kukukali Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Ψαχνω αντικαταστατη για την παρακατω μητρικη...καποια προταση; Ευχαριστω http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-78lmt-s2prev_50#kf 1
TopCLR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Αν και το ΑΜ3+ οδεύει προς το End of life, μια οικονομική επιλογή είναι η Asrock 970M Pro3 που διαθέτει SATA3, USB3 και σηκώνει επεξεργαστές εως 125W (η Gigabyte που παραθέτεις παίρνει εως 95W). Το μόνο "κακό" είναι οτι δεν διαθέτει ενσωματωμένα γραφικά (όπως όλες οι μητρικές με chipset AMD 9x0). Αν έχεις κάρτα γραφικών δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν έχεις σκοπό για καλό overclock (που δεν το έχει η Gigabyte σου) χρειάζεσαι καλύτερη μητρική. Φυσικά (αν υπάρχει το budget) υπάρχει και η λύση της αναβάθμισης σε επεξεργαστή-μητρική-μνήμη.
kukukali Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω καρτα γραφικων,εβλεπα και αυτη....https://www.skroutz.gr/s/6932067/Gigabyte-78LMT-USB3-rev-6-0.html η παω για τη δικη σου επιλογη; Οχι δεν θελω να κανω overclock,ειναι για τον ανηψιο το pc ετων 12
PunishedSnake Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν μας είπες και το υπόλοιπο σύστημα. Επίσης καλή ιδέα θα ήταν να δεις και τα μεταχειρισμένα μιας και πολλοί αλλάζουν πλατφόρμα και φεύγουν από το AM3.
TopCLR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Ανάμεσα στην Asrock 970M και την Gigabyte 78LMT-USB3 εγώ θα έδινα τα 3-5€ παραπάνω για την Asrock. Και η πρόταση του PunishedSnake έχει μια βάση, ανάλογα με το τι έχεις (επεξεργαστή, μνήμες) και αν μπορείς να διαθέσεις παραπάνω λεφτά από τα ~65€.
life is music Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Ψαχνω αντικαταστατη για την παρακατω μητρικη...καποια προταση; Ευχαριστω http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-78lmt-s2prev_50#kf gigabyte 970a-ud3p revision 2.0
kukukali Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) CPU AMD FX-4100 3.6GHz Quad-Core Μνημες εχω 2X2GB DDR3 1333 καρτα γαρφικων Vapor radeon HD 5770 Προσπαθησα να βγαλω την cpu για να δω ποια ειναι αλλα εχει κολλησει (πρωτη φορα το βλεπω αυτο)με την ψυκτρα και δεν ειχα χρονο να την ξεκολλησω απο την ψυκτρα. Θα βαλω αυριο ισοπροπυλικη αλκοολη Eβαλα αρκετη δυναμη ειδαλως δεν υπηρχε περιπτωση να βγει απο τη Mobo Τα pins δεν τα βλεπω να εχουν παθει κατι. Παντως οταν το ειχα δοκιμασει πριν καμμια βδομαδα ξεκινουσε να δινει ρευμα στη mobo (δουλευαν οι ανεμιστηρες) αλλα δεν εμπαινε ουτε στο bios. Οποτε μαλλον η mobo μας αφησε χρονους Αυτη εδω την εχω βρει στα 30 ευρω (μτχ με εγγυηση) αξιζει....https://www.skroutz.gr/s/6932067/Gigabyte-78LMT-USB3-rev-6-0.html Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2017 από kukukali
TopCLR Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Αν κατάλαβα καλά πριν μια βδομάδα δοκίμασες αν δουλεύει (λογικά με την Gigabyte GA-78LMT-S2P από το πρώτο σου ποστ). Και μετά "ξήλωσες" τον επεξεργαστή από την μητρική. Πρώτον: Όταν θέλεις να βγάλεις την ψύκτρα από τον επεξεργαστή καλό είναι να έχεις δουλέψει λίγο το σύστημα για να είναι ζεστή η πάστα. Όταν ξεκουμπώσεις την ψύκτρα, πρώτα την γυρνάς λίγο δεξια-αριστερά (σαν να θες να την στρίψεις) για να ξεκολλήσει η πάστα και μετά την τραβάς. Όσο για την δοκιμή που έκανες. Λες πως δουλεύουν οι ανεμιστήρες αλλά δεν ξεκινάει. Είσαι 100% σίγουρος οτι λειτουργεί το τροφοδοτικό σου; Αυτό μπορεί να συμβεί και από χαλασμένο τροφοδοτικό!
kukukali Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι το δοκιμασα με αλλο τροφοδοτικο που δουλευει 100%,με 1 dim μνημη σε διαφορετικο slot,εκανα clear cmos,εβγαλα μπαταρια κλπ Μονο οι ανεμιστηρες, ψυκτρας και οι αλλοι ειναι η ενδειξη που εχω οτι περνα ρευμα αλλα περαν τουτου τιποτα. Ηταν λιγο brutal αυτο που εκανα να ζορισω την cpu ,εχεις δικιο δεν μου περασε απο το μυαλο να την αφησω να ζεσταθει.Παντως πρωτη φορα το βλεπω τετοιο κολλημα,βγηκε με οδοντικο νημα και ισοπροπυλικη αλκοολη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα