Και μάλιστα οι συσκευές που παλαιότερα είχαν γίνει pair συνεχίζουν και δουλεύουν κανονικά!!
Grim Ripper Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Τότε δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις. :/
alexisnik19911 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 με βαση το μοντελο του λαπτοπ θα πας στο site του κατασκευαστη και θα κατεβασεις τους drivers για τον bluetooth ανταπτορα του λαπτοπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα