Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και το ΑΜ3+ οδεύει προς το End of life, μια οικονομική επιλογή είναι η Asrock 970M Pro3 που διαθέτει SATA3, USB3 και σηκώνει επεξεργαστές εως 125W (η Gigabyte που παραθέτεις παίρνει εως 95W). Το μόνο "κακό" είναι οτι δεν διαθέτει ενσωματωμένα γραφικά (όπως όλες οι μητρικές με chipset AMD 9x0). Αν έχεις κάρτα γραφικών δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αν έχεις σκοπό για καλό overclock (που δεν το έχει η Gigabyte σου) χρειάζεσαι καλύτερη μητρική.

Φυσικά (αν υπάρχει το budget) υπάρχει και η λύση της αναβάθμισης σε επεξεργαστή-μητρική-μνήμη.

Δημοσ.

Δεν μας είπες και το υπόλοιπο σύστημα.

Επίσης καλή ιδέα θα ήταν να δεις και τα μεταχειρισμένα μιας και πολλοί αλλάζουν πλατφόρμα και φεύγουν από το AM3.

Δημοσ.

Ανάμεσα στην Asrock 970M και την Gigabyte 78LMT-USB3 εγώ θα έδινα τα 3-5€ παραπάνω για την Asrock.

Και η πρόταση του PunishedSnake έχει μια βάση, ανάλογα με το τι έχεις (επεξεργαστή, μνήμες) και αν μπορείς να διαθέσεις παραπάνω λεφτά από τα ~65€.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

CPU AMD FX-4100 3.6GHz Quad-Core

Μνημες εχω 2X2GB DDR3 1333

καρτα γαρφικων Vapor radeon HD 5770

Προσπαθησα να βγαλω την cpu για να δω ποια ειναι αλλα εχει κολλησει (πρωτη φορα το βλεπω αυτο)με την ψυκτρα και δεν ειχα χρονο να την ξεκολλησω απο την ψυκτρα.

Θα βαλω αυριο ισοπροπυλικη αλκοολη

Eβαλα αρκετη δυναμη ειδαλως δεν υπηρχε περιπτωση να βγει απο τη Mobo

Τα pins δεν τα βλεπω να εχουν  παθει κατι.

Παντως οταν το ειχα δοκιμασει πριν καμμια βδομαδα ξεκινουσε να δινει ρευμα στη  mobo (δουλευαν οι ανεμιστηρες) αλλα δεν εμπαινε ουτε στο bios.

Οποτε μαλλον η mobo μας αφησε χρονους

Αυτη εδω την εχω βρει στα 30 ευρω (μτχ με εγγυηση) αξιζει....https://www.skroutz.gr/s/6932067/Gigabyte-78LMT-USB3-rev-6-0.html

post-38345-0-79651400-1506016929_thumb.jpgpost-38345-0-15333300-1506016931_thumb.jpg

Επεξ/σία από kukukali
Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά πριν μια βδομάδα δοκίμασες αν δουλεύει (λογικά με την Gigabyte GA-78LMT-S2P από το πρώτο σου ποστ). Και μετά "ξήλωσες" τον επεξεργαστή από την μητρική.

Πρώτον: Όταν θέλεις να βγάλεις την ψύκτρα από τον επεξεργαστή καλό είναι να έχεις δουλέψει λίγο το σύστημα για να είναι ζεστή η πάστα. Όταν ξεκουμπώσεις την ψύκτρα, πρώτα την γυρνάς λίγο δεξια-αριστερά (σαν να θες να την στρίψεις) για να ξεκολλήσει η πάστα και μετά την τραβάς.

Όσο για την δοκιμή που έκανες. Λες πως δουλεύουν οι ανεμιστήρες αλλά δεν ξεκινάει. Είσαι 100% σίγουρος οτι λειτουργεί το τροφοδοτικό σου; Αυτό μπορεί να συμβεί και από χαλασμένο τροφοδοτικό!

Δημοσ.

Ναι το δοκιμασα με αλλο τροφοδοτικο που δουλευει 100%,με 1 dim μνημη σε διαφορετικο slot,εκανα clear cmos,εβγαλα μπαταρια κλπ

Μονο οι ανεμιστηρες, ψυκτρας και οι αλλοι ειναι η ενδειξη που εχω οτι περνα ρευμα αλλα περαν τουτου τιποτα.

Ηταν λιγο brutal αυτο που εκανα να ζορισω την cpu ,εχεις δικιο δεν μου περασε απο το μυαλο να την αφησω να ζεσταθει.Παντως πρωτη φορα το βλεπω τετοιο κολλημα,βγηκε με οδοντικο νημα και ισοπροπυλικη αλκοολη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...