johny.keha Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε παιδιά με το iOS 11 η μπαταρία φεύγει σαν νερό .. τι να κάνω ;
kaktos77 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Ποιο έχεις; Εμένα στο 7αρι είναι οκ όπως και με την 10.3.3 . Κάνε ένα restore as new αν είναι...
TEOKOS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε παιδιά με το iOS 11 η μπαταρία φεύγει σαν νερό .. τι να κάνω ; Δουλεύουν στο παρασκήνιο ένα σωρό πράγματα . Εάν έχεις μπόλικες φώτο θα αργήσει να στρώσει. Υπομονή κάνα 2 24ωρα
john cuba Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Και εγω με 7 plus ειδα διαφορα στην μπαταρια..παει χειροτερα..κλεισε την ανανεωση εφαρμογων στο υποβαθρο!!
mahone1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.dxomark.com/news/ Μεγάλη διαφορα από όλα τα κινητά από ότι φαίνεται τουλάχιστον στην camera έχω δει και πολλά review στο youtube που μιλάνε για πολύ κοντά σε dslr camera τώρα στην πράξη δεν γνωρίζω να σου πω.. πάντως στην μπαταρία το απλό το 8αρι σίγουρα θα είναι χειρότερο από αυτο που έχεις..
ziaba Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Από το 7 plus από που κι ως που θα έχει καλύτερη κάμερα το 8άρι το απλό ρε παιδιά; Άντε να συγκρίνουμε 7 plus με 8 plus που έχουν και τα δύο διπλή κάμερα για portrait mode. Αλλά 7 plus με 8 σε κάμερα κερδίζει το 7 plus. Όπως το απλό 7αρι έχει καλύτερη κάμερα απ το 6s plus έτσι και το απλό 8αρι εχει καλύτερη κάμερα απ το 7 plus που είναι το απίθανο? τ ότι έχει 2 πλη κάμερα και portrait mode δεν μου λέει τπτ υπάρχουν και άλλοι παράμετροι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα